Connect with us

Водещи новини

Конфликти ще вгорчат живота на Риби, пълен джоб за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
Днес не започвайте нищо ново, ще е или несполучливо, или бързо ще се провали, или ще ви вкара в големи непредвидени разходи. Времето няма да ви стига. Премислете много добре на какво ще се посветите. Ще ви се иска да се занимавате с много неща, но няма да ви стигне време и ще жертвате нещо от плановете си, но дано това да не са вашите близки. Ще изненадате шефа си с просто решение на сложен проблем. Длъжник ще ви се издължи, което ще ви зарадва и ще ви облекчи в разходите. Дръжте под контрол емоциите си и се постарайте да не се напрягате.

ТЕЛЕЦ
Във вечерните часове на събиране неочаквано ще ви се открият нови перспективи. Деца ще ви зарадват с внимание и подаръци. Ще повдигнете авторитета си и ще заслужите уважението на околните. Ще се наложи да се занимавате с подреждане във всички сфери от живота си. Насочете енергията си към съзидание. Ако се борите за справедливост, правете го с мирни средства. Ако ще пазите някакви действия в тайна, правете ги до края на деня, иначе тайната ще излезе наяве. Нещо ще повиши благосъстоянието ви и ще повдигне самочувствието ви.

БЛИЗНАЦИ
Днес бъдете внимателни с хората, които ще дойдат отдалече и настоятелно ще ви канят да инвестирате заедно с тях. Не ви съветваме да го правите. Разрешаването на бизнес въпроси ще ви отнеме много време. Денят предразполага повече към веселби, не към работа, макар че няма да можете да се отървете напълно от задължения и дейности. Най-напрегнато ще ви бъде в средата на деня. Направете равносметка на грижите към близките си и колко от обещанията към тях не сте изпълнили и се помъчете да се коригирате. Крайно време е да не давате неизпълними обещания.

РАК
Днес ще уредите финансов проблем и това ще ви донесе спокойствие и сигурност. На импровизирано събиране ще се срещнете с важна за вас личност и ще уредите нещо, което се влачи от много време. Ще блеснете с проницателност. Започва светъл период в живота ви, един от най-благоприятните за общуване Където и да отидете, с когото и да се срещате, ще блеснете в обществото с ум и проницателност, а благодарение на вашата наблюдателност и аналитичност сами ще научите много полезни и интересни неща. Говорете малко, поспете повече, избягвайте суетността и агресията

ЛЪВ
Не допускайте около вас спорове и поне не вземайте участие в тях. Ден за откровения, ще разкривате тайни, интуицията ви ще е изострена. Усилията ви даряват с успех. Не се бойте от активна работа, за да постигнете поставените цели. Ще трябва да положите много усилия и търпение, за да не оправдаете очакванията на недоброжелатели. Вечерта си купете малко, евтино, обикновено бижу, имайте го като талисман през първите три месеца на 2023 г. Осигурете си спокойствие, вечерта се порадвайте на близките си. Не давайте обещания, преминете през деня с чувството за вътрешна свобода.

ДЕВА
Може да имате усложнения в отношенията с деца, но не правете бързи изводи, водени от момента. Уловете шанса – съдбата ще ви предостави много щедро шансове, но вие трябва да ги уловите. Направете го, възползвайте се от тях и ще ви върви. Днес мобилизирайте волята си и доведете докрай започнатите дела. Ще сте много натоварени, но в ръцете ви ще влязат пари. Действайте решително и смело и плановете ви ще се осъществяват. Не се оплаквайте, заемете се с благотворителност. Ако окажете помощ дори само на един човек, ще почувствате истинска благодарност и щастие.

ВЕЗНИ
За някои денят ще мине под знака на нещо, което им се е случило и е оставило дълбоки следи в душата им. Това ще повлияе на самочувствието им. Днес не изпадайте в тъжни настроения, не се отдавайте на спомени, не оставайте сами. Прекрасен ден за нови планове и за начало на реализация. Търсете тишина в дома си и съмишленици на работното си място. Ще намерите и двете. Не участвайте в спорове, не подклаждайте и не задълбочавайте конфликти, бъдете миротворци. Вечерта ще е много подходяща за домакинстване. Поглезете близките си с романтична вечеря.

СКОРПИОН
Днешният ден може да е много интересно време за вас, което означава, че ще се възползвате от здравословното чувство за благополучие, с повишена интелигентност, което ви кара да се доверите на инстинктите си. Може да се чувствате особено оптимистични. Това може да има енергизиращ ефект върху околните. Гледайте на света с оптимизъм и се заемете творчески с работата. Чувствайте се като господари на положението, но изразходвайте енергийните си ресурси достатъчно рационално. Креативният подход към работата ще ви изведе до успеха. Търпението и спокойствието ще ви помогнат да избегнете ненужния стрес.

СТРЕЛЕЦ
Ако наскоро парите са ви притеснявали, астралната обстановка през днешния ден ще ви помага да се освободите от притесненията. Ако предприемете нужните действия, ще можете да разрешите проблеми, които преди сте отлагали за неограничено време. Вътрешните ви емоции може да бъдат разтърсени. Обикновено не сте агресивни, но усещате силен тласък, когато бъдете предизвикани. Правете каквото можете и се опитайте да видите положителната страна на всяка ситуация. Може да не проявявате особена мъдрост, когато става дума за любов, но се справяте добре.

КОЗИРОГ
Денят ще донесе разцвет на най-положителните ви качества. Минималните усилия ще дадат максимални резултати. Имате достатъчно сили, време и енергия да завършите започнатото. Може да нямате възможност да се справите с всичко, но ще се почувствате по-добре, ако се организирате. Възможно е да се чувствате малко самотни без видима причина. Не се поддавайте на изкушението да се затворите в себе си. Лекият флирт и приятното запознанство могат да се превърнат в начало на приятен романс. Може да подредите нещата, да структурирате важните въпроси.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте по-позитивни, определено ще ви помогне да получите това, което искате и заслужавате в дългосрочен план. Има вероятност да получите бонус, премия или увеличение на заплатата. Може да дойдат новини от далеч, в повечето случаи за мнозина неочаквани. През целия ден се борите с най-спонтанната си страна, но липсата на план може да работи във ваша полза. Да се носите по течението ви отвежда в някои много интересни романтични посоки. Изобилието от ентусиазъм ще ви помогне да преминете по-леко през различни ситуации.

РИБИ
Ще бъде динамичен и продуктивен ден за деловата сфера на живота, но ще изисква от вас повече усилия от обикновено. Възможни са малки пътувания от лично или делово естество. Не са изключени финансови конфликти с хора, с които имате общи интереси. Ще изглеждате много сериозни в начина си на забавление. Социалната ви активност може да намалее и някои контакти да бъдат сведени до минимум. Аспектите внасят баланс във вашия живот, показвайки, че е възможно да имате това, което искате. Ще трябва да се освободите от нещо.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2024
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 
Advertisement

Популярни