Connect with us

Водещи новини

Конфликти дебнат Стрелец, делови срещи ще отворят нови врати за Риби

Публикувана

на

ОВЕН
Младите жени ще бъде добре да преразгледат приятелите си и тяхното вмешателство в личния им живот. Ще преживеете конфликт или друга неприятна ситуация, свързана с мъж, който вероятно живее в друг град или има работа, свързана с пътуване. Ще възникнат разходи, свързани с предстоящо важно събитие в личния му живот или кариера. Ще получите идея или предложение за обща дейност от страна на приятел, която изглежда примамлива и реализуема. Ако е в рамките на закона, действайте.

ТЕЛЕЦ
Възможно е да ви сполетят всякакъв вид раздели в семейството ви – на хора, на вещи или на други неща. За всяко нещо обаче ще си има определена причина и най-вече ще бъде за по-добро ваше бъдеще. Разводът в семейството на роднини или приятели ще отвори нова страница пред двамата партньори за едно по-добро бъдеще. Ще имате и най-различни поводи за радост, не толкова големи, но важни по някаква причина. Сега наистина е важно да се радвате на малките неща от живота си.

БЛИЗНАЦИ
Битови или имотни проблеми могат да ви изненадат и да ви създадат напрегната ситуация в живота ви. По-голямото напрежение обаче може да дойде от разкриването на ваши собствени грешки, пропуски или злонамерени действия на друг човек. Жените да избягват психологически или емоционален натиск върху децата за някакво решение или действие, за което те са против. Рискувате да предизвикате голям срив в отношенията си. Някои от вас ще преживеят раздяла с дете поради различни събития.

РАК
Мъжете, които ще пътуват, да избягват всякаква форма на агресия по време на шофиране. Може обаче да се ангажирате с реализацията на смели идеи и планове. Каквото сте обмислили и подготвили досега, това ще е. Имали сте достатъчно време за подготовка, сега е време за реализация или продължение на база постигнатото досега. Ще следите с очакване събитията в любовния или личния живот на момиче или млада жена, която може да бъде ваша родственица или близка приятелка.

ЛЪВ
През този ден ще имате възможност да помогнете на приятели или роднини, които имат неприятности или сложни проблеми за разрешаване. Вероятно точно вие ще се окажете точният човек, който ще даде правилния съвет, ще отвори правилната врата, откъдето решението ще дойде. Неочакваните събития в дома ви не би трябвало да ви изненадат. Те по-скоро ще ускорят някои процеси, свързани с наложителни и неотложни промени или премествания. Погрижете се за здравето на близък роднина.

ДЕВА
Ако сте ангажирани в съдебно дело, свързано с жилище или имот, ще бъде благоприятен период за неговото развитие. Новина, свързана със сериозен здравословен проблем на човек, когото познавате, ще ви разстрои. За съжаление, най-вероятно той или тя живеят в друго населено място и директна среща между вас е малко възможна. Относно работата ви, денят ще е малко напрегнат, предимно откъм финансовата дейност на фирмата или компанията, където работите. Възможни са по-малки приходи.

ВЕЗНИ
Предстоящите ви ангажименти ви правят напрегнати, а някои от вас и отегчени. Бъдете по-търпеливи и спокойни. Въпреки това мнозина ще са ангажирани с професионални задачи. Имате още работа по приключване на срочни проекти. Семейни мероприятия също ще отнемат от времето и вниманието ви. В отношенията си с интимния партньор разумният консерватизъм, умението да се договаряте, а също така и вашите чувства и любов към материалната страна на живота ви помагат да намерите общ език.

СКОРПИОН
Изпълнени сте с планове и надежди. Повечето от тях е съдено да се сбъднат. Контактът с природата ви подмладява. Отделете време за спорт и укрепване на физическата си форма. Не се дразнете на капризите на любимия човек – и той иска малко внимание. Усмихвайте се. Желателно е да се срещнете с приятели в някое приятно заведение или да се разходите на чист въздух. Околните случайно могат да ви попречат. Пригответе се за покана за тържество, на което да отпразнувате празник на приятели.

СТРЕЛЕЦ
Добре свършена работа ще подобри настроението ви. Ще бъдете в обкръжението на хора, с които споделяте чувства и преживявания. С добро чувство ще се отнесете към човек, който има нужда от нечия подкрепа, и без да търсите извинение пред себе си, ще го подкрепите. Внимателно се отнасяйте към участието си в колективни мероприятия. Вашите организаторски способности няма да доведат до успех. Възможни са конфликти с околните поради нежеланието ви да следвате техни изисквания.

КОЗИРОГ
Ако у вас се появят съмнения относно правилността на действията ви, не се притеснявайте. Това е част от развитието ви, важно е да не се отказвате и да продължите. Ще получите енергия и ще се заредите с доза оптимизъм от срещите си с хора, които обичате и сред които се чувствате приятно. Илюзии и нереални оценки на обстановката могат да доведат до непредвидени разходи. Опитайте се да намерите спокойствие в дълга разходка. Общуването с природата ви зарежда с нови положителни сили.

ВОДОЛЕЙ
Много от времето си ще посветите на творчески занимания. Не си губете енергията, за да убеждавате някого в правотата на идеите си, ще бъде излишно. Разбирателството помежду ви не е невъзможно. Към проблемите на партньора си покажете съпричастност, част от тях са и ваши. Възможно е да покровителствате някой близък или сами да се възползвате от нечия поддръжка и внимание. Отношенията ви с околните са непредсказуеми. Отделете внимание на хората около вас и техните проблеми.

РИБИ
Доста действен ден ви очаква или поне вие ще си го организирате така, че да отхвърлите колкото се може повече неща. Не се преработвайте прекалено, работата никога няма да свърши. Добър ден за делови срещи, решаване на отговорни проблеми, спорт и сериозни занимания във фитнеса. Не бива обаче да се захващате с рисковани дейности или да се забърквате в авантюри. Възможни са някои новости, които да окажат негативно влияние на сегашното ви житейско състояние.

vlastta.bg

 

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement