Connect with us

Водещи новини

Конфликтен ден за Овен, отложеното за утре ще донесе късмет за Риби

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Един от най-агресивните и конфликтни дни за вас в този месец. Родените в третата декада действат агресивно и непримиримо и срещат отпор. Претенциите нарастват, от утре ще има връщане назад в позиции и намерения. До 11 октомври прехвърлете имот на необвързаните си деца, защото после може се обвържат и наследството ви в бъдеще да се дели с друг. Мислете в перспектива.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Ден на агресивни намеси на всички нива. Силният печели, действа се манипулативно и безкомпромисно. Хищниците са излезли на лов. Ден на краткотрайно блаженство и в любовта, което ще бъде последвано от дълъг период на изтрезняване и разочарования. Не яжте ябълки- плодът на изкушенията и не си позволявайте да влизате в конфликти. Ревността подава ръка на компромата.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Ден на всевъзможни изкушения. И в астрала и на Земята се водят тежки битки. И ако гръм удари, ехото дълго няма да заглъхне. Трудно се разбираме и понасяме, трудно делим територии и сфери на влияние. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Увеличете дистанциите. Малко повече аскетизъм ще ви дойде добре и ще позволи да обмислите реакциите си.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Един от най-агресивните и опасни дни за месеца. Не влизайте в скандали и разправии, ще се разболеете. Напрежението непрекъснато ще нараства. Търсете подходящия за всички вариант и изход. Податливи сте на влияния и внушения. Някой се опитва да „вади кестените от огъня” с вашите ръце. Ще се чувствате пренебрегнати, употребени и наранени. Може да ви спретнат и компромат.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Не се занимавайте с имотни и наследствени дела. Днес не очаквайте да ви правят отстъпки. Денят е зареден с агресия, манипулация и натиск в посока на личните и бизнес интереси. Някой ще се държи ултимативно към вас, но и вие ще покажете природата си на хищник. Днес няма милост към слабите. Не тръгвайте в посоката, в която усещате, че не сте подготвени или друг владее положението.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Ден на лакомията и на огромните апетити. Не е добре да се водят преговори. Печелят силните и силовите играчи и тези, които държат в шах останалите. Спазвайте диета не само по отношение на храната, но и на връзките. Намалете темпото на работа и физическото натоварване. Ако водите тактически правилна игра, това пълнолуние ще напълни потребителската ви кошница.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Ден на големите апетити, особено по отношение на пари, имоти и наследства. Може да ви оказват натиск деца и роднини, но и вие няма да се поколебаете да си поискате своето. Навлизаме в период на плътски изкушения и астрални битки, които ще подкопават не само отношенията но и здравето ни. Смирете лакомията, спазвайте диета не само по отношения на храната, но и на връзките.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Ден на прекаляване и преиграване. Не се дръжте агресивно и арогантно, особено в приятелския и колегиален кръг. Трудно се удържат апетити и амбиции. И в любовта сте склонни повече да искате и да притискате партньора, отколкото да давате, да обгрижвате и да търсите компромисните варианти. Така още утре може да изпаднете в изолация. Нищо рисково не планирайте за утре.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Тежък ден с безкомпромисни битки по върховете, където в момента тече флотационен процес. На повърхността излиза пяната, която трябва да се отмени. Не се намесвайте в чужди битки, вашите ви стигат. Днес е лесно да посегнеш на чуждото или да си присвоиш чужд интелектуален труд. Сриват се дългогодишни връзки и отношения, излизат на показ дълго скривани тайни и страсти.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Предстои тежко и ограбващо пълнолуние. Днес Луната от Везни сключва пречупващ аспект с Плутон, който се готви да тръгне ретроградно и да ни върне към неуредените отношения от миналото. Споровете за права, пари и територии на влияние навлизат в агресивен период. До няколко месеца е добре да уредите имотни и наследствени дела. Прехвърляме собствености и ресурси на децата.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Предстоящото пълнолуние превъзбужда и вади на показ прикриваните амбиции и страсти. Изкушенията са на всяка крачка. Не поемайте излишни рискове, ограничете контактите с хора, които винаги ви разбалансират и вкарват в разходи. Претенциите към вас се увеличават. Не очаквайте разбиране от страна на колегите, на близките и децата. Следете кръвното, спазвайте диета.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Днес няма прошка за слабите, за тези които неглижират охраната на личната си територия и са небрежни към нуждите на дома и близките. На всички нива си изневеряваме, лъжем и се опитваме да манипулираме избора на околните. Страстите командват ума, а в такъв момент трудно се взимат правилни решения. Изкушенията са на всяка крачка. Отложеното за утре ще ви донесе късмет и ползи.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

В година 8-ца човек трябва да си поеме пътя, отговорностите и задачите. Противопоставени сте на родителската воля, но избраният път е правилен В момента Венера, Уран и Меркурий са в съвпад със Слънцето ви, а това е благословен за работата и връзките ви аспект. Проблемите идват от квадратурата със Сатурн, който се свързва със закостенелите разбирния на старото поколение. Време е да намерите новия си път в бизнеса и в любовта.

Родените днес притежават артистичност, магнетичност и обаяние, но зад усмихнатата фасада се крие непогрешен и манипулативен ум, чиято цел е по-доброто материално положение. Ще използват силите и финансите на рода и на партньорите си в посока на личните си интереси. Разделете рано имотите с братята и сестрите им, защото те ще искат всичко само за себе си.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

май 2021
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement