Connect with us

България

Хороскоп за днес – кризи и проблеми за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Нищо ново не започвайте. В деня преди точното новолуние тъмнината е непрогледна, не се знае кой какво ти мисли и накъде тегли. Ако стартирате нова дейност или бизнес ще сбъркате и ще обслужвате чужди интереси. Ден на фалшивите връзки. Може да бъдете изкушени и използвани. Прочистете се от шлаката. Марс от Овен тръгва в директна посока, активността ви нараства.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Съветът за днешния ден е да стъпвате на пръсти, да не засягате чужди интереси и нищо съществено и важно за бъдещето си да не започвате. Предприетото в момента ще ви зароби с дългове и ще ви постави в неблагоприятна позиция. Не преговаряйте с роднини по имотни въпроси, Отложете за 18-19-и преговорите по важните теми. Неблагоприятно за гинекологични интервенции.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес тъмнината на приближаващото новолуние пречи да се разбере кой какво иска и за какво се бори. Очертават се провокации поради някои ограничения за бизнеса. Не променяйте това, което сте казали и обещали. Тръгващият в директна посока Марс в Овен отприщва желанието за революционни промени. Хора в сянка ще се възползват и ще наелектризират обстановката.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днешният ден разделя приятелите от враговете. Двате се сметка на кого може да се доверите и кой винаги ще ви предава. Лъсват фалшивите връзки, усмивки и страсти. Колкото и да е болезнено вземете решението, което се налага, за да си осигурите спокойствие и ненамеса. Препоръчителна е диета. Прочистете тялото и душата, изградете си лична защита и комфорт.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

В деня преди новолунието в нехармоничния ви Скорпион всяко обвързване ще ви донесе грижи и неудобства, ще ви вкара в непредвидени разходи и здравословни проблеми. Днес и утре е неблагоприятно и за гинекологични интервенции. Не започвайте нова търговска дейност, не взимайте и не давайте заеми. Препоръчва се диета, но не само по отношение на храната, а и на връзките.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Може би днес ще се освободи терен или помещение, което може да наемете или да използвате в бъдеще. Не бързайте да си предлагате услугите. В момента риба се лови в мътна вода, не се знае на кого и на какво ще попаднеш. Препоръчва се диета, общо прочистване на организма, тялото и душата. Утрешният ден ще осветли посоката, която е благоприятна за вас.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние. Не се знае кой какви ги върши и какво е замислил. Не се доверявайте на никого, не влизайте в преговори и не започвайте нищо важно. Марс тръгва в директна посока в знака на опозицията ви Овена. Събуждат се стари вражди, конфликти и страсти, които ще ви тровят живота до 7-и януари, когато Марс ще навлезе в Телец.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес ни обгръща тъмнината на предстоящото новолуние във вашия знак. Липсва енергия, враговете ви се обединяват и нападат от засада. Ще почувствате някаква слабост и несигурност. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. Лесно може да се тръгне и по наклонената плоскост на порока. Не носете украшения от кости и рога. Храната да е добре опечена и сварена.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес ни поглъща тъмнината на предстоящото новолуние. Ограничаваме контактите, мислим само за себе си и увеличаваме дистанциите. Внимавайте с храната, не яжте нищо алангле. Изхвърлете стоките с изтекъл срок на годност. Някой ще изхвърли и от живота си вредните и губещи връзки, но по един тежък и болезнен начин. Не се товарете с много ангажименти и с чуждите проблеми.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Предстоящото новолуние в Скорпион е слаб енергийно момент, особено ако решите да преговаряте с роднини по наследствени и имотни дела. Внимавайте с дозировката на лекарства и стимуланти. Марс от Овен тръгва в директна посока и в следващите дни ще сключва пречупващи аспекти с планетите във вашия знак. Предстоят ултимативни разговори. Щадете очите.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

За родените в първата декада днес кризите и проблемите ще са повече. Не поемайте излишни рискове, не пътувайте, не взимайте и не давайте заеми и не си създавайте излишни проблеми с несвойствена работа. Яжте само добре опечена и сварена храна. Ако се ангажирате с услуга и работа на чужд терен ще поемете и всички разходи. Неблагоприятно за гинекологични интервенции.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

В деня преди точното новолуние се сгъстява астралната мъгла, пророчествата са лъжливи, а и мислите ни са заредени с повече негативност. Бъдете добронамерени, простете грешките на близки и приятели и не се занимавайте с магична дейност. Сънищата са лъжливи, а в мислите ни се прокрадват негативни нотки. Проведете общо прочистване на тялото и душата, релаксирайте.

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
Advertisement