Connect with us

Водещи новини

Какво вещаят звездите за м. април: пълен месечен хороскоп

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

През април представителите на зодия Овен, ще бъдат изпълнени със сила и енергия. Ще работите усилено и към края на месеца, ще се чувствате изтощени и ще имате нужда от почивка. Затова е препоръчително да не си губите времето в безполезна комуникация, както и да не влизате в конфликти с другите. Месец ще донесе много нови запознанства, но те ще бъдат скучни и безперспективни. Затова се заемете със самореализация и духовно самоусъвършенстване.

Напоследък сте постигнали много, но ви се струва, че е дошло време за промяна. Прави сте – през април не трябва да се държите за старото, трябва да търсите нови възможности във всичко. Ще сте наясно, че почти всичко може да бъде променено и то повече от веднъж. През този период ще събирате информация, средства и дори хора. Вярно е, че част от събраното, може би, веднага ще изтече между пръстите ви. Неприятностите през този месец, ще се дължат на вашата небрежност или лекомислие.

Любов и семейство

Предстои ви да се преборите със своята ревност. Отношенията ви, ще преминат през първата криза. Не прибързвайте и не си тръгвайте при първата кавга. След продължителни спорове и конфликти, най-накрая ще стигнете до извода, че половинката ви е най-добрият човек на света. Дръжте се зряло и да не реагирайте на провокациите. Необвързаните трябва да се държат по-приятелски към другите. Новите ви познати може погрешно да ви възприемат като зъл и обидчив човек. Ще постигнете успех в любовта, ако покажете колко сте чувствителни и уязвими. В края на месеца се очаква забавно парти с приятели, не го пропускайте.

Семейните, ще цял месец ще спорят с близките си. Постоянно ще искате да контролирате и напътствате всички. Не отивайте твърде далеч, дайте свобода на своето семейство. Отпуснете се и оставете нещата да се развиват от само себе си. За да разредите напрегнатата обстановка, изразявайте любовта си по-често, организирайте семейни вечери, ходете на кино, разходки. Интимният живот също изисква корекция, разнообразявайте го с нови емоции.

Кариера и финанси

По отношение на кариерата, ще постигне нови висоти. Шефовете ще оценят вашата работа, а колегите ще са благодарни за вашата приятелска и надеждна подкрепа в трудни моменти. Може да разчитате на одобрението и надеждната поддръжка на колектива, когато е необходимо. Само не бъдете инати, в противен случай ще съсипете репутацията си и ще си създадете врагове, които ще се опитат да ви лишат от работата ви по всякакъв възможен начин.

Във финансовата сфера, са възможни големи загуби поради невнимание или свръх доверчивост. Бъдете нащрек и проверявайте по два пъти всички документи, които подписвате. Най-добре е, да наемете добър адвокат, който да ви помогне по всякакви финансови и правни въпроси. Трябва също да сте по-внимателни с новите запознанства и да не се доверявате плановете си на никого. В края на месеца, ви очаква интересно предложение.

Здраве

Април е месец за самоусъвършенстване и грижи за здравето. Сега ще ви действат добре различни козметични процедури, масажи, акупунктура, хирудотерапия. Голям прилив на сили ще ви даде плуването и заниманията с йога. Зпочвайте деня си по-рано. Опитайте се да промените ежедневието си и не забравяйте за сутрешната гимнастика.

В средата на месеца, се вероятни проблеми със ставите. За да предотвратите обострянето на хронични заболявания, използвайте методи на народната медицина. Може да практикувате различни разтривания, тинктури, солни бани и много други. И не забравяйте за почивката. През почивните дни, ако имате възможност посетете спа център. Мъжете трябва да обърнат внимание на хроничните заболявания на пикочно-половата система.

Телец

04.21 – 05.21

Телец

Април ще бъде много натоварен месец за представителите на зодия Телец. Препоръчително е да изчакате, да видите как се развиват ситуациите и да не бързате с изводите. Въпреки някои малки сътресения, ще бъдете много активни и позитивни. Сега е време за самореализация и хармонизиране на личния живот.

След като внимателно поставите своите работи в ред, е необходимо да се заемете с чувствата. Няма нищо по-важно от намирането на хармония с вашата половинка. През април може да направите това. Топлината и комфортът в родния дом, ще бъдат от ключово значение за вас. Семейството ще ви помогне да се почувствате по-уверени. През този период за вас ще бъде много важно да контактувате с близкия си кръг, както и да задоволите постоянната си нужда от информация и нови знания. Благодарение на приятелските връзки, ще успеете да решите много проблеми, но не настоявайте за независимост.

Любов и семейство

Необвързаните представители на знака, ще бъдат обкръжени от вниманието на противоположния пол. И дори да не успеете да създадете сериозни отношения, то леките флиртове и интимното общуване са гарантирани. Вашият чар, няма да позволи да останете незабелязани. Ако не сте готови за сериозна връзка, не бързайте. Приемайте ухажвания, ходете на срещи, получавайте подаръци и просто се наслаждавайте на живота. Пред вас е сериозно развитие на любовните отношения, но засега не бързайте.

Семейните ще бъдат по-изнервени през този период. Ще искате да тествате, вашите близки. Но не правете скандали за дреболии и не притискайте най-близките си хора. По въпроси за възпитанието на децата, покажете по-мека позиция и им демонстрирайте вашият личен достоен пример. Отношенията със съпруга леко ще се охладят, а за да запалите огъня на поизтиналите чувства, ще трябва да положите усилия. Разнообразете интимния си живот и тогава връзката ще заблести с нови цветове.

Кариера и финанси

Този месец трябва да прояви снизходителност и мекота, по отношение на колегите. За да избегнете разногласия с екипа и шефовете, не изразявайте гласно мнението си. Сега е по-добре да не си създавате проблеми и да заемете изчаквателна позиция, така отношенията ще имат по-добра перспектива в бъдеще. Завършете всички стари, натрупали се стари дела и не се забърквайте в конфликти с хора с който работите заедно.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да отслабят хватката в борбата с конкурентите. Сега не е най-подходящото време за вземане на важни решения. Не прибързвайте, първо намерете хора, които ще ви помогнат при разработването на нови концепции за вашия бизнес. Не взимайте роднини и приятели в работата си, в противен случай е възможен голям конфликт, който ще се отрази на личният ви живот.

Във финансово отношение в началото на месеца, може да получте голяма сума пари. Спестете ги за по-големи покупки в края на април. Някой който е близо до вас, може да ви поиска финансова помощ, помогнете, парите ще бъдат върнати навреме.

Здраве

През април ще имате склонност, да преувеличавате своите неразположения. Ще чувствате тъга и апатия, което може да наруши плановете ви и да ви вкара в депресия. За да не се случи това, мислете позитовно, излизайте по-често с приятели или просто се наспивайте добре.

Ако се почувствате много уморени от работата, тогава си вземете отпуск и отидете на почивка. Добре е да подишате морски въздух, ако нямате такава възможност, всяка почивка извън града е перфектна. Можете да комбинирате задълженията с удоволствието, като посетите далечни роднини, които не сте виждали отдавна.

В края на месеца са възможни стомашни проблеми. Избягвайте съмнителни хранителни продукти и не преяждайте. Поради повишеното натоварване на стомашно-чревния тракт, има риск от натравяне и възпаления. Запасете се с необходимите препарати и витамини, също така като профилактика, може да използвайте билкови лекарства.

Близнаци

05.22 – 06.21

Близнаци

През април представителите на зодия Близнаци, ще са привлечени от нови хора, творчески знания и ще развиват допълнителни умения. Не се страхувайте да опитате нещо ново. По различни начини задоволявайте любопитството си, което е присъщо на вашият знак. Образователните пътувания, допълнителното образование, повишаване на квалификацията, ще са от полза. Старите приятели и познати, ще са ви много полезни при изучаването на новите неща, така че поддържайте връзка с тях и постоянно си сътрудничете. Този месец, професионалните знания, ще ви помогнат да се справите с всякакви конфликти.

През април, може да получите много подаръци от съдбата. Очакват ви много промени и неочаквани събития, както приятни, така и не много. Разнообразните обстоятелства, ще ви направят още по-силни и успешни. Що се отнася до любовта, винаги ще бъдете в центъра на вниманието. Комплименти, подаръци, цветя, всичко това ви очаква през април.

Любов и семейство

За семейните се очертават бурни емоции, ще се мятате от една крайност в друга. Възможни са пристъпи на ревност и завист. В този период, ще сте склонни към необмислени и груби действия, за които по-късно ще съжалявате. Във всяка трудна ситуация се опитайте първо да разговаряте с любимия човек и не вземайте никакви кардинални решения.

На някой от партньорите ви, ще им хареса горещия ви нрав, особено ако преди са ви смятали за скучни. Разбира се, не си струва да стигате твърде далеч, но малко ревност ще помогне да върнете страстта във връзката. Старайте се да се въздържате от интриги и флиртове с противоположния пол, вероятно ще бъдете разбрани погрешно.

Необвързаните най-накрая ще срещнат човек, с когото ще им е хубаво, забавно и комфортно. Този човек, може да остане с вас в продължение на много години и да внесе много добри и незабравими неща в живота ви.

Кариера и финанси

През април, е възможен неочакван завой в работата. Ще сте готови да разрешите всякакви проблеми и умело ще направлявате ситуациите, от които ще излезете победител. Шефовете ще оценят вашата работа и ще ви направят изгодно предложение, от което не трябва да се отказвате.

Във финансово отношение април ще бъде нестабилен. Затова избягвайте да рискувате парите си. Погрижете се за спестяванията за бъдещето, сега имате проблем с това. Краят на месеца, ще внесе малко объркване. Ще бъдете обвинени в неизпълнени на задачите. Отбранявайте се достоино и се опитайте да разрешите всичко мирно.

Много от неприятностите, ще дойдат в резултат от завистта на колеги, които ще се опитат да ви представят пред началниците в лоша светлина. Ако проявите мъдрост и търпение, през следващия месец ситуацията на работното място ще се стабилизира.

Здраве

През април, ще сте изложени на риск от различни видове наранявания. Струва си да внимавате с електричеството, височините и бързите скорости. В средата на април могат да се обадят някой хронични заболявания на стомашно-чревния тракт и опорно-двигателния апарат. Затова не забравяйте за профилактиката и започнете лечение навреме, за да потиснете заболяването още в начален етап.

Душевната хармония, ше е също толкова важна, колкото и физическото здраве. Не забравяйте, че всички болести са от нервите. Подредете нещата си, не се фокусирайте само върху проблемите, усмихвайте се по-често и тялото ви ще има достатъчно сили, за да отблъсне атаката на всяка болест. Опитайте се, да се движите повече през този период. Заседналият начин на живот, не оказва добър ефект върху здравето на вашите стави. Започнете деня с гимнастика, ако е възможно, ходете на фитнес или се разхождайте повече.

Рак

06.22 – 07.23

Рак

През април представителите на зодия Рак, ще усетят нов полъх в живота. Промяната ще се отрази главно на работата и ще изисква бързина и отговорност. Бъдете готови за изненади и приемете всичко за даденост. Но трябва да сте предупредени, през този период ще трябва да разчитате само на собствените си сили, а не на роднини и приятели. За да успеете, ще трябва ясно да дефенирате своите житейски позиции.

Достатъчно сте направили за своето обкръжение, така че през април може да помислите за своите дела. Стремете се към това, от което спешно се нуждаете сега. Но бъдете деликатни. През април ще се подобри голяма част от онова, за което преди това е преживявала вашата чувствителна натура. Очарованието и тактът, съчетани с търпение и постоянство присъщи на вашият знак, ще ви помогнат да постигнете простите и реални цели. Колкото по-прости са вашите планове и мечти, толкова по-лесно ще ги осъществите. Има смисъл да помислите предварително какво искате първо да направите и от какво можете да откажете. Това ще помогне да се избегнат присъщите ви забавяния и колебания.

Любов и семейство

За съжаление през април ви очакват много конфликти в любовната сфера. Винаги ще бъдете недоволни от своята половинка и дори може да станете инициатор на раздялата. Възможно е просто да сте се отегчили от застоя и рутината. Ако решите да предприемете сериозна стъпка, да прекратите отношенията, тогава близките приятели ще ви окажат морална подкрепа.

Не оставяйте членовете на семейството, без внимание и отвръщайте с взаймност на предложената ви помощ. До края на април любовните страсти ще отшумят и ще искате тиха романтика и пълно разбирателство. Определете позицията си по отношение на минали връзки и не бързайте да ги възобновявате. Вашите чувства не са нищо друго освен скука и желание да се забавлявате, така че не осъждайте човек на сериозна връзка, ако самите вие не сте готови за това.

Семейните трябва адекватно да преживеят настоящата трудна ситуация в семейството и да не бързат да се развеждат, при първото затруднение. Съдбата ви изпраща труден тест, който ще ви послужи като житейски урок и ще ви научи да гледате на живота по различен начин.

Кариера и финанси

На работа ви очаква насърчение и уважение от колеги и началници и всичко това, благодарение на способността ви правилно да разпределяте задачите и умело да вършите работата си. Известни сте със своята безконфликтност, което много ви издига в очите на шефовете. Може да сте сигурни, че ще получите нужното уважение от тях.

Тези, които работят от дълго време на едно работно място, ги чакат нови висоти, които ще дойдат благодарение на успешно завършени проекти. Ако започвате работа на ново място, не променяйте позициите си и работете по същият начин както и преди.

Не се страхувайте от голямата отговорност и завистта на вашите колеги. Финансовата ситуация ще бъде нестабилна. Чакат ви възходи и падения. Но тъй като може да поддържате баланс, най-вероятно няма да останете без пари. Опитайте се да планирате всички приходи и разходи, тогава няма да изпаднете в безисходно положение.

Здраве

През април слабото място, може да стане сърдечно съдовата система. Възможни са постоянни скокове на кръвното налягане, което ще причинява напрежение и главоболие. Важно е да разберете, че първо трябва да стабилизирате емоционалното си състояние. Веднага щом коригирате моралното си състояние, ще забележите, че и физическите неразположения вече не ви притесняват. Потърсете помощ от психолог или психотерапевт.

Ако проблемът ви засегне дълбоко и чувствате силна болка, виене на свят, притъмняване пред очите, тогава побързайте да се свържете със специалист за диагноза. И въпреки че в този период не ви заплашва нищо сериозно за вашето здраве, трябва да обърнете внимание на тялото си и да разберете какво изисква от вас. Не забравяйте за съня и почивката, спете поне 8 часа на ден. Постоянните работохолици, за заплашени от влошаване на състоянието поради силен стрес и умора.

Лъв

07.24 – 08.23

Лъв

През април представителите на зодия Лъв, ги очакват много приятни моменти. Ще се насладите не само на пролетното време, но и на всичко, което се случва около вас. Ще намерите много нови възможности, които ще изискват бързи решения и излизане от вашата зона на комфорт. Месецът очаква повече инициатива и решителност от вас. Тъй като периода ще е благоприятен, отпуснете се и се насладете на всичко, което се случва.

През април, ще ви е разрешено всичко от необмислени постъпки, до сериозни начинания. Очарованието ви този месец, ще е сравнимо с талант, с който ще отваряте най-недостъпните врати. Може да бъдете креативни в сценария на вашият живот и да промените или добавите много. С други думи, вие сами сте ковач на вашето щастие. Много от вашите действия ще доведат до максимални резултати, така че може да осъществите това, което сте замислили отдавна. Приемете света във цялото му многообразие и не се концентрирайте само върху една цел. Ще имате късмет в личния и професионалния си живот.

Любов и семейство

Този месец трябва да покажете родителските си качества. Погрижете се за отглеждането на деца и по-възрастните си роднини. Излизайте по-често семейно или почивайте в собствения си дом. Общувайте с далечни роднини и приятели. Може просто без причина, да си организирате малки семейни празници.

Ако се сблъскате с проблеми в партньорството, внесете повече яснота в отношенията. Споделете с половинката си, всичките си оплаквания, претенции, обиди. Ако той/тя отговори правилно и остане с вас, тогава това е вашият човек, с когото може да изградите съдбата си и да планирате семейство. В противен случай не се отчайвайте от раздялата и не повтаряйте едни и същи грешки. Семейните които са планирали дете, могат да очакват добри новини. Бъдете сигурни, че ще бъдете добри родители и новият период в живота, въпреки че няма да е лесно, ще донесе много щастие и светлина в дома ви.

Кариера и финанси

През април трябва да избягвате всякакви рискове на работното място. В противен случай, това може да ви струва много пари или загуба на позицията. Не се забърквайте в нови проекти, без да се консултирате с началниците си и не се опитвайте да действате през главата им. Колегите няма да харесат вашето усърдие към всичко и ще ви смятат за подмазвач. За да избегнете това, преминете към монотонна работа, която носи стабилен доход. Бъдете доволни от това което имате и изпълнявайте спокойно ежедневните си задачи.

В края на април, има шанс да се докажете като лидер. Ще ви бъде предложена работа, която ще изисква организаторски способности. Ръководството ще ви набележи като най-достойния кандидат в колектива. Не бъдете нахални и тогава успешно ще се справите с всякакви дела.

Здраве

През април има риск да се разболеете от ангина или фарингит. Трябва да се обличате по-топло и да не разчитате на топлите пролетни лъчи. Измамното време може да ви прати в болнични за няколко седмици. Погрижете се и за дихателната си система. При първите симптоми, веднага се консултирайте със специалист и си помогнете с алтернативни методи.

Проблемите със здравето през този месец, могат да бъдат свързани с преумора. Опитайте се да намерите „идеалната среда“ и разумно да редувате работата с почивка. Ако водите заседнал начин на живот, опитайте се да го компенсирате с по-голяма активност и обратното, ако се занимавате с физически труд, трябва да отдъхвате в спокойна обстановка.

Дева

08.24 – 09.23

Дева

През април представителите на зодия Дева, трябва да разработят тактика за бързо реагиране. Месецът ще изисква от вас, бързо да вземате решения и да бъдете много организирани. Разбира се, ще ви е трудно да съчетаете личния живот и работата, така че са вероятни доста разногласия. Но ако оптимизирате правилно времето и приоритетите си, тогав ще избегнете сериозните проблеми.

Някой дребни неща, могат да предизвикат раздразнение във вас, не всичко ще върви точно както сте го планирали. Но не се колебайте да предприемете по-големи трансформации – тук ще имате късмет. Вслушайте се в интуицията си, тя ще отвори вратата за новите възможности, ще възстанови развалени отношения. Обърнете внимание – компромисите ще бъдат печеливша и много продуктивна тактика по много въпроси. Упоритостта не ви отива и в допълнение, ще пречи за изпълнението на целите. Опитайте се да ограничите прекомерната си принципност и не се вкопчвайте в дреболии.

Любов и семейство

През април, ще ви измъчват упреците на близките, че не обръщате нужното внимание на семейството. Това вероятно е вярно. Може би сте забравили за това как вашата половинка ви обича и факта, че децата изискват повишено внимание. Определете си два дни, наприер през уикенда и отделете цялото си време за своите любими хора. Излезте за няколко дни извън града. Ще решите конфликтите, само чрез комуникация с вашите близки.

На необвързаните, няма да им е до любов. Сега ще си зададете приоритети в полза на работата и изобщо няма да излизате на срещи. Може би това, ще е в резултат от минали връзки, завършили много болезнено. Ако наистина имате нужда от време, за да анализирате случилото се, не бързайте с нови отношения. Този месец е предназначен за духовно саморазвитие. Прочетете интересна литература и разберете какво е наистина важно за вас в една връзка.

Кариера и финанси

Тези които имат собствен бизнес, могат да изпитат на собствен гръб жестоката конкуренция. На този фон ще възникнат финансови затруднения, които ще възпрепятстват постигането на целите. Сегашната ситуация не трябва да се отразява на вашия хазартен дух и желание да постигнете повече. Съберете се и разработете нова тактика. Включете нови хора в работата си. Само не забърквайте в бизнеса си роднини и близки приятели, в противен случай не само няма да напреднете, но и ще си спечелите куп конфликти.

Наемните служители ще работят нормално и ще получават обичайната си заплата. Очаква се стабилност. Възмущението ви може да бъде предизвикано, от внезапни проверки и клевети, но скоро всичко ще бъде решено. Внимавайте и не започвайте тайни любовни отношения на мястото където работите. Всичко тайно ще бъде разкрито и за един ден ще ви съсипе живота.Финансовата ситуация говори, че е време за спестяване, което ще ви позволи да си починете през лятото. За да организирате незабравима ваканция, трябва да започнете да пестите пари. Не харчете парите си за глупости, задайте си приоритети и пестете.

Здраве

През април, ще сте предразположени към инфекциозни заболявания. Имунитетът ви е отслабен и се нуждае от подкрепа. Превантивните мерки, като контрасни душове, промивки на носа, приемане на витамини, значително ще помогнат. Възможна е появата на херпес, което ще доведе до много неудобства и комплекси. За да разрешите сериозните проблеми, не забравяйте да се консултирате с лекар и да следвате стриктно предписаното лечение.

Трябва да избягвате силното нервно напрежение, тъй като гневът и безпокойството се отразяват много негативно на вашето здраве. В края на месеца са възможни проблеми със стомаха. Този въпрос трябва да държите под наблюдение – следвайте диета, като използвате лека и проста храна и пиите повече вода.

Везни

09.24 – 10.23

Везни

През април късметът ще съпътства представителите на зодия Везни, така че не се колебайте и бързо си съставете план за постигане на целите. Обстоятелствата ще са благоприятни и ще ви помогнат във всякакви начинания. Единственото нещо което може да ви попречи, ще са завистливите хора, на които разкривате своите планове. Бъдете по-скромни и не споделяйте лични неща с непознати.

Склонни сте да очаровате другите, но април не е най-доброто време за нови запознанства и приятелства. Проверявайте двукратно информацията, съмнявайте се и в най-добрите оферти, доверете се само на най-надеждните си приятели. Възможно е някои истории от миналото да придобият реална форма и да се повторят в живота ви. Такова дежавю е възможно да внесе вдъхновение, усещане за младост и приятна лекота в битието. Ако планирате дълго пътуване, сключвате сделки, бъдете максимално предпазливи, не се ленете и събирайте необходимата информация предварително, за да не бъдете измамени.

Любов и семейство

Необвързаните трябва по-често да излизат и срещат с хора. Сега има голяма вероятност да срещнете вашата половинка. Веднага ще разберете, че това е вашият човек, тъй като ще имате много общи интереси и теми за разговор. Април ви обещава много романтични срещи и незабравими моменти. Отношенията ще се развият като по часовник, но не трябва да се хвалите с това, пред близките си приятели.

При семейните, е възможно неразбирателство с партньора. В двойката ви ще има борба за власт. Някой от представителите на знака, дори ще искат да прекратят отношенията, за да се утвърдят или да докажат нещо. Не прибързвайте и не вземайте важни решения на основата на емоции. Насочете моралните си сили към саморазвитие. Бъдете умни и не изказвайте претенциите си всеки път. Трета страна, може да се намеси в отношенията ви. Бъдете готови да се борите за своята любов и да защитавате отношенията си.

Кариера и финанси

В кариерен план ви очаква напрегнат месец. Ще бъдете заобиколени от клюки и интриги, което ще предизвиква във вас раздразнение. Основното е, да не си позволявате такова поведение. Тези на ръководни постове, трябва да се замислят за персонала. През този период е важно да останете по-потайни и да не разкривате вашите планове на колектива. И със сигурност сега не е моментът за тайни любовни романи, които със сигурност ще се разкрият и ще ви поставят в лоша светлина.

Втората половина на април, ще е по-благоприятната за работата. Ще получите много нови предложения и проекти, които ще помогнат за подобряване на финансовото ви състояние. Вашите шефове ще ви помогнат да се придвижите нагоре по кариерната стълбица, като ви възложат някои важни задачи, които ще подобрят вашата позиция.

Материалната страна ще бъде разклатена и нестабилна. Ако проявите сдържаност и не харчите пари за ненужни вещи, може да останете на повърхността и да не теглите кредит. Взетите назаем пари, много трудно ще върнете, така че избягвайте подобни ситуации.

Здраве

През април се погрижете за правилното хранене. Вероятно приемате твърде малко храна. Сега тялото ви се нуждае от йод, така че изберете храни с високо съдържание на йод. Това е полезно за щитовидната жлеза, която ще е най-уязвима през този период. Също е повод да отидете на лекар и да направите преглед.

Ако ви е предписано лечение, отнесете се отговорно. В средата на април, са възможни ангина или други вирусни инфекции. Уверете се, че краката ви са винаги топли и не пийте ледена вода. След като посещавате многолюдни места, не забравяйте да изплакнете носа си и да си измиете ръцете. Народните лекарства е малко вероятно да помогнат да се справите с болестта, така че не се колебайте, консултирайте се с лекар при сериозни признаци на заболяване. В края на април, ще трябва да обърнете внимание на децата. Може да се наложи да ходите по поликлиники.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

През април представителите на зодия Скорпион ще бъдат много активни, защото около тях ще се случват много нови събития. Може да ви подведе собственото ви желание да правите непредвидими неща. Но така ще си създадете трудности и неприятности. Трябва да бъдете по-доверчиви и сдържани, така няма да си създадете врагове. В края на месеца, може да се наложи да изяснявате отношенията си с някой от близките.

През април някои от вашето обкръжение няма да се държи по-най подобаващият начин, в резултат ще се сблъскате с горчивата истина за вашите отношения. Малко вероятно е след това да продължите връзката, най-вероятно няма да може да простите на този, който ви е причинил обидата.

През този период е много важно правилно да разпределите времето си, особено като се има предвид, че сте склонни към дълбоки вътрешни размишления, които ви отвличат от реалния свят. Направете си план: какви цели искате да осъществите – това ще ви помогне правилно и на време да се ориентирате.

Любов и семейство

Април изглежда, като много романтичен и дружелюбен месец. Взаимоотношенията ще се развиват по мед и масло, ако не започнете да подозирате и ревнувате любимия човек. Някой от близките, наистина ще се нуждаят от вашата помощ. Не отказвайте и помогнете, още повече, че скоро и вие ще имате нужда от това.

Семейните ще искат да командват и ще тормозят цялото семейство за изпълнение на домакинските задачи. По този начин може да нарушите добродушната атмосфера в дома. Отпуснете се и се опитайте да не се водите от стереотипите на идеалното семейство. Тези, които току-що са започнали връзка, ще усетят всички ярки цветове на новата любов. Ще усетите колко много ви е липсвало това. Дръжте на новата връзка с всички сили и не позволявайте на външни хора да я унищожат. Сега всичко ще зависи от вас, така че включете ума си и проявете повече търпение. Не сте свикнали да отстъпвате лидерството на партньора, но сега трябва да го направите, за да бъдете щастливи в бъдеще.

Кариера и финанси

На работа постоянно ще трябва да напускате зоната си на комфорт и да жертвате нещо. Тази ситуация, значително ще се отрази на производителността на вашия труд. Ще бъдете силно раздразнени от колегите и някои неуспешни проекти. Ситуацията ще се подобри в края на месеца, но засега трябва да съберете сили и да работите както обикновено.

Тези които имат собствен бизнес, ще трябва да слязат сред подчинените си и да общуват по-често с тях. Това ще помогне за укрепване на екипния дух и увеличаване на производителността. Безработните напразно ще търсят подходящо работно място. Засега обстоятелствата няма да са на ваша страна, така че ще трябва малко да почакате. И за да не губите време, заемете се със самоусъвършенстване, запишете се за някои курсове и повишете квалификацията си. Много от вас ще искат да научат нещо ново или да влязат в университет. Вашето хоби ще ви помогне да не изпадате в дългове и да получавате доходи.

Здраве

Има голяма вероятност в средата на пролетта, да се сблъскате със стомашни проблеми. Това могат да бъдат обостряния на хронични заболявания или остро натравяне. Затова избягвайте да се храните в съмнителни заведения, купувайте само висококачествени, доказани продукти и алкохол. Уверете се, че в аптечката имате достатъчно лекарства, тъй като точно когато ви потрябват, те могат да липсват.

Има също голяма вероятност за тежки простудни заболявания. Освен това, те ще възникнат без причина. Може незабелязано да се простудите в краката или гърлото. Мнозина ще трябва да посетят лекар, тъй като без помощта на специалист ще бъде трудно да се измъкнете от лапите на болестта. Много заболявания, могат да се обострят поради невроза. Препоръчително е да се научите да се отпускате и почивате повече, тъй като нервната система, може да се разклати поради тежката работа.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

През април представителите на зодия Козирог, трябва да се погрижат за здравето си, тъй като върху тях ще паднaт много задължения. Погрижете се за нервната си система и не изпадайте в депресия. Може да се наложи да се дистанцирате от някои хора. Обградете се само с положителни емоции. През април не трябва да влизате в конфликти. Колкото по-мило се държите с началниците си, толкова по-бързо ще получите това, което искате.

Месец ще изисква от вас голяма концентрация на сила, както и резерв от търпение и издръжливост. Може би ще успеете по-добре да разберете не само другите, но и себе си, вашите чувства и страхове. От особено значение за вас, ще бъдат такива понятия като самореализация и самоусъвършенстване. Критичните коментари на другите, само ще ви амбицират още повече към успеха

Любов и семейство

Ще трябва да поемете лидерската роля в отношенията, за да ги спасите. Вашият партньор вероятно е отегчен, но и да разнообрази връзката няма да иска, така че съдбата на съюза е във ваши ръце. Поради липсата на внимание, може да започнете да търсите нови чувства другаде, но не прибързвайте, всичко най-скъпо е близо до вас.

Може да преживеете тази криза, като организирате кратко съвместно пътуване. Направете екскурзия до морето или планината. Имате нужда от нови усещания, за да изведете отношенията си на ново ниво. Много млади двойки, може да чуят добри новини за предстоящо попълнение в семейството.

Някой влюбени, ще се изправят пред изпитанието на ревността. Ще бъдете обзети от пристъпи на чувство за собственост. Трябва да се научите как да се справяте с емоциите си, в противен случай ще разрушите току що зародилите се отношения. По-късно ще разберете, че избраникът ви е верен.

Кариера и финанси

През април трябва да работите върху своята общителност. Ще ви трябват нови връзки, за да успеете в различни области. Уменето да създават запознанства, ще помогне на безработните да получат желаната позиция. Тези които имат собствен бизнес или заемат ръководни позиции, може да получат изгодна оферта или да сключат дългосрочен договор. По много важен въпрос, ще ви помогне близък приятел или роднина.

В края на месеца, ще постигнете грандиозен успех. Сами ще се изненадате колко добре сте съставили плановете за бъдещето и изпълнявате задължения, които преди не са били по силите ви. Шефовете със сигурност ще забележат вашите успехи и ще ви възнаградят финансово. Всяка печалба сега е добре, да инвестирате в изгодни дела. Не живейте ден за ден, опитайте се да пестите за бъдещето.

Здраве

Може да бъдете измъчвани от постоянни неразположения. Това може да бъде плаваща не постоянна болка и да се дължи на липсата на витамини в организма. Обърнете специално внимание на храненето, може би вашата диета не е балансирана. Започнете да приемате мултивитаминни. И не забравяйте за физическата активност. Вашият заседнал начин на живот, прави тялото ви слабо. Купете си фитнес уред или правете гимнастика. Веднага след като излезете от зоната на комфорт, ще усетите, че тялото ви се е променило.

Април е подходящото време за козметични и стоматологични процедури. Ако от дълго време страдате от проблеми със зъбите, тогава е време да посетите зъболекар. Всяка козметична операция, ще протече добре и без усложнения. Погрижете се също за кожата си.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

През април представителите на зодия Водолей, ще бъдат вечно заети. Това е много продуктивен месец за нови начинания. Ще успеете да постигнете много и всичко което предприемете ще изпълните качествено. Единственото от което трябва да се страхувате, е мързелът. И не забравяйте за близките, които са ви помогнали в трудни моменти. Трябва да бъдете благодарни за всичко, което ви се дава в живота.

През април може да се наложи да подновите стари връзки и познанства или да се върнете към незавършени проекти. Увеличаващите се с всеки ден сили и вдъхновение, ще ви помогнат да реализирате всичките си идеи. Връзките с нови и стари приятели, ще станат по-стабилни. В работата, нещата ще вървят по план. Този месец няма да имате проблеми с финансити, ще имате достатъчно възможности за печалба. През този период, най-интересни за вас ще бъдат събитията, които се случват в живота на вашите деца, както и укрепването на връзката и постигането на още по-голямо разбиране с любимия човек.

Любов и семейство

През пролетта определено няма да страдате от липса на внимание. Необвързаните представители на знака, лесно ще намерят нова любов и ще започнат романтична връзка, която ще продължи дълги години. Само вашето лекомислено поведение, няма да се харесва на партньора и постоянно ще получавате упреци и оплаквания поради ревност. Бъдете готови да се защитавате и не давайте повод за нови скандали.

Семейните ще бъдат заети с домакински дела. Често ще посещавате семейни събития и събирания с приятели. Не забравяйте да обръщате нужното внимание на вашият съпруг/а. Отношенията могат да бъдат разклатени, поради студенина и безразличие от ваша страна. Ако често пропадате с приятели или излизате някъде сами, тогава няма да избегнете сериозен скандал, който би могъл да доведе до развод. Развличайте се заедно и се наслаждавайте на почивка със семейството.

Кариера и финанси

Настъпва благоприятен период за творческите личности. Сега е моментът да покажете на света своя талант, който ще бъде оценен. Ще получите също и добра финансова подкрепа. В суматохата от благоприятни събития, не пропускайте шанса да се запознаете с влиятелни хора, които ще ви помогнат в бъдеще. Бъдете по-общителни, осъществявайте контакти с правилните хора. Може да възникнат трудности при тези, които заемат ръководни постове. Ако колектива работи зле, трябва да вземете мерки за сплотяване на екипа

Във финансово отношение, ще имате късмет. Някой може да ви върне голям дълг, за който отдавна са забравили. Има вероятност също да получите наследство или да спечелите голяма сума, без да полагате никакви усилия. Не забравяйте, че лесните пари трябва да се харчат също лесно. Това не означава, да ги изпиете в първия бар. Опитайте се бързо да ги инвестирате в нещо интересно или необичайно. Сега обстоятелствате са на ваша страна и обещават успех, във всяко начинание.

Здраве

Пролетният месец, няма да ви притеснява със сериозни заболявания. Вашето здраве, както и настроение ще бъдат отлични. Единственото, което може да предизвика проблем, ще са вредните привички. Помислете за разрушителните си навици, може би сега е моментът да ги изоставите.

За да се чувствате по-бодри, започнете да правите упражнения сутрин. В този период, трябва да избягвате всякакви хирургични интервенции, тъй като има голяма вероятност от лош резултат или усложнения. Разсрочете всички важни операции за по нататък. Междувременно следвайте правилно хранене и водете здравословен начин на живот.

Риби

02.20 – 03.20

Риби

През април представителите на зодия Риби, трябва да станат по-сериозни и да оставят безсмислените занимания. Сега е момент за активна работа. Насочете енергията си в правилната посока. Месецът, ще ви донесе много вълнуващи събития и запознанства.

По отношение на партньорството, може да преминете през кризисно време. Вашата неувереност, ще е временна. Точно както липсата на енергия. Засега най-добрата позиция за вас е, да не доказвате, че ще се справите с нещо по-добре от другите и разумно да харчите енергията си. Опитайте се, да следвате нормален ежедневен ритъм. Не се разпилявайте. В крайна сметка ви очакват доста задължения, както на работното място, така и у дома.

Този месец много от вас, ще се опитат да възстановят приятелството с хора от миналото, с които сте били много близки. В някои случаи опитите ще бъдат успешни, но ще има и много разочарования. В същото време приятелите ще са тези, които ще ви помогнат да решите някои проблеми, като ви дадат навреме правилна информация или полезни контакти.

Любов и семейство

В любовната сфера, настпва не много позитивен период. Очакват ви кавги и спорове с любимия човек, които ще бъдат много трудни за решаване. Семейните ще се изправят пред криза, която ще изисква много време и усилия. Постоянно ще трябва да доказвате чувствата си. Правилно разпределете приоритетите си и винаги избирайте любовта.

Ако възникне избор между приятелите и любимия човек, тогава не се колебайте в избора на последния. Възможно е да обидите силно някого, за което ще трябва да се извинявате дълго и ще се чувствате виновни. Много от обкръжаващите, ще отбележат вашата грубост и безразличие. Ако това не е така, тогава непременно покажете, че сте различен човек, променете мнението за себе си. Може да се наложи да работите върху собствения си характер, за да избегнете последващи конфликти.

Кариера и финанси

Вероятно през април някой влиятелен човек, ще иска да ви помогне. Вашата срамежливост, не трябва да пречи за постигането на целите и осъществяването на контакти. Ще трябва да се поучите от чуждия опит и да научите нови неща. Очаква ви успех във всякакви начинания, стига да не бъдете мързеливи. Просто трябва да смените обстановката за известно време, така че, след това да се върнете на работа със свежа глава. Ако се откажете от предложената отпуска, значително ще намалите трудоспособността си. Шефовете със сигурност ще забележат това и ще бъдат недоволни от представянето ви.

Тези които имат собствен бизнес, трябва да хванат бика за рогата и да започнат усилена борба срещу конкуренцията. Наберете силни работници, които умело могат да ви помогнат да изпреварите конкурентите и да развиете вашия бизнес. Възможни са затруднения с изплащането на заплати, опитайте се да не допускате това, в противен случай ще загубите ценен персонал. Вашето финансово положение, ще бъде стабилно. Няма да се наложи да заемате пари или да се лишавате от нещо.

Здраве

Възможни са проблеми със стомашно-чревния тракт. Може да ви мъчи гастрит, постоянно гадене, киселини. Всичко това, ще се дължи на лошо хранене и нездравословен начин на живот. Ако е възможно, отидете в санаториум и укрепете здравето си. Може също да посетите диетолог и да си съставете диета. Щом започнете да се храните правилно, ще се почувствате добре. За да предотвратите за в бъдеще подобни проблеми, водете здравословен начин на живот и изхвърлете всички вредни навици.

В средата на месеца има висок риск от алергии. Препоръчително е да не експериментирате с нова козметика и парфюми. При алергични реакции вземете антихистамини средства или се консултирайте с лекар. Кожните заболявания, могат да причинят физически и психически дискомфорт.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

Април ще донесе на представителите на зодия Стрелец много романтични запознанства и приятни моменти. Препоръчително е да станете по-предприемчиви и отворени към другите. Творческият подход към всичко, ще помогне да разредите емоционалната атмосфера и да се преборите с лошото настроение. През април вашата задача е да се научите да се отнасяте към всичко леко и естествено.

Постигнахте успеха, за който мечтаехте в работата. Но не се възгордявайте. Идват промени и за поредната победа ще ви трябва приятелска среда, както никога досега. През този период се опитайте да не се разпилявате – съсредоточете се над основната цел в живота си. Ще имате възможност да спечелите доста пари и то лесно. През този период, успешно ще затвърдите своя авторитет, както в очите на близките, така и сред колегите. Не почивайте на лаврите, постоянно повдигайте летвата и изисквайте повече от себе си.

Любов и семейство

Семейните трябва да бъдат по-меки към близките си. Вашата взискателност, може да ви изиграе лоша шега и силно да разстрои любимите ви хора. Разрешаването на конфликта, ще изисква много време и усилия. За да избегнете това, научете се да преглъщате оплакванията и не търсете поводи във всяка ситуация. Особено уязвими ще бъдат представителите на силния пол. Сега подкрепата, ще е много важна за тях.

Необвързаните могат да срещнат любовта, на най-неочакваното място. Това може да бъде семейно събитие или приятелско парти. Дори в библиотеката, може да получите специално внимание и да направите ново запознанство. Вашата външност сега е на пика на привлекателността и лесно ще печелите сърцата на представителите на противоположния пол. Използвайте моментът, общувайте, ходете на романтични срещи, насладете се на всичко, което се случва. Много от вас ще бъдат изправени пред избор, който трябва внимателно да обмислите.

Кариера и финанси

Да се издигнете в кариерата, ще бъде възможно само след допълнително обучение. Просто трябва да придобиете нови знания и да се усъвършенствате. В края на април има шанс да получите нова позиция, но това няма много да ви мотивира и е малко вероятно да се съгласите.

Ако искате да подобрите финансовото си състояние, трябва да сте решителни и да се съгласявате на офертите които ви предлагат. Може да бъдете изпратени на важно бизнес пътуване до друг град или в чужбина. Нека това не ви плаши, успешно ще достигнете до нови хоризонти. Ще работите усилено за подобряване на финансовото си положение. Ще трябва да се справите с дълговете, както със собствените си, така и със семейните. Но не преследвайте фанатично парите. В стремежа си към материални блага, може да пропуснете много важни неща в живота.

Здраве

Здравето може да ви подведе през април в най-неочаквания момент. Ще ви притесняват ставите, главоболие, разширени вени. Ще си припомните отдавна забравени хронични заболявания, които ще напомнят за себе си в най-неподходящия момент. За да се справите с положението ще помогнат старите доказани методи, с които отдавна сте запознати. Ако ситуацията се влоши, не се колебайте да се консултирате с лекар, дори ако нямате време за това. Има голяма вероятност да стигнете до болница, ако проявите небрежност.

Бъдете по-внимателни към тялото си. Почивайте и се отпускайте по-често. Не се изтощавайте до крайност. Нервната система ще ви напомни за това, под формата на скокове на кръвното налягане, тремор, раздразнителност и безсъние. Възмобни са панически атаки, които значително ще повлияят на качеството на живот. Всичко това, ще избегнете успешно с помощта на позитивното настроение и навременната почивка.

vlastta.bg

 

 

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

май 2020
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement