Connect with us

България

Хороскоп за днес-невидима подкрепа за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес е добре да се доверите на инстинктите. Венера вече ще ви гледа в хармоничен аспект от знака на Стрелеца, а това ще помогне да осъществите контакт или да пътувате към тези, които обичате и които са далече. Не се опитвайте да мамите. Днес и организма си не може да измамиш. Хапнете само това, което ви се дояде. Не се срещайте с хора, които са ви неприятни.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Родените в първата декада днес може да немерят изход от всяко затрудняващо ги положение. Доверете се на интуицията. Рядко го правите, но в днешния ден точно предчувствията ще ви спасят от грешки и загуби. На личния ви хоризонт се появява нова звезда, някаква нова възможност и шанс, който не бива да пропускате. Планирайте а утре старт на нови проекти.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес ще се събудите с острото чувство за доброто и злото за вас. Ще усетите кое ви разболява, кои храни ви действат негативно и чие присъствие ви подлага на стрес и болка. Венера вече ви гледа в опозиция. Сложете край на вредни връзки и отношения. Подредете си приоритетите, излезте от играта, в която не сте доминиращият фактор. Наблегнете на полезните продукти.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес природата и съдбата ни дават сигнали за приближаваща трансформация. Може да се събудите с усещане за това какво е полезно или вредно за вас, за близките и за връзките ви. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ако нещо ви и е неприятно изхвърлете го от живота си. Доверявайте се повече на шестото си чувство и няма да сбъркате.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

През целия ден ще получавате някакви сигнали, предупреждения и невидима подкрепа. Следете знаците на съдбата. Доверете се на интуитивните си усещания. Днес разумното не е ефективно, а подсъзнателното дава правилна преценка за ситуацията. Ако почувствате към някого антипатия, прекъснете тази връзка. Ако нещо не ви се яде не го яжте, дори и да обидите домакините.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Навлизате в успешен двудневен период. Още със ставането днес ще усетите в каква посока да тръгнете. Едно приятно чувство ще покаже към кого и какво да се насочите, а неприятните усещания ще ви указват грешната посока и избор. Родените в първата декада ще бъдат силни в прогностичната дейност и може да си спестят излишни разходи и усилия. Планирайте за утре важните си срещи.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Вашата управляваща планета Венера навлиза в знака на Стрелеца. Започвате да мислите в перспектива в работата и в любовта. Някой прави резервация за празниците, друг решава да си остане у дома. Доверете се на инстинктите и усещанията си. Ако нещо ви се дояде непременно си го доставете и сгответе. Днес не може да измамиш организма си. И сърцето не бие за всеки.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. Бъдете сигурни, че първосигналната ви реакция ще е правилната и изборът който правите без да се замисляте ще е точно това, което е важно и меродавно. Сетивата са изострени, усещате кое е полезно или вредно за вас. Може да поставите всичко и всеки в графата за приятелства или за врагове. Яжте само това, което ви се дояде.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес се себуждаме с усещането за полезното и вредното. Доверете се на инстинктите и не вървете против интуицията. Бъдете избирателни в храната и връзките. Не посягайте към това, което ви и е неприятно или ви навява някакво подозрение. Проучете всяко предложение и дайте отговора си утре. Днес е важно да се направи разбор на връзките и всичко да бъде сложено на мястото му.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Едно приятно или неприятно чувство и усещане ще ви подскаже днес кое е добро или е лошо за вас. Доверете се на сетивата и ако нещо не ви се яде, не го яжте дори и с риск да обидите домакините. Ако към определени храни или хора изпитате приятно чувство насочете се натам. Днес е препоръчително и уместно да направим избора си с чувствата и с небцето, а не с умът и сърцето.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Денят очертава рязка граница между полезното и вредното в живота, в работата, във връзките и в личната ви диета. Концентрирайте се мислено върху проблема. Едно приятно или неприятно чувство ще ви подскаже кое е добро или вредно за вас. Доверете се на сетивата и инстинктите, те няма да ви подведат. Избягвайте бърните емоции, проявите на злаба и завист.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. Още със ставането ще почувствате кое е добро или вредно за вас, къде са верните приятели и кой може да ви предаде. През целия ден ще получавате знаци от съдбата. Обръщайте им внимание и ще направите важни, но и болезнени разкрития, след които и изборът ви може да се промени. Планирайте за утре крачка в нова посока.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement