Connect with us

България

Kaменов скрил убитата рейнджърка в ракла, в стаята си

Публикувана

на

Прокуратурата в Пловдив ще поиска постоянен арест за бившия рейнджър, обвинен в убийството на военнослужещата Десислава Стоянова. Очаква се това да стане днес или утре, съобщи БТВ.

Светослав Каменов е задържан за 72 часа. Прокуратурата повдигна обвинение за умишлено убийство на бившия рейнджър. Тялото на жертвата беше намерено в къщата на мъжа в покрайнините на Сопот.

Според самопризнанията му, двамата са имали неуредни финансови отношения. Първоначалната версия на разследващите беше убийство от ревност, но в последствие стана ясно, че Светослав и Десислава не са имали любовна връзка.

Рейнджърката Десислава Стоянова, която беше в неизвестност, е убита по особено жесток начин.

Десислава Стоянова е била убита преди седмица, казват от полицията. Задържаният рейнджър сам показал на криминалистите шкафа в къщата си, където прибрал тялото на жената. Направил частични самопризнания, от които става ясно, че неуредени финансови отношения са причина да нападне Десислава.

Старши комисар Атанас Илков, директор на ОД на МВР-Пловдив, обясни, че убитата е дала личния си автомобил на Светослав да го ремонтира, той от своя страна го закарал в една автоморга в Сопот, където е намерен от полицията смачкан, подготвен за скрап.

Светослав не е успял да получи пари за предадения автомобил, тъй като документите за него останали в убитата.

„Две седмици е стояла без автомобил и се предполага, че му е потърсила сметка, че автомобилът и го няма и това е бил мотивът за възникване на скандал между тях”, каза още комисар Атанас Илков.

Рейнджърът притежавал добри бойни умения и нанесъл смъртоносни удари в главата на Десислава. Според данните от аутопсията жената е била удушена. Съседите му разказват, че миналата година прогонил бившата си приятелка, след като я набил.

Десислава Стоянова живеела на квартира близо осем години в Карлово. Съседите я познават като любезна жена, имала дете,което обаче живеело при баща си.

Според съседи Десислава е изчезнала още преди десетина дни. За извършеното убийство Светослав може да лежи в затвора от 10 до 20 години.

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни