Connect with us

Водещи новини

Изненади в любовта за Овен, кавги и неприятности за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
Ще се радвате на едно по-спокойно и успешно време, с появата на различни възможности и шансове. Ще ви радват новини от хора, родени под знака на Скорпион. Любовният ви живот ще бъде колоритен, а изненади в отношенията са възможни и от двете страни. Предстои ви събиране или някаква ангажираност, свързана с личен празник в живота на приятел. Може обаче да имате затруднения или разочарования, свързани с ваши планове относно работа в друг град, нов бизнес или с пътуване. Затруднения могат да възникнат и за тези от вас, чиято работа е свързана с транспорт, комуникации, интернет и др.

ТЕЛЕЦ
През днешния ден може да възникне напрежение, свързано с вещи или с техника в дома ви, с имот, за който носите отговорност или който семейството ви притежава. В материален и имуществен план денят носи повече напрежение или повече отговорности и задължения. Хубавите неща ще бъдат свързани с пари, със семейния ви бюджет и със семейството ви. Различни прояви на късмет могат да докоснат тези сфери от живота ви, но не бива да ги търсите или сами да ги провокирате. В такъв случай нещата могат да бъдат съвсем различни от вашите очаквания за развитието им.

БЛИЗНАЦИ
Днес ще намерите интуитивно разрешение на проблемите си, което ще бъде голямо успокоение за вас. Някои от по-важните преживявания ще бъдат свързани с представители на знака Везни. Ще ви изненадат с неочаквана новина, предложение или с нещо друго. Жените ще са много чувствителни за неща, които планират за днес. Ще искате всичко да се случва по вашия начин, според вашето желание, но това трудно ще се получи точно така. Предстоят ви все пак незабравими събирания, емоции, срещи и нови познанства, които ще направят деня ви по-колоритен.

РАК
Предстоят някои важни моменти в дома ви, със семейството, с разговори и теми, които ще обсъждате и които ще са важни за новото начало през 2022 г. Ще се наложи да осигурите добри забавления на собствените си деца и близки хора, с някои интересни хрумвания или изненади. Ще имате едно определено очакване, което е малко вероятно да се случи. Възможен е неприятен спор или противопоставяне с човек от друго населено място. Внимавайте с информацията, която хора около вас ще ангажират вниманието ви, защото тя може да се окаже невярна, целенасочена към манипулирането ви в определена посока и цел.

ЛЪВ
Жените ще имат важни задачи за довършване и повечето от тях ще са свързани или с пари, или с разход на такива. Ще имате планове, свързани с дъщеря, сестра, майка или друга близка жена, най-вероятно с нещо, което ще има значение тях. Любовният ви живот ще премине в един нов етап на развитие, сякаш поради осъзнаване навлизането в една важна за личния ви живот година. За съжаление ви предстои да се срещнете и с трудни за разбиране, странни хора. Ще ви бъде интересно да ги опознаете. Възможно е да останете очаровани, но може и да се разочаровате, зависи какви очаквания имате.

ДЕВА
Неприятностите, които някой ще създаде в живота ви, няма да са умишлено създадени. Най-вероятно ще са вследствие на някаква грешка, прибързаност в действия или проява на наивност. Вие също може да имате някаква вина за конкретния проблем. Вечерта човек от кръга ви роднини или приятели ще бъде повод за семейно или приятелско събиране. Като цяло денят ще се запомни с повече срещи и разговори с хора, които са ваши роднини, приятели или съмишленици в някаква кауза, бизнес и др. Вероятно ще ви се наложи да посетите банкова, съдебна или друга институция.

ВЕЗНИ
През днешния ден избягвайте опити за манипулация или разпространяване на невярна и непроверена преди всичко от вас информация или клюки. Тези от вас, които ще преживеят една стресова ситуация, трябва да знаят, че нейната цел е да покаже грешки в начина ви на работа или на общуване с околните. Ще преминете и през моменти на по-силно напрежение, което може да бъде причина за конфликти, неприятни спорове и дори размяна на обиди и обвинения. Особено внимателни бъдете. ще ви се наложи и да отложите една среща. Ще разчитате много на помощта или подкрепата на мъж в нещо, което е много важно за вас.

СКОРПИОН
Добро развитие ще имат отношенията ви с близки, приятели и партньори. Жените може да се окажат податливи към чара и обаянието на мъж, който може да бъде приятел или познат. Това може да ви накара да направите неща, които не харесвате, но в конкретната ситуация ще ви бъде трудно да откажете. Пред вас е важен за семейството ви ден, в които ще трябва да дадете най-доброто от себе си. Каквито и планове да имате, винаги са възможни изненади и неочаквано развиващи се ситуации. Мъжете ще са по-изнервени. Нетърпението ви най-силно ще проличи в дома ви и в отношенията с членове на семейството ви.

СТРЕЛЕЦ
Ще получите новина или информация, която определено ще бъде невярна, и дано усетите нещата навреме, преди да сте се забъркали в нещо неприятно. Внимание ще изиска работа и ангажимент, свързан с финансов документ, разписка, документ за превод на пари и др. Мнозина ще поканят в дома си приятели или съседи. Ще преживеете различни емоции, свързани с вашата любов или семейство. Събитията определено ще имат положителна посока на развитие, в повечето случаи очаквана, затова избягвайте да контролирате събития и хора, водени от моментни капризи или желания.

КОЗИРОГ
В емоционален план днешният ден определено ще има с какво да се запомни. През целия ден ще имате различни срещи или събирания, размяна на подаръци или на различни изненади, които вие сами ще приготвите за ваши близки или приятели, които не сте успели да се видите покрай отминалите празници. Особено вълнуващи преживявания може да имате с хора, родени под знака Близнаци. Денят вещае и важно събитие, свързано с човек от кръга ви роднини. Може да ви изненада появата му на гости в дома ви. Възможно е завръщане на старо, нелекувано заболяване или проблеми с хроничен здравословен проблем.

ВОДОЛЕЙ
Ще селектирате свои познанства и приятелства. Ще сте много антипатично настроени към човек, роден под знака на Козирог или Дева, който се опитва да ви провокира с действията си към неприятен конфликт. Във финансовите си дела ще имате по-добри възможности както от собствена дейност, така и чрез помощта на роднини. Приятелство с ваш връстник или по-млад от вас колега ще ви донесе неочаквано преживяване. Мъжете ще бъдат изненадани от една лъжа или измама, в която са допуснали да бъдат въвлечени. Ще се ядосате първо на себе си, а след това ще търсите обяснение от този, който е източник на тази фалшификация или интрига.

РИБИ
В семейните си отношения ще дадете предимство на желанията на жени от семейството си. Несемейните от вас могат да изненадат любимата жена с предложение за брак или с нещо друго. Това ще бъде много важен ден за вашето семейство поради различни причини, но най-важното ще бъде да заздравите отношенията си. Жените ще се лутат между различни емоции и желания. Понякога ангажирани със собствените си емоции, ще пропускате значимостта на важни събития, които се случват около вас. Същото важи и за новите възможности, които все пак ще се появят. Избягвайте конфронтация с близки хора.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2023
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement

Популярни