Connect with us

Водещи новини

Конфликти и семейни войни за Риби, изневерите ще вгорчат живота на Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днешният ден ни зарежда енергийно, а и обстоятелствата ще позволят да извоювате лична и духовна самостоятелност, дори и да сте на тясно в апартамента. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офеса, на стаята и личното ви пространство. Силите ви бликат като фонтан. Канализирайте ги в положителна за вас и за близките ви посока. Време е за ремонти.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес може да намерите таен източник на сили и ресурс. Не коментирайте много кой какво ви дава или обещава. Срещите ви носят стабилност, обезпечение и радост. Ще се разберете по важни за бъдещето въпроси. Добре е да започнете строителни и ремонтни дейности. Преместете се на по-добро място. Неприятностите бързо ще отшумят. Натоварете се физически. Ден за активен отдих.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Не влизайте в противоречие с близките, после трудно ще се помирите и сдобрите. Днешният ден се свързва с кармата на рода. Повтарят се ситуации от детството и младостта ви, но сега вие сте родителят и отговорността пада на вас. Стойте близо до източниците си на сила и до близките, на които винаги може да се опрете и разчитате. Денят се свързва със съзиданието и градежа. Не рушете.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден за ремонтни, строителни и довършителни работи в посока на подновяване на бизнеса и пряката ви заетост. Направете и някои подобрения у дома, търсете майстори или се опитайте сами да се справите със задачите. Някой ще повика неволята, а друг ще се опре на приятел. Навлизаме в програма за взаимопомощ. Не отказвайте съдействие на съседите, утре и те ще помогнат.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден на подреждане и пренареждане на дома, офиса и магазина. Пренареждате и постановката на бъдещата си дейност. Рекламирайте се, включете в действие резервите, заемете се с ремонти и строителни дейности. Сега е момента да осъществите отдавна планираното и замисленото, което все отлагате. Всичко предприето ще носи късмет. Съчетайте интимност с деловитост.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес е добре да се заемете с къщната работа, с ремонтите и поправките, които не търпят отлагане. Намерете майстор, ако не ви се занимава или имате друга належаща и по-важна работа. Проблемът е, че ще се разсейвате с мисли за някого или в посока на трудно осъществима амбиция. Концентрирайте се над преките дейности и задачи и не излизайте от зоната си на комфорт.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Няма начин днес да не си изцапате ръцте и да не си развалите маникюра. Очертават се ремонти и неприятна работа у дома или на чуждо. Подходете творчески към задачите, намерете „баш майстора”, който да помогне, за да не се наложи всичко да се преправя и поправя. Правете нещата по традиционния начин. Не се опитвайте да измисляте топлата вода. Доверете се на професионалист.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден на фонтана от преливаща духовна и физическа енергия. Всеки на своето ниво може да намери таен или явен източник на сили, подкрепа и ресурси. Не споделяйте източниците си с преките си конкуренти, за да не бъдете изместени от хранилката и поилката. Препоръчва се медитация над личната карма и тази на рода. Нещо случило се на родителите ви може да се повтори и при вас.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днешният ден ще постави на изпитание личните ви връзки, ще изисква да насочите средства и усилия към дома, семейството и подсигуряващите живота на фамилията ви фактори. Изневерите ще ви вгорчат живота. Ще плащате двойно и тройно за всички получени екстри. Вложете сили и старания в ремонти и строителни дейности, които ще донесят разширение у дома.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден на кармичната родова памет. Възродете стария семеен бизнес, поемете работата на родителите си. Ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Търсете начин да обновите дейности и производства и да привлечете роднини към проектите си. Всички сили да се насочат към благоустройството на дома и офиса. Включете в действие скритите резерви.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Ден за творчество, за ремонти, преустройства и начало на строителни дейности. Подгответе терена, доставете нужните материали и инструменти, осигурете си майстори и привлечете съмишленици. Всички сили да се насочат към подобрение на условията на работа и живот. Направете това, което близките и децата отдавна чакат от вас. Улеснете си живота, нека всеки си има своето лично кътче.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес Луната навлиза в знака на опозицията ви Девата. Не очаквайте близките и партньорът да харесат плановете ви за ремонти и преустройства. Лесно се влиза в конфликти и по незначителни поводи ще се водят семейни войни. Важното е да насочите всичките си усилия и старания към подобряване на живота в семейството. Не е време да се разсейвате с работа и любов на чуждо.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement