Connect with us

България

Хороскоп за днес – ден на битки за Лъв

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес Меркурий, Слънце и Луна от другите два огнени знака сключват брилянтни аспекти с Марс от вашия знак. Може да постигнете много, да се разберете по важни въпроси, да направите изгодни сделки и покупко-продажби. Пътувайте, използвайте всеки удобен момент за преговори, за подновяване на лични и делови контакти. Денят е добър за запознанства и съвместни инициативи. Действайте.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес родените около 1-10-и май са в рискова и неблагоприятна позиция. Не планирайте пътувания, може да попаднете в екстремна ситуация и да преживеете нещо неприятно. Останете си у дома, не участвайте в публични мероприятия и конкурси без регламент. Може да платите от джоба си вместо да ви платят за работата, която свършите. Някой ще седне и на трапезата ви без да се е постарал.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес може да получите неочаквана дотация и да привлечете спонсори. Водете принципна политика. Не се отказвайте от намерения и обещания. Намерете време и място за всички и всичко. Ден за лични рекорди, за активна делова и предприемаческа дейност. Рекламирайте се, опитайте да привлечете съмишленици към проектите, които смятате да превърнете в реалност.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днешният ден е благоприятен за светски инициативи и приятелски срещи. Всяка направена крачка ще носи късмет и придобивки. Разберете се по семейни и имотни дела, привлечете нови партньори и съюзници към личните си проекти и начинания. Важното е да сте честни в отношенията и да не защитавате само личните си интереси. Обединявате цели и задачи и привличате спонсори.

ЛЪВ 23 ЮЛИ –  23 АВГУСТ

Ден на битки. Спазвайте закона и разпоредбите и ще се справите успешно със задачите. Отложете пътувания, ако не сте подготвени. Решете въпросите дистанционно. Внимавайте кое къде оставяте. Днес сте силни в изявата, но и силни конкуренти ще привлечете. Може да бъде използвано нещо забравено като компромат срещу вас. Вдигате летвата на възможности и изисквания.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес може да се решите на крачка, от която в миналото сте се притеснявали. Може да се направи изгодна сделка, да се привлекат инвестиции и подкрепа, да се продаде и купи нещо с печалба. Стиснете си ръцете, включете се в съвместни инициативи, доверете се на партньори, с които и в миналото сте работили. Подложете на проверка и новото, което идва и не изпускайте любовта.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Денят е благоприятен за пътуване, за нов подход в отношенията, за рестартиране на бизнес инициативите и деловите контакти. Стискаме си ръцете с изгодни поръчки и доставки. Всичко предприето ще носи ползи, ще разширява дейности и влияния и ще показва с кого и накъде да се върви. Важното е да се води принципна политика и каквото се каже и обещае да се изпълни точно и навреме.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес Луна и Уран сключват неблагоприятни аспекти със Слънцето на родените в първата декада. Концентрирайте се над най-важната цел. Всяко разпиляване в различни посоки ще отнема от енергията ви и така нищо няма да постигнете. Дано сте си определили приоритетите и посоките за деня и си гоните целта. Вечерта си поръчайте сън, в който да видите решението на проблемите си.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Действайте активно в посока на личните си амбиции и интереси. Може да направите изгодна сделка, да подновите връзки и да получите нещо обещано. Този ден помага да се излезе от кризата. Всеки може да намери своя начин за оцеляване и справяне с проблемите. Търсете нови партньори, рекламирайте се, подайте си ръце за подкрепа и съвместна дейност. Ден на лично изцеление.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден за пътувания, преговори и огледи на места и терени. Може да се направи изгодна сделка и инвестиция. Дава се клетва за вярност, подновяват се партньорства и връзки. В живота ви започват революционни промени, които е добре да приключат до Коледа. Време е да се преориентирате във връзките и да решите с кого и накъде ще продължите в бизнеса и в любовта.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днешният ден не е благоприятен за пътувания, за ремонти и поправки. Не правете нищо, в което не сте специалисти. Каквото се развали трудно ще се оправи. Родените в първата декада стъпват накриво и в партньорските отношения. Може да провалите дългогодишна връзка. Бъдете верни на партньора и на дадената дума. Не губете ценно приятелство за дреболии. Ден на изцеление.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес може да направите важна крачка напред, да подновите срещи и договори, да стабилизирате бизнеса си и да организирате бъдещи съвместни начинания. Пътувайте, направете огледи на места и терени, проведете двустранни срещи и разговори. Може да се купи нещо на сметка и да се подаде непродаваемото или застоялата и полуготова продукция. Рекламирайте се, бъдете активни.

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement