Connect with us

Водещи новини

И е петък, и е 13-ти: Какво вещаят звездите за днес?

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

И е петък и е 13-и. Луна и Меркурий ви гледат в опозиция. В момента тече предаване на щафетата от старите на младите. Ако виждате, че с нещо не може да се справите прехвърлете го на порасналите си деца. Ако пък се чувствате достатъчно узрели поемете от ръцете на родителите семейния бизнес. Фатализмът на деня е в това, че ситуацията вече коренно се е променила.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Денят е благоприятен за уреждане на имотни и наследствени дела. Обезпечете новата си любовна връзка или семейството си с нова база за развитие. Постарайте се да действате бързо и експедитивно, защото към края на работното време може да направите грешен ход и да попаднете в лапите на мошеници. Все пак е петък и е 13-и. Вечерта е рискова, не взимайте важни решения.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

За родените в третата декада фатализмът на този ден идва от възможността да се открие ново място за внедряване нова цел и позиция, която ще ви подсигури и защити. Проблемът е, че трудно ще отлепите, трудно ще се разделите със старото, а това ще ви хвърли в пропастта на безперспективните връзки и надежди. Ако сте открили своето райско кътче тичайте към него, решете се на промяната.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

За родените в третата декада петък 13-и има по-голям фатализъм. Може да намерите отдавна търсената връзка, терен или помещение и апартамент, които обаче едва ли ще ползвате след като ги придобиете. Някой друг ще се възползва в бъдеще от днешните ви покупки и вложения и дано това да са децата ви. Бъдете внимателни какво подписвате и на какви условия се съгласявате.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес изтичат сроковете, в които можете да направите вложение в недвижимост или да уредите наследствени и наемни отношения. Имайте предвид, че 2021 ще ви постави в тежка юридическа позиция, а следващите два дни ще покажат къде бъркате и в какво вече сте се издънили. Днес имате шанс поне нещо да оправите и защитите. Сложете в ред семейните притежания и финанси.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Фатализмът на този ден за вас е скрит във възможността да откриете своя спасителен остров и оазис, да уредите имотна или наследствена придобивка, но всичко това има вероятност и някой друг да ползва. Може да не сте сами на този остров, а да имате нежелани съседи и квартиранти. Внимателно провеждайте огледите и проучете всички странични факти и данни, за да няма спор.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Ден с пречистваща енергетика. Оставете старото да си отиде, да се оттече черната река и на нейно място да дойде златната река от нови възможности. Финализирайте имотна сделка, опитайте да уредите бъдещето на деца и внуци и защитете старините на родителите си както можете и с каквото разполагате. Колкото дадете, толкова ще получете. Пазете очите и следете кръвното.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Добре е да се правят вложения в недвижим имот, да се водят дела за наследства и да се обезпечават наследниците. Всичко предприето ще носи ползи за семейството и за бъдещето на децата. Някой може да купи на сметка и помещение за офис или магазин. Възползвайте се и от ниските наеми в момента. Вечерта ще получите изгодно предложение. Не отлагайте нищо важно за утре.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Фатализмът на този ден идва от възможността да намерите терен и начин за стимулиране на бизнеса, от който сте се отказали или в момента кризата го стопира. Ще спечелят тези, които успеят временно да замразят някои дейности, но не и да се откажат и да ги стопират окончателно. Ден на летаргията и будната кома, в които ще изпаднат доста дейности и производства, пък който оцелее.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес един затваря своя магазин или офис, а друг прехвъля имоти и наследства на децата. Като цяло енергията тече от вас към другите. Дано не се наложи да правите нещо против личните си стремежи и желания. Пазете очите, не сечете дървета, не подарявайте отрязани цветя. Всичко да се прави с внимание. Избягвайте пренапрежението и прекаленото натоварване с чуждите проблеми.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Не се страхувайте от фатализма на този ден. За родените в третата декада ще има допълнителни екстри и възможност да се внедрят там, където другите днес пасуват и са страхуват да кандидатстват и да действат. Добре е за сделка с недвижим имот и уреждане на наследства. Това, което си е ваше с голяма вероятност ще си дойде при вас. На вратата ви чукат каещите се грешници.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Денят е добър за рестарт на търговска дейност, но малко хора ще се решат в тези несигурни времена. В нерешителността е скрит фатализмът на този ден. Предстои новолуние в хармоничния ви Скорпион. Ще се отприщят водените дела. Може да се уредите със собствен дом, с магазин или ателие, в което да работите и да развивате самостоятелна дейност. Оглеждайте се.

6

РАБОТА

6

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement