Connect with us

Коментари

Как да отразяваме Борисов, Гешев и коронавируса едновременно

Публикувана

на

Трудни времена настанаха. Най-вече за премиера ни, да се свети името му. До оня ден беше във всички медии, сравняваха го с Батман, Крали Марко и Левски, възпяваха го в стихове и песни за него пееха, девици му поднасяха погачи, момци с голи гърди го бранеха, а любовта на народа го носеше от мандат на мандат.

И тогава се появи Гешев. А после и вирусът. Медиите се разкъсаха – кого да следват в тежкото битие на борец срещу народните неправди – премиера или прокурора? А сега, де? Не стига това, ми и китайците пуснаха тоя вирус, народът се паникьоса и вместо да гледа телевизия и да бърше очи с крайчеца на престилката, трогнат от усилята на големците ни, отиде да се реди на опашка. Тя опашката по принцип никога не е изчезвала от нашите географски ширини. Едно време имаше опашки за всичко, напоследък само пред КАТ, магазините за айфони и за вода в Пернишко имаше, но нейсе.

Сега отново всички се наредиха за хляб и картофи в кварталните супери като едно време. Колко народ се е оженил по тия опашки, ако знаете… А па колко се е развел. Българската кама сутра са опашките за хляб и олио. Обаче не е и във времена на вирус. Хората нахлузили едни маски, не можеш да видиш той добре ли е обръснат или е  хипстър, тя с червило ли е или е повлекана… Да не говорим за всичките тия пари за козметични операции на носа и за силикон в устата как отидоха по дяволите. Чух, че вече се е сформирал легион на жените с козметични корекции, който се стяга за атака срещу вируса. Ще го гонят от пределите на татковината като бежанец. Тъй де, тия устни за какво са ги изгладували, ако няма как да ги покажат.

Кървавата битка за рейтинга

Та залиня му на Бойко имиджа, взеха да го дават едва като трета новина, а третите новини не печелят избори, мили приятели. Затова видях днес, че е взел мерки. Изплуваха снимки сред обичащи го жени от поне три града в противоположни краища на татковината. Тракия, Мизия и Македония. Жени греят от любов, а посред тях – Борисов. На тоя фон даже и каскета на Гешев не е интересен, направо изчезна от новините. Гешев си даде сметка, че не е толкова ярко слънце като първоучителя и не можа да огрее, камо ли да заслепи премиера, та се наложи да арестува повторно онези, които вече беше арестувал. Журналистите направо увехнаха, милите. То толкова тв екипи няма у нас въпреки целия брой телевизии на глава от населението. Чудят се редакторите къде да пращат микрофоните – по границата при бежанците ли, по летищата при вируса ли или след Гешев по акциите му и Борисов с лентите.

Затова предлагам следното:

Да поставим Борисов и Гешев под карантина, по възможност на едно място. Например в ареста. Защо в ареста, ако няма обвинения или данни за престъпление ли? Ми то да не би за другите, дето ги арестуват зрелищно да има? А така и тях ще запазим, и нас си,  и най-вече телевизиите. Ще знаят къде да включват сутрин микрофоните и къде да ги изключват след последната емисия, новините ще са си както трябва – с първа, втора, трета и десета новина за Борисов и Гешев, вирусът също няма да е пренебрегнат, а в това време, ако изобщо се осмелят, бежнаците от Турция може да притичат през територията и да идат там, закъдето са тръгнали. Без бой, без стрелби, без истерии. Хуманно решение за всички!

Автор: Лола Монтескьо

Източник:Clubz.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement