Connect with us

Водещи новини

Компроматни атаки дебнат Везни, Козирог залита към опасни връзки

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Ден на тежки сблъсъци на интереси. Започват реформи и инвентаризации. Всеки се стреми да захапе кокала. Вероятно е да влезете в битки както на работното място, така и в отношенията си с околните. Хора с комплекси ще ви подливат вода, а и вие няма да подбирате средствата в желанието да се наложите и доминирате в средата си. В крайна сметка този ден ще донесе повече неприятности и конфликти, отколкото желание да се разберем, да мислим и действаме дипломатично. Възобновяват се стари алергии и непоносимости.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес си гоните интереса, без да се съобразявате с някого. Войната на всички фронтове на живота е безмилостна. Ако не си биткаджия ще бъдеш елиминиран. Старайте се да приключите с безперспективните връзки. Този ден слага край и дава ново начало, поставя ви в екстремни ситуации на избор и дава възможност да докажете талантите си. Очертават се благоприятни за вас реформи на работното място. Не е ден за преговори, а за работа с твърда ръка. Неподготвените ще бъдат елиминирани. Победата ще е с вас.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Ден на коренната реформа, на преустройствата и нововъведенията, без които работата няма да потръгне. Разчистете всичко, което пречи на бъдещите ви действия и инициативи. Освободете се от натрапници и некадърници, хванете здраво юздите на хората, с които предстои да работите в екип. Не си позволявайте да изчаквате, да раболепничите и да не изказвате точно мнение. Всеки търси вариант да се измъкне от отговорност или да я стовари на друг. Приключвайте със стари връзки, не започвайте прибързани начинания.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Очертават се провокации на работното място. Родените в третата декада ще срещат опозиционно настроени колеги, трудно ще работят в екип и ще трябва да изтърпят началническа намеса. Поставят ви условия, някой ще се държи ултимативно и ще ви предизвика към действия, които сте решили повече да не повтаряте. Неблагоприятно за хирургически интервенции в посока на стави и костна система. Денят е благоприятен за приключване, а не за започване на важни инициативи. Сънищата от този ден да се тълкуват точно на обратно.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Съветът към другите е да не ви дразнят и провокират. Склонни сте на внезапни изблици в настроението, особено ако някой се опита да ви провокира или се държи ултимативно. Отварят се огромни апетити. Тълпата е неуправляема, лесно може да се предизвикат конфликти. Научете се да изпускате парата, без да си влошавате отношенията с околните. За уикенда не планирайте рискови инициативи и прекалено натоварване на тялото и психиката. Не влизайте в екстремни ситуации и останете там, където ще ви е спокойно.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
И докато другите се карат и влизат в излишни битки, вие приключвате успешно дадена работа и проект, предавате материали или продукция и постигате напредък в служебен план. Не се включвайте в разправиите на околните. Не взимайте страна в спор и не правете нов избор. Вероятно е да приключите и с една безперспективна връзка и от понеделник да търсите ново поприще и нова любов. Случващото се в момента ще ви покаже кой за какво се бори и на какво ниво поставя връзката си с вас. Препоръчват се пост и въздържание.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Ден с тежка и натоварена програма. Вероятни са опити за елиминация. Не очаквайте честност в отношенията. Днес се играе подмолно, с удари под кръста и компроматни атаки. Родените в третата декада може де изживеят рискови моменти. Не отивайте в крайности и не се подлагайте на екстремно натоварване. Очертават се предателства в професионален план. Може да се окажете извън списъците за награди и престижни позиции. Ще се ядосате и изнервите, а това още повече може да влоши нещата. Запазете неутралитет.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Днес сте агресивни и настойчиви повече отколкото изисква добрия тон. Може да елиминирате някого, да подритнете друг и да изпързаляте трети, но в следващите два дни всичко ще ви се върне. Днес не се играе по правилата, контролът не си е на мястото и на много нива ще се постъпва събективно и нечестно. Малко повече алтруизъм ще ви се отрази добре. Не правете това, което не искате да ви направят и да ви се случи. Хора в притеснено положение ще ви правят услуги и реверанси, но това не значи, че ще станете приятели.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Ден на подривни и провокативни действия. Не позволявайте да ви противопоставят на близки и приятели, да ви вкарват в схеми и рискови ситуации. Отварят се огромни апетити и желания да вземеш повече за себе си, да употребиш сила и манипулативен натиск, за да получиш каквото ти трябва на всяка цена. Съобразявайте се със законите, избягвайте участия в протести и конфликти. Утрешният ден ще донесе промени и разместване у дома. Приберете се навреме и не сърдете партньора. Планирайте ремонти.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Съдбата ви дава заслужени и незаслужени пълномощия, които ще позволят да действате от позиция на силата, да поставяте условия и да се дължите ултимативно. Хората с комлекси правят хаотични движения в желанието да изпъкнат, да пробият на работното място и в живота. Може да влезете в преразход на сили, средства и енергия. Не започвайте нищо ново, не давайте обещания и пълномощни. В момента не преценявате правилно силата си, както и възможностите на конкуренцията. Лесно може да залетите към опасни връзки.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Днес сте в ролята на този, който вдига и спуска завесата. Опитайте да прикриете грешките на някой, който обещава да си научи урока. По някакъв начин ще бъдете част от разконспирираща програма и позиция. Не бива да се лъже и да се манипулират фактите. Не вредете. Може да дадете някому урок, но всичко трябва да си остане между вас, а не да се превръща в компроматна атака. Желателно е да проведете оздравителни и възстановителни процедури. Приключеното днес ще ви донесе награди, популярност и слава.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Приключете с обещаната работа, особено ако вече са ви платили част от парите. Не оставайте да ви чакат. Всеки си планира работата и си е направил сметката. Ще влезете в опасни разправии и конфликти, ако с действията или с бездействието си провалите нечии дейности и занимания. Не планирайте оперативни намеси и не си режете ноктите. Може да ви поставят на тясно, така че търсете вратички за отстъпление, ако стане напечено. Приберете се навреме, проверявайте къде ходят децата. Контролът е важен.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930