Connect with us

Водещи новини

Кармичен избор за Везни, конфликти и скандали за Риби

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден на разправии за дреболии. Не се намесвайте в разговорите на околните и не давайте непоискани съвети. Никой не е склонен на отстъпки и нереално си е вдигнал изискванията и цената. Лесно ще влезете в преразход на сили и пари. Работете на свой терен и със свои средства, не навлизайте в чужда територия на работа и влияние и не поглеждайте към двора и жената на съседа.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Бъдете избирателни във връзките и ще имате повече шансове за успех. Споровете между колеги избухват по незначителни поводи. Концентрирайте се, използвайте ситуацията и си свършете своята работа. Дистанцирайте се от местата на конфликти и си гонете интереса. Водете разговори на четири очи, търсете консултации със специалисти, а не съветите на лаици и ще водите в играта.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на напразно бърборене, което не води до никъде. На работното ви място споровете са непрестанни и нищо не решават. В семейството и на обществени места ще бъде голяма говорилня, в която всеки ще се надпреварва да доказва правотата си, без да слуша доводите на другите. Съветът е да се дистанцирате максимално и да ползвате услугите на доказани специалисти.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

За този ден се препоръчват разговори и действия на четири очи и ръце. Старайте се да не попадате в примката на съвместните инициативи, в които не се знае кой какво иска, каква роля играе и накъде върви. Доверявайте само на изпитаните и доказани специалисти. Намерете си майстор, но не сключвайте договор с цялата бригада. Нужна е трезва оценка на реалностите, маските падат.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Въздържайте се от енергична дейност и избягвайте връзки, които водят до енергийни загуби. Днес тълпата е неуправляема. Където се съберат много хора ще прескачат искри и споровете ще заглушават гласовете на здравия разум. Вместо да събирате екипа, проведете дискретни и директни срещи с всеки един от засегнатите в ситуацията. Старайте се да дърпате еднолично конците.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес кучетата си лаят, а вашият керван ще си върви и ще напредва в желаната посока. Околните спорят и си пречат взаимно. В такъв момент ще спечелите, ако се дистанцирате максимално и си вършите работата без коментар. По възможност водете важните делови разговори с големия началник, а не със заместниците му, които ще се правят на велики и ще ви саботират в делата.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес се губим в напразно бърборене, в опити да се надскочим и прецакаме взаимно. Препоръчва се въздържание и пост, отказ от намеси в работата на другите и защита срещу чуждите вмешателства. Време е да се преосмислят връзките на лично и професионално ниво. Вечерта Луната навлиза във Везни и бърза на среща с Венера. Утре ви чака кармичен избор, дано сте готови за него.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден на жабешкият хор в блатото на живота. Много приказки ще се изприказват, ще си пречим взаимно, ще се надвикваме в работата и у дома. Въздържайте се от активни дейности, от участия в събрания, митинги и всякакви мероприятия, където ще се събират много хора и нещо ще се обсъжда. Преговорите не стигат до никъде. Направете консултация със специалист в нужната ви област.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Денят не е добър за преговори. Всички говорят едновременно, не слушат и не чуват аргументите на другите и не се склонни на компромиси. Не участвайте в събрания и в съвместни инициативи. Отложете делови срещи, на които присъстват ваши опоненти или потенциални конкуренти. Нужна е трезва оценка на реалностите. Не правете компромиси, за които усещате, че ще съжалявате.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Не се включвайте в безсмислените спорове на работното място. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Оставете лаиците да спорят, търсете начин да се срещнете с истински капацитети в областа, в която има да решавате важни дела. Днес гърнето може да си намери похлупака. Правите връзки, които ще се окажат важни за бъдещето. Провеждайте разговорите си на четири очи.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес може да спечелите от консултантска и преподавателска работа. Стойте далече от колективните инициативи, не участвайте в общи обсъждания и преговори. Днес отговорността се размива. Едва ли ще се стигне до консенсус и до съвместни действия. Ще си загубите времето, ако се включите в общата говорилня. Вечерта идва с изгодно делово предложение. Приемете го.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

До обед на всички нива са възможни конфликти и скандали. Никой никого не слуша, а чува само себе си. Не е добре за провеждане на съвместни консултации и събрания. Сега е момента да се търсят специалисти, които да отговарят за съветите и предписанията, които дават. Уредете си срещи без посредници. Вечерта пред вас ще се отвори нова врата от възможности.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement