Connect with us

България

Журналист в НС атакува лидера на „Възраждане“: Как сте си купил къща във Варна за 180 000 лв?

Публикувана

на

Представящият се за журналист Симон Милков и лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов в пряк сблъсък в кулоарите на парламента. Милков зададе провокативни въпроси на Костадинов:

„Как сте си купил къща във Варна за 180 000 лв. и Цончо Ганев човек на ТИМ ли е? Вие блъскахте служителите на НСО. Как съпругата ви, със заплата на уредник в музей, придобива имоти за големи суми“, обърна се той.

„След като сте осъждан и подсъдим какво правите тук, вие не сте журналист“, отговори му лидерът на „Възраждане“.

Вие цапате институцията Народно събрание, допълни Костадинов.

„Как ще обясните на избирателите ви, че сте срещу ваксините, а всичките ви депутати са ваксинирани’, попита журналистът, известен в интернет пространството като „Шибанистан“.

Той попита и как са финансирани автобусите за протеста на „Възраждане“ на 12 януари. Костадин Костадинов обяви въпросите за „цирк“.

По-любопитното е кой е Симон Милков, защото на тези, които редовно следят информационния поток, би трябвало да им изглежда познат. Още повече че той сам често обича да застава пред камера.

За последно може да сте виждали Милков в обкръжението на… Николай Бареков – от силните дни на вече бившия евродепутат като лицер на партия България без цензура и ръководител на т.нар. телевизия на Цветан Василев и Делян Пеевски (от техните пък силни дни ) – ТВ7. Младият мъж имаше активно участие навремето в обиколките на шоуто на ББЦ по ТВ7, появяваше се на протестите в Сливен, в София срещу считания за основен противник на главния прокурор Сотир Цацаров – вече покойният обвинител Камен Ситнилски, в тв участия на Бареков. Самият Бареков галено го наричаше „Симо“, а в партията бе представян като „ивент мениджър“.

В даваните в годините назад интервюта той винаги обявява, че е воден само и единствено от „гражданската си съвест“.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *