Connect with us

България

Хороскоп за днес – огромни апетити за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Тежък и рисков ден, особено в любовта. Може да изживеете вълнуващи моменти, които ще бъдат последвани от дълги дни на разочаравания и проблеми. Ще ви тормозят ревност и чувство за притежание. Нарастват претенциите от вас към другите и обратното. Може да се скарате за пари, които още не са спечелени дори. Не започвайте нищо важно, смирете апетита. Ден за диети.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес всеки е тръгнал с голямата кошница. Не се съгласявайте на срещи с хора, които могат да ви провокират, изнудват и притискат с нереалистични оферти. Не взимайте и не давайте заеми и по никакъв начин не се обвързвайте с нови бизнес ангажименти. Неблагоприятен ден и за сключване на брак. Единият със сигурност ще бъде подтискан от другия. Ограничете и контактите в мрежата.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

За този ден не се препоръчват много срещи. Ще ви се отрази добре всяка форма на аскетизъм и дистанцираност. Изолирайте се максимално от негативни влияния, от нечии претенции и намерения да ви използват. Във всяко обаждене ще се крие негативно посление или искови молби. Мислете повече за себе си и за близките. Не влизайте в спорове и сканали, останете си у дома.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес е трудно да задоволиш апетитите си както и тези на околните. Децата искат едно, партньорите друго, а никой не пита какво искате вие. Може да пламнат конфликти по незначителни поводи. Старайте се да туширате агресията в зародиш. Не наливайте масло в огъня на страстите с претенции и неотстъпчивост. Спазвайте диета. Не се срещайте с тези, които винаги ви провокират.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Родените в третата декада попадат във въртележка от неравностойни битки, негативни събития, промени и предизвикателства. Претенциите към вас са по всички линии. Ако не нападнеш ще те нападнат. Не се лакомете, откажете се от битки, които не са ваши. Може да си докарате здравословен проблем или да развалите отношенията с близки и приятели за дреболии.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на ненаситните апетити. Взимаме и нещо определено за друг и увеличаваме претенциите си към околните. В този ден битката за кокала стига до застрашителни размери. Нищо не ни задоволява, изразяваме недоволството си от всичко и от всички. Смирете претенциите и обърнете повече внимание на близките. Някой стига до границата на личните си възможности и се нуждее от подкрепа.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Денят е зареден с агресия и желание да се получи максималното за сметка на другите. Ще се предлагат различни изкушения по пътя ви и ако се поддадете ще си навлечете проблеми, грижи и неприятности. Тези, които добре ви познават ще ви предложат нещо желано и мечтано, но и цената ще е висока. Ставате някак лениви и лесно се оставате да ви манипулират не само близките и децата.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден на огромните апетити и претенции, които трудно ще задоволите, колкото и да се стараете. Не си правете труда да се напрягате и представяте на ниво. Околните със сигурност ще ви намерят кусури и пропуски, така че давайте го по-лежерно и непретенциозно. Бъдете избирателни в храната и отношенията. Спазвайте диета, ограничете някои вредни храни и връзки, които не носят перспектива.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на отстъпки и компромиси. Това ще се окаже вредно за връзките ви, ще увеличи дистанциите и ще върне преговорите в изходната точка. Ограничете контактите с хора, които се стремят да ви налагат мнението и личния си избор. Не ви трябват консултанти. Днес всеки опитва да използва другия за лични цели и облаги.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден на ненаситните апетити. Ако излезете на пазар ще купите доста излишни стоки, ще влезете в праразход на средства, а това ще ви принуди в следващите дни да затегнете коланите. Спазвайте диета, ограничете контактите и не се поддавайте на съблазни. Рекламата е навсякъде. Трудно е да се скриеш и да пренебрегнеш на пръв поглед изгодните предложения. Останете си у дома.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Един от най-трудните ви дни за месеца. Препоръчва се максимална изолация. Ще ви се обаждат хора с огромни апетити и неустоими желания. Трудно ще откажете и в каквато и работа да се включите ще бъдете използвани и употребени. Смирете апетитите. Спазвайте диета на всички нива и ограничете контактите до минимум. Туширайте скандалите в зародиш.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес всеки иска много и ако може веднага. Нарастват претенциите по отношение качеството на живот. Няма да се задоволите с малко, Партньорите ви ще трябва да се бръкнат надълбоко, за да ви накарат да се усмихнете. И тези, на които държите увеличават претенциите си. Ограничете контактите, отложете срещи, които ще ви натоварят бюджета. Днес печелят аскетите.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement