Connect with us

Водещи новини

Конфликти и рискови ситуации за Дева, промяна в работата да очаква Телец

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ако мислите за някого непременно му се обадете. Ден на телепатичните контакти. Следобед навлизаме в период на агресия и натиск. Дипломатичният тон е забравен, ще се действа от позиция на силата. Тази вечер внимавайте какво си пожелавате, защото ще се сбъдне. Ако загубите нещо утре ще си имате неприятности. Чакат ви два тежки и рискови дни. Бъдете особено внимателни.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

До обед отговаряте не предложения, правите нужните заявки и разчиствате терена, на който ще се развивате. Следобед чакайте важни новини, които ще ви предложат дълго очакваната промяна в работата и в начина ви на живот. Нищо да не се споделя предварително. В следващите два дни ще се реши как ще се развият нещата. В момента само се опипва почвата и се правят нужните проучвания.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на прозрение. Откривате истинския смисъл на връзката си с някого и разбирате за истинските му чувства и намерания. Влизате в открити сблъсъци на интереси и позиции след направените разкрития и получените информации. Всичко да се проверява. Не допускайте чрез вас да водят битка два враждуващи лагера. Ще изпиете до дъно горчивата чаша от взаимните им грешки.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

До обед отговорете на запитвания и ще получите отговор на своите въпроси. Следобед пазете свои и чужди тайни, не разкривайте бъдещите си планове и намерения, конкуренцията е по петите ви. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате, стига да не е във вреда на друг. Ако счупите нещо е лош знак. Започвайте само такива дела, които бързо ще приключите. Обличайте се топло.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Сутринта се свържете с партньори и близки в чужбина. Сондирайте мнения и представете проекти. Не отклонявайте предложения. Обмислете ги, пречупете нещата през своята призма и направете устройващото ви контрапредложение. Вечерта напрежението нараства, особено ако споделите излишни неща, които може да окажат влияние на бъдещите ви отношения и връзки.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

За родените след 6 септември се очертават конфликти и рискови ситуации. Напрежението нараства както на работното място, така и у дома. Лесно може да нарушите важни договори и връзки. Съветът е да отлагате преговорите и взимането на отговорни решения за следващите два дни, когато шансовете ви за успех нарастват двойно. Не си подритвайте късмета и не споделяйте излишно.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

До обед преговаряйте с работодатели или с посредници в чужбина. Може да получите изгодни оферти за работа. Кандидатствайте по спонсорски програми. Следобед нищо важно да не се споделя. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. Конкуренцията следи всяка ваша крачка и публична изява. Ако счупите нещо тази вечер е лош знак. Пазете си личните вещи и се приберете навреме.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

До обед уреждайте документи за пътувания. Преговаряйте с чужбина по условия и договори за работа или учене. Занимавайте се с дълготрайни проекти и не се отказвайте да пробиете в нова среда. Уреждат се стипендии и квартирни въпроси. Следобед в живота ви може да се появи неприятен дразнител. Ако влезете в открит конфликт може да се дистанцирате и разделите с близък или приятел.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на изгодна инвестиция, на възможност да се включите в чуждестранен проект и в дейност, която ще получи добро и навременно финансиране. Може да се ангажирате и с временни проекти и задачи, които до няколко месеца може да ви осигурят и нещо по-стабилно. Важното е да се издържи финансово през зимния сезон. Вечерта не споделяйте прибързано предложения и идеи.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Случващото се днес подкрепя желанието ви за работа и учене в чужбина. Осъществете нужните връзки и направете необходимите проучвания. Следобед навлизаме в деня на петела. Не бъдете многословни, старайте се да не привличате вниманието с излишни коментари и постери. Родените в първата декада ще имат проблеми утре сутринта, ако тази вечер не са си на мястото.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Пътувайте, търсете начин за уреждане на работа и учене в чужбина или в чуждестранна фирма. Мислете и действайте в перспектива. Големите ви победи и придобивки ще дойдат през  2021 г, но в момента си осигурявате базата за тях. Кандидатствайте по спонсорски проекти, включете се в благотворителни инициативи, особено ако сте родени през 1998-99 год., 1985-86г и 1973-74 г.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ако заминете за чужбина дълго ще останете там. Родените в третата декада са на прага на болезнен избор. Нужна ви е допълнителна и сигурна информация, за да вземете правилното решение. Напрежението нараства. Вечерта се отива към скандали. Пазете си вещите. Лесно може да ви спретнат компромат. Не лъжете, всичко ще се обърне срещу вас. Една лъжа става истина и боли.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement