Connect with us

Водещи новини

Какво да очакват зодиите през новогодишната нощ?

Публикувана

на

ОВЕН
Интуицията ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството, ще зарадват всички. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да ви донесе нужното удовлетворение. Движете се повече – възможни са и кратко пътуване. При част от вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Ако пропуснете нещо, ще имате възможност да се върнете и да оправите нещата, но със сигурност ще ви бъде по-трудно.

ТЕЛЕЦ
Сферата, в която е възможно да срещнете препятствия и да изпаднете в неблагоприятна ситуация, е домашната, особено ако комуникацията ви с близък роднина е трудна или отношенията ви са по-сложни. Има вероятност напрежението да ескалира, а и точно сега едва ли ще си замълчите, както сте го правили преди. Имайте предвид, че точно сега звездните влияния ще ви подтикват да казвате истината и да сте обективни. Така че ако смятате, че в някаква ситуация е била проявена несправедливост, вие сте достатъчно деликатни, за да изразите позицията си по подходящ начин.

БЛИЗНАЦИ
Днес е важно да бъдете благодарни за това, което сте получили през годината, да направите равносметка на грешките и пропуските си, които трябва да избегнете през 2022 г. Това е смисълът на растежа ви като личности. Не се впечатлявайте от опитите на мъж да хитрува или да ви манипулира. Игнорирайте подобни прояви, ако това е възможно. Изненадите днес по някакъв начин ще бъдат свързани с деца или с млади хора. Част от този ден може да прекарате сами със себе си, в размисли за това, какво искате да постигнете през новата година, да обмисляте някои планове, да разговаряте по тези дела с други хора.

РАК
Любовните недоразумения или неудачи днес оставете зад гърба си. Пред вас е цяла година, която ще е изпълнена с най-различни обрати в личния ви живот. Благоприятен ден за пътуване, който е предварително организиран на специално място. Това е ден, в който ще ви бъде доверена голяма тайна. Това освен комплимент е и огромна отговорност. Днес не се страхувайте да загубите, каквото и да било. За деня важи правилото – всяко зло за добро. Бъдете сигурни в решението си, щом и интуицията ви го доказва. Не позволявайте да ви бъде вменена вина за нищо случващо се.

ЛЪВ
През този ден ще се наслаждавате на хармония и любов. Наложете си да не упражнявате контрол над всичко. Това ще ви изтощи и може да развали отношенията с половинката ви. Не бъдете чак толкова откровени. Помислете дали човекът отсреща ще се почувства добре от това. През този ден не се колебайте да помързелувате сериозно. Това е единственото нещо, от което ще имате нужда. Обмислете и потърсете смисъл и вдъхновение в нова дейност. Може да се опитате да изпълните нова готварска рецепта. Опитайте да си спомните всички добри неща, които са ви се случили през годината.

ДЕВА
През този ден си намислете специални желания. Направете списък с тях, за да може да сравните. Предстои ви интересно съревнование. Бъдете коректни в играта и дайте всичко от себе си. Бъдете оптимисти повече от всякога. Доставете си всички удоволствия, за които се сещате – все пак не преяждайте прекалено. За съжаление и днес вниманието на много от вас ще бъде заето с финансови въпроси. Имайте предвид, че ще успеете да постигнете напредък и събитията ще се развият благоприятно за вас, тъй като ще имате нужната ви подкрепа. Но не трябва да бездействате, а следва да сте активни.

ВЕЗНИ
Ако положите усилия и свършите своята част от работата, ще бъдете възнаградени. Денят е подходящ за водене на преговори, за подписване на договори и за уреждане на финансови взаимоотношения. Ако сте малко по-гъвкави, ще успеете да извлечете по-голяма полза и поука от ситуациите, в които попадате. Опитайте се да се адаптирате към случващото се, вместо да държите на всяка цена да стане на вашето – така и околните ще ви съдействат по-лесно. Що се отнася до отношенията с хората, които ви заобикалят, вслушвайте се в чуждите мнения – нищо чудно да научите нещо ново и полезно.

СКОРПИОН
През днешния ден внимавайте, ако решите да купувате нещо или да залагате – може да сбъркате в преценката си или да изгубите пари. Опитвайте се да давате по-голяма свобода на близките си, особено ако става дума за любимия човек – ако ги ревнувате или очаквате да правят това, което искате, отношенията ви ще пострадат. Затрудненията, на които се натъквате, и то най-вече в началото на деня, ще са свързани с комуникацията. Проявите на неразбиране от страна са околните ще са изтощителни, но в същото време вие също няма да сте особено склонни да правите отстъпки

СТРЕЛЕЦ
Не особено приятните изненади, както изглежда, ще ви преследват на всяка крачка. Вкъщи близките ще се опитват да „се скатават“ и да ви прехвърлят част от задълженията си. И тъй като няма да сте в благоприятната ситуация да контролирате процесите, то опитайте се да реагирате максимално бързо, максимално аргументирано и отстоявайки, доколкото е възможно, личните си интереси, без да накърнявате чуждите. Дозирайте натоварванията си и не се лишавайте от пълноценна почивка. В края на деня предстоят незабравими преживявания сред любимите ви хора.

КОЗИРОГ
Поводите за удовлетворение и добро настроение ще са свързани предимно с изявите ви вкъщи. Ентусиазмът ви ще е увличащ. Ще спечелите привърженици и подкрепа за предложенията си. Не е изключено да получите и допълнителни приходи или друг вид материален еквивалент за положените усилия. Старанието ви ще бъде забелязано и ще получи висока оценка. Дружелюбното отношение на околните ще ви се отрази стимулиращо. В последните часове на деня бъдете предпазливи, ако възнамерявате да пътувате наблизо. Съществуват някои предпоставки за травма, които е добре да избегнете.

ВОДОЛЕЙ
Тревогите, доколкото ще ги има, ще са възможни само на работното ви място, ако решите да довършите някои задачи. Още в началото на деня обстановката ще е нервна и напрежението бавно, но устойчиво ще расте. Ситуацията ще се окаже сериозно изпитание, защото както е известно, вие не сте от най-търпеливите и владеещи емоциите си хора. За щастие, в средата на деня е вероятно да ви поканят на тържество, но всъщност развлекателно мероприятие, което ще ви освежи и тонизира. Ще е достатъчно лесен и ефективен начин за трайно стабилизиране на енергетиката ви.

РИБИ
Преживяванията днес ще са разнообразни, а интересното е, че вие винаги ще се оказвате на точното място в точното време. Емоциите ще са предимно положителни, настроението – приповдигнато, но независимо от това е възможно силите ви сравнително бързо да се изчерпат. Неформалните срещи ще ви заредят с оптимизъм. Деловите контакти ще са леко проблемни. Развлекателните мероприятия ще са предимно в кръга на роднините ви и едва ли ще ви впечатлят с нещо необичайно. Умението ви да съчетаете прословутото си трудолюбие с творчески подход ще даде очакваните резултати.

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement