Connect with us

България

Хороскоп за днес-слаб ден за Рак

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Сянката на слънчевото затъмнение ще засегне северна и южна Америка и Антартика. Това е неблагоприятен знак за случващото се оттатък океана. Някои светила в бизнеса и в политиката там ще бъдат затъмнени. Затъмнението на Слънцето е удар по егото ни и дано всеки на своето ниво опита да стане по-добър. Денят е важен за приключване, за инвентаризация и преглед на наличностите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на пълно слънчево затъмнение, което ще наблюдават в Америка. Това е лош знак за нещата и политическата обстановка там. Не е изключено до десетина дни да се наблюдават и катаклизми. Но за вас този ден ще отпуши ситуацията, ще ви донесе предложения и шансове, които чакате от доста време. Така в следващите два дни може да уредите много от проблемите си. Подгответе се за атака.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Предстои новолуние със слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Стрелеца. Този ден ще ви подложи на опън и натиск. Някой може да се откаже от работни позиции и делови проекти. Точно днес не влизайте в преговори, не прехвърляйте пълномощия и отговорности на някой друг. Конкуренцията ви прави успешен удар. Денят е неблагоприятен за бизнес инициативите ви.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес Луната дифилира в своя 30-и лунен ден, което рядко се случва и е знак за пречистване и трансформация. В Америка ще наблюдават пълно слънчево затъмниние, което ще се отрази негативно на живота и политиката там. За вас това е слаб момент. Съпротивителните ви сили отслабват, трудно ще се справите с житейските отговорности. Не си поставяйте тежки задачи.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Случващото се в този ден разчиства пътя пред вас като елиминира силни противници. Предстои слънчево затъмнение, което ще затъмни нечие влияние и позиция и ще ви позволи да направите благоприятни за вас ходове и рокади. Всичко, което приключите ще ви донесе награда, почести и слава. Време е да се изчистят камъните по пътя и в градината на личния ви интерес. Почистете и дома.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес ще се наблюдава пълно слънчево затъмнение в северна и южна Америка. Слънце, Луна и Меркурий са в пречупващ аспект спрямо Слънцето на родените около 10-15 септември. Бъдете внимателни, не си превишавайте правата, не стартирайте нова дейност и бизнес инициатива. Щадете се, съпротивителните ви сили са на ниско ниво. Бъдете внимателни и си останете у дома. утре.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес в Америка ще наблюдават пълно слънчево затъмнение, което може да провокира проблеми и катаклизми до десетина дни. Лично на вашето ниво този ден ще донесе преосмисляне на отношенята и разчистване на старите сметки. Свържете се с тези, на които нещо дължите или ви дължат. Направете и общо прочистване на организма, почистете дома и работното си място.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден с равно количество добро и зло. Зад океана ще наблюдават пълно слънчево затъмнение, което е неблагоприятен знак. Където мине сянката на затъмнението може да се очакват тежки събития до десетина дни. Сега е момента да разчистите терена на дейности и връзки, за да може в следващите дни да тръгнете начисто. Простете си взаимните прегрешения. Спазвайте диета.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес преминавате на нова навивка на лично и професионално развитие. Не тръгвайте с голям багаж, направете разбор на връзките и вземете само най-нужното в бъдещия си път. Ден на преочценка на цености и наличности. Нищо ново да не се започва. Ще се наблюдава пълно слънчево затъмнение в северна и южна Америка. Родените в третата декада са на прага на съдбовни изпитания.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Новолунието в Стрелец е придружено с пълно слънчево затъмнение зад океана. Този ден бележи пикът на енергийния минимум в сатурновата ви дупка. Ориентирайте се към преключване, към лична и професионална инвентаризация. Прекъснете вредни и разболяващи връзки, сложете край на неравностойни отношения в работата и в любовта. Препоръчва се и прочистваща диета.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Предстои новолуние с пълно слънчево затъмнение, което ще затъмни някои властващи и разпореждащи се с живота на другите хора зад океана. Прочистете връзките си, не започвайте нищо преди да направите лична и професионална инвентаризация. Добре е длъжниците да се издължат и от утре да се започне начисто. Разплащаме се за направените в миналото услуги.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден на слънчево затъмнение в някои части на Америка. Това е тежко положение носещо кризи в отношенията, особено за родените около 10 март. Ако сте родени сутринта кариерата ви е под въпрос. Денят е благоприятен за разчистване на пътя, за премахване на пречки от всякакъв вид, за връщане не дългове и търсене на длъжниците. Добре е да поставите живота си на стабилна основа още утре.

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement