Connect with us

Водещи новини

Конфликти за Козирог, финансови загуби за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
Активен ден и трябва да вярвате в силите си. Ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора си. Грижете се добре за здравето си. Ще е нервен и неприятен ден за онези, които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Повечето от вас ви очакват добри новини, които са отдавна чакани. Помогнете на близките си, ако искат финансовата ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден вероятно ще свършите доста работа, която сте отлагали в последните дни. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване.

БЛИЗНАЦИ

Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете за бъдещите си планове. Бизнес идеите ви намират разбиране и подкрепа и може да се радвате на признание и пари. Моментът насочва към грижи за здравето и почивка. Бъдете склонни към отстъпки, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Обмисляйте всичко, което предприемате, защото е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Доверете се на здравия си разум и внимавайте с думите си, за да избегнете проблемите и финансовите загуби

РАК
Колкото е по-динамична и по-енигматична работата ви, толкова повече ще ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Обърнете внимание на здравето си. Жените може да имат любовно разочарование поради завишените си очаквания. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели. Не трябва да губите енергията си за дреболии. Ако имате навика да правите много неща едновременно, сега трябва да забравите за това. В противен случай ще се сблъскате с неотложни въпроси и притеснения.

ЛЪВ
Ако колеги ви прехвърлят собствените си проблеми, не ги решавайте сами. Впоследствие те могат да се възползват от вашата доброта и да ви прехвърлят част от работата си с надеждата, че дори няма да забележите. Много от вас не обичат да се отказват от забавления, но липсата на финанси ще бъде много объркваща. Ако наистина имате нужда от пари, по-добре ги заемете от приятели или роднини, отколкото от кредитни институции. За семейните денят обещава приятни изненади от любимия човек. Това може да бъде дългоочакван подарък или кратко пътуване. Близките ще поемат някои от вашите задължения заради уморения ви вид.

ДЕВА
Няма да е нужно да се притеснявате как вървят нещата в работата. По отношение на здравето всичко ще е наред. Единственото нещо е да пиете витамини и често да излизате на открито. В семейните отношения нещата няма да са толкова прости. Трябва да сте подготвени за откровения, които може да не ви харесат. Във всеки случай, не се подавайте на провокации и приемете всичко за даденост. Всякакви противостояния ще ви бъдат трудни. В отношенията с любимия човек вие сте тези, който ще служат като катализатор за любовта, така че само вие ще може да изглаждате конфликтите.

ВЕЗНИ
Ще ви бъде предоставена възможност да си починете пълноценно. Бъдете уверени, че в крайна сметка няма да се окажете заложник на собствените си дела. Дори по някое време може да ви доскучае за ежедневните задачи и колектива. Докато имате възможност да си поемете дъх, използвайте го, защото ви предстоят велики дела. Необвързаните ще проявят засилен интерес към противоположния пол. Но да създадете романтични отношения ще е трудно. Ще бъдете обсипани с обещания и комплименти, но едва ли ще се стигне до нещо повече. Дори чувствата да пламнат бързо, скоро ще изгаснат.

СКОРПИОН
Във финансово отношение може да възникне известно напрежение. Ще се чувствате подтиснати, че сега не може да си позволите луксозен живот. Вярвайте, не са нужни много пари, за да си прекарате добре. Ще имате шанс да спечелите допълнително пари с неща, с който обичате да се занимавате. Могат да възникнат сериозни проблеми с нервната ви система. Реагирате много остро на всичко, което се случва около вас, и това ви изтощава. Всеки скандал ще оказва влияние на вашия организъм. А всяко заболяване може да бъде свързано със стрес. Помислете как може по-добре да се отпуснете и починете. Може би ще намерите точно това, което ви е нужно.

СТРЕЛЕЦ
Много от вас ще бъдат много консервативни и ще им бъде трудно да изразяват чувствата си. Но имайте предвид, че хората около вас ще се държат по същия начин. В работата проектите ще са не само нови, но и трудни за изпълнение, затова в работния екип трябва да сте заедно с колегите. Темпераментът в любовта ще разкрие вашите вътрешни качества. Връзката с партньора ще премине на по-трайно ниво. Заедно ще разрешите всички малки проблеми. Става дума за всичко, което провокира дискомфорт, например ежедневните битови неразбории. Сред важните събития днес ще бъде голямо семейно тържество.

КОЗИРОГ
Във всички комуникации с роднините избягвайте да обсъждате теми, които винаги причиняват конфликти. Общата атмосфера ще бъде благоприятна, ако не бъде развалена от невнимателно или нетактично поведение от ваша страна. В любовта ще бъдете уверени и с добро самочувствие. Изглеждате прекрасно и противоположният пол ви харесва, от това ще се възползвате. Всякакви обиди ще ви бъдат простени, може да бъдете сигурни, само не се възползвайте от добрината на партньорите си. Романтичните връзки ще достигнат ново ниво. Може би ще получите дългоочаквано предложение за брак или ще чуете признание, което сте чакали.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете подготвени за финансови затруднения и умора. Скоро всичко ще се нормализира, но няма да се справите без подкрепата на вашата половинка. Ако успеете да смирите раздразнителността си, може да се надявате, че отношенията ви с приятели, любимия човек, семейството ще ви радват с простота и хармония. В работата ви очакват промени. Ще срещнете трудности при изпълнението на всекидневните задачи. Не се притеснявайте да поискате помощ от колеги или да признаете, че не разбирате нещо. Вие цените авторитета, по тази причина сте склонни към гордост, това може да бъде голяма пречка за вас.

РИБИ
В средата на днешния ден е възможно да получите предложение за пътуване по работа. Не трябва да се отказвате, защото проектът ще е не само печеливш, но и ще отвори нови перспективи пред вас. Бизнесмените е време да помислят за разширяване. Имате силата и способността да растете и да печелите повече. Благоприятен ден за сключване на сделки и добри покупки. Препоръчително е да не се поддавате на чувство за дълг към приятели, които търсят работа. Време е да започнете да променяте начина си на живот, особено ако сте твърде пристрастени към тютюнопушенето, нискокачествената храна и алкохола.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement