Connect with us

Водещи новини

Конфликти и финансови проблеми за Скорпион, нова любов за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
През днешния ден много от вас ще могат да се прославят и да вземат връх над собствената си неувереност. Успехът и доходите ще дойдат така бързо, че вие дори няма да успеете да се опомните. Не трябва да бездействате, защото конкурентите с удоволствие ще прихванат гениалните ви идеи. Трябва да се развивате духовно и при възможност да си намерите занимание, което да ви харесва. Очакват ви интересни запознанства, делови сътрудничества и любовни трепети.

ТЕЛЕЦ
Бъдете по-оптимистични, особено ако се отнася до личния ви живот. Приятелите ще ви помогнат в трудните моменти, а роднините ще ви подкрепят материално. Само не бъркайте истинското приятелство с баналните отношения. Не трябва да възстановявате отношенията си с предишните си любими, защото за съжаление това ще ви доведе само до неприятни изживявания. Не е далеч денят, когато ще се влюбите истински и ще решите да създадете здраво семейство.

БЛИЗНАЦИ
За много от вас личната свобода все още ще ви бъде толкова скъпа, че ще бъде нормално явление честата смяна на партньори ви. Ще има известно затишие в различни сфери на живота ви. Важното е да не се отпускате и да не мързелувате, а да дадете всичко от себе си, ако се появи нова длъжност или трудна финансова ситуация. Възможни са грешки, лъжи и загуба на важни документи, затова не трябва да намалявате бдителността, вниманието и усърдието си.

РАК
Харесвате повече да се занимавате с домашните си дела, отколкото с професионалните. Предстои обаче да преоцените отношенията в колектива, защото в противен случай на началството няма да му хареса вашата излишна самоувереност и амбициозност. Ако сте на ръководна длъжност, то ви предстои да изпитате трудности в общуването с подчинените. Бъдете търпеливи. Търсенето на нова работа не е изход от положението. Вие твърде присърце приемате всички производствени проблеми, затова бъдете по-уравновесени в емоционален план.

ЛЪВ
Днес трябва много точно да подредите приоритетите си и да намерите подходящ момент за разговор с шефа. Особено ако отдавна планирате да поговорите за повишаване на заплатата. Денят обещава да е разнообразен и изпълнен с енергия. Не само природата наоколо ще оживее, но и вие ще бъдете на едно ниво с нея. Ще сгрявате с топлината си всички наоколо, ако не противоречите сами на себе си. Разбира се, не всичко ще бъде гладко, но като цяло времето е прекрасно за любов, финансови постижения и нова работа.

ДЕВА
Днес не подминавайте стигналата до вас информация, а внимателно я анализирайте. Възможни са известия от хора, които не сте виждали вече много години. Трябва обаче да се пазите от користни личности. Те могат да ви докарат толкова неприятности в живота, че да изпаднете в депресия. Макар че силните и уверени от вас трудно ще бъдат притиснати в ъгъла. Днес се стремете към благоразположението на жените, в които сте влюбени искрено. Не се оглеждайте назад, дори там да е било по-добро и спокойно.

ВЕЗНИ
Всичко оригинално днес ще ви привлича и ще ви помогне да се придвижите напред, както в кариерата, така и в личния живот. Не премълчавайте обаче проблемите, а смело говорете за тях, търсете подкрепа от близките си хора. Иначе ще сте в страхотно настроение не само заради наближаващата пролет. Ще бъдете обаче невнимателни в действията, което ще ви докара проблеми, както в службата, така и в личния живот. В любовта всичко ще се случва, както никога – страхотно.

СКОРПИОН
Трябва повече да почивате, но повече постоянство в бизнес отношенията ви няма да попречи. Внимавайте да не изпаднете в стресово състояние, което неизбежно ще се случи заради недостиг на финанси. В началото на деня очаквайте криза, която ще успеете да преживеете благодарение на помощта на близки приятели. Ще възникнат конфликти с домашните именно заради материални средства. Втората половина на деня ще се окаже по-успешна, тогава ще можете да се отпуснете и да се потопите в уютната домашна атмосфера.

СТРЕЛЕЦ
Бизнес партньорите ви ще бъдат нечестни с вас. Ще реагирате твърде бурно на всичко, което се случва. Опитайте се да не се водите от съветите им, а сами да ги ръководите. Трябва да бъдете внимателни за действията и думите си, защото ще се обърнат срещу вас. Ще бъдете изпълнени със съмнения по всеки повод, затова е най-добре по-често да се съветвате с близките си хора, а не да се опитвате да се усамотявате. Възможни са състояния на нервно напрежение и тъга.

КОЗИРОГ
Притеснени сте от здравословен проблем, който ще ви кара от време на време да се отдръпвате и от работата, и от семейството си. Ако се вземете в ръце обаче, ще преодолеете всичко. За вас ще бъде по-добре да бъдете на обществени места. Енергията и силите си използвайте за добри цели, а за приятели избирайте надеждни хора. Защото ще срещнете нова любов, вие така силно ще се влюбите, че всички проблеми и финансови трудности изведнъж ще отидат на заден план.

ВОДОЛЕЙ
Ще поискате да станете по-млади, по-красиви и по-оригинални външно, което ще ги подтикне към посещение на салон за красота. Днес обаче трябва веднъж завинаги да поставите точка на отношения, които ви тежат отпреди повече от месец. Налага се да вземете коренно нови решения във всичко, с което се захванете. Ако искате да срещнете своята втора половинка, то това ще се случи. Ако не ви устройва работата, то ще можете лесно да сe преминете в друга сфера на дейност. Само бъдете внимателни, за да не си докарате много проблеми.

РИБИ
Налага се да предприемете кардинални промени във всички области на живота си. А и вие самите отдавна се стремите да внесете изменения в службата и в личния си живот. Приятни събития ви очакват в средата на деня, когато началството ще оцени свършената работа. Много от вас обаче ще започнат да търсят друга работа или да усвояват нова професия. Денят не е много подходящ за дълги пътувания. Разчитайте на интуицията си, която при вас е много по-добре развита, отколкото при другите.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement