Connect with us

Водещи новини

Капани дебнат Близнаци, неблагоприятен и рисков ден за Везни

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден с негативно и разболяващо излъчване. Тенденцията е към изкушения и измами. Останете си у дома, не приемайте чуждите идеи и не реагирайте на реклами. Лесно може да бъдете зарибени и изкушени и да направите губеща инвестиция. Вечерта е заредена с агресия. Отложете за друг път неприятните разговори и не проявявайте излишна претенция към близките.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на мрежата. Внимавайте, не се забърквайте в интриги и неравностойни връзки. Неблагоприятно за сключване на нови договори и брак. Не поемайте ангажименти към странични хора и фирми. Очертават се опити за въздействие и използване. Както и да постъпите ще се окажете излъгани и въвлечени в дългова спирала. Не си позволявайте да играете хазартно.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на мрежата и на паяците, които дебнат в нея. Може да попаднете в различни капани или сами да заложите такива. Всички оставаме излъгани в очакванията си, защото на всички нива действат манипулиращи и меркантилни сили. Не сключвайте нови договори, отношенията ни са лишени от прозрачност и достоверност. Някой може да загуби много,

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Един от най-неблагоприятните ви дни за месеца. Лесно се попада в лапите на мошеници от всякакъв вид и калибър. Не приемайте нови оферти, не подписавйте нови договори и не се обвързвайте по никакъв начин. Нищо няма да загубите, ако давате заето за натрапниците. И утре е ден и то с големи възможности за вас. Днес стъпвате накриво и дълго ще ближете рани.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Един от дните, в които се пускат лъжливи слухове, правят се уж изгодни оферти, които в последствие ще се окажат губещи и заробващи. Не започвайте нищо важно и отоговорно, особено в комбина с някого. Днес и най-добрите приятели може да те излъжат, защото сами ще се окажат излъгани. Не е ден за годежи и сключване на брак. Очертават се неравностойни обвързвания.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на паяка. Всички сме в мрежата и сме подложени на въздействия от различен характер. Денят е неблагоприятен за всякакъв вид обвързвания, за скллючване на нови договори и брак, за нови запознанства и срещи на екипа. Приемайте с резерви всичко, което ви казват и предлагат. И най-добрите ни намерения може да се изкривят и представят изгодно за някой друг.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Един от неблагоприятните ви и рискови дни за месеца. Попадате в капани за наивници и може да си докарате големи неприятности. Не подписвайте нови договори, не правете големи инвестиции и покупки, особено на колекционерски стоки. Ще ви пробутват фалшификати и ще ви вкарват в неравностойни отношения. Отминавайте натрапчивите реклами, работете на свой терен.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес сте в ролята на рибаря, който може да улови своята златна рибка. Възползвайте се максимално от предложените изгодни варианти. Няма равностойност в отношенията, все някой ще бъде пренебрегнат или подценен, но вие ще си свършите работата и ще намерите кой да ви окаже нужното съдействие и безплатни услуги. Правите удобни за някого личните си намерения и амбиции.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на мрежата, на желанието да използваш и манипулираш, да продадеш нередовна стока на висока цена и да прецакаш ближния. Не влизайте в нерегаментирани отношения, а и регламентираните ще действат едностранчиво и ще носят полза за хитреците. Не взимайте и не давайте заеми, не се женете и не давайте големи обещания. Нищо от козаното и обещано днес няма да се изпълни.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес хитрата сврака ще падне в капана с двата крака. Може да пренебрегнете пословичната си предпазивост и да се решите на ход, който със сигурност ще е губещ. Не сключвайте нови договори, не правете големи поръчки и не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Лесно се попада и в капаните на страстта. Не е ден за запознанства, за годежи и сключване на брак.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес рекламите са навсякъде. Подложени сме на масирана атака за пазаруване. Останете си у дома, планирайте за утре големия пазар. Днес ще попаднете на нещо фалшиво и нетрайно. Очертават се неизгодни предложения, които ще ви вкарат в задлъжняваща програма. Не подписвайте нови договори, не се обвързвайте с никого по никакъв повод. Всичко предложено съдържа скрит мотив.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес дърпате конците, привличате нужните ви спонсори и инвестиции. Може да продадете непродаваемото до момента. И чуждата реклама ще действа във ваш интерес. Успявате да убедите някой да вложи усилия и ресурси в планираната от вас дейност. Внимавайте при подписване на договори. Нещата може да се развият много добре за вас, ако познавате законите на пазара.

vlastta.bg

 

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement