Connect with us

Водещи новини

Хаос и недоразумения за Стрелец, Дева – домът е вашата крепост

Публикувана

на

ОВЕН
Денят е подходящ да укрепите сърдечните си отношения или ще възникне такава необходимост, защото човекът до вас има повече нужда от вашето внимание или пък теми от миналото отново напомнят за себе си. Внимавайте само чисто материални приоритети да не застанат между вас и любими хора. Финансовото ви състояние, стабилност в значима степен все още зависят от вид подкрепа, която можете да получите от лица, които влияят на благоденствието ви, така че може да се постараете повече в тази посока. Но това може да изисква и някакъв компромис от ваша страна.

ТЕЛЕЦ
Повишени разходи са твърде вероятни, в оптимален случай това са полезни инвестиции в бизнес, във вас, в близки и др. Трябва обаче да си правите точен разчет, за да не се дестабилизирате финансово. Ще имате такава възможност, но вероятно ще ви струва скъпо, буквално и в по-широк смисъл. На работното място повечето от вас се радват на подкрепа и разбиране, въпреки че не е изключен известен хаос в ежедневието по външни и независещи от вас причини. Нека това да е повод да се откъснете от всичко, което ви разпилява или ви действа много деструктивно.

БЛИЗНАЦИ
Може да се наложи да обърнете повече внимание на семейството си, на близки, на партньора си, защото сега най-силно влияете на тези приоритети или пък това се налага, например, около тях може да ескалират промени, които се отразяват и на вас, а вие трябва да реагирате. Средата ви на съществуване ще се обновява, трансформира, засега усещате първи сигнали в тази посока, а в началото винаги по-лесно се влияе, възползвайте се. Стари и неразрешени въпроси с важни за вас хора, партньори – лични или делови, може да се обновят, а миналото ще ви напомни за себе си.

РАК
Все още сте в период, когато диалогичността и споделянето на чувства се превръща във фактор, който може да отключи множество възможности пред вас, стига да искате. Може да имате нужда от повече почивка, да си останете у дома и да изберете посока на развитие. Тази тенденция ще се усилва към края на деня, но вие може да реагирате различно, за да получите различен и по-добър резултат от преди с навременно решение за релакс. Ако това не е вашият приоритет, тогава се замисляте за базисни преобразувания в живота си, които могат да се отразят на всички други нива.

ЛЪВ
Информационният поток се усилва, може да чуете истини, повишени изисквания, шансове. Може да ви се наложи също да воювате за интересите си и да използвате дар словото си, за да печелите битки, да защитавате интересите си. Това правило важи приоритетно за служебните ви контакти. В някои случаи това е символ, че се променят условията на труд, а вие трябва да отговорите на повишени изисквания, в друг – вие може да се изправите срещу определени авторитети на работното си място, може да не сте съгласни с нови или повишени изисквания.

ДЕВА
Въпрос на избор е как ще реагирате днес на всичко случващо ви се, но не губете от поглед по-далечни перспективи на развитие, за да се ориентирате към оптимално подходяща, правилна стратегия за вас. Ако определени различия не могат да бъдат преодолени, тогава вие може да скъсате връзки и договори, които са изчерпани. Ежедневието ви може да е доста натоварено, ще е хубаво да не пренебрегвате и физическото си здраве. Все още и повечето от вас могат да разчитат на семейството си, в хубав период сте да хармонизирате най-близката си среда на съществуване, а домът е вашата крепост.

ВЕЗНИ
Вашият партньор може да има повишена нужда от вниманието ви, дори от грижата ви. Но ако между вас са се натрупали недоразумения, ще са ви необходими усилия и ще действате неразумно, със съответните последици, ако не вземете своевременни мерки. Проследете причинно-следствени връзки, осланяйте се и на интуицията си, за да анализирате какво невидимо на пръв поглед ви влияе и да го насочите в една по-положителна и предпочитана за вас посока. Във важна тема за вас се превръща финансовото ви състояние или необходимостта да задържите онова, което отчитате за най-ценно за вас.

СКОРПИОН
Не е изключено да ескалират повишени разходи, които са за близки хора, за дома, семейството и т.н. Това може да изисква известна адаптивност и повишени усилия от ваша страна, така че да превъртите всички предизвикателства в полза. В друг случай все повече ще расте необходимостта да инвестирате в недвижимо имущество, комфорт на съществуване, да се справяте с битови и имотни казуси. Каквото и да е, ще установявате, че всяко нещо си има цена, но ще анализирате дали тя си струва да бъде платена, а този избор може да определи бъдещото ви развитие.

СТРЕЛЕЦ
Семейството ви може да е във фокус, ако имате такива различия, опитайте се да ги отстраните своевременно. Пълни сте с повишена инициативност, която можете да канализирате в преговори, разяснителни разговори, които в повечето случаи ще са успешни, особено ако се отнасят до бизнес начинания или пък взаимоотношения с любими хора. Но рутинната работа обаче ви носи голямо напрежение, не е изключено в ежедневието ви да настъпи известен хаос, с колегите да ескалират недоразумения, които е хубаво да избягвате, защото ще са подчертано деструктивни.

КОЗИРОГ
Използвайте днешния ден, за да пренаредите приоритетите си или да се откъснете от дела, които не ви носят удовлетворение. Днес може да ескалира известно напрежение, което се дължи на домашни задължения, които не са ви твърде по вкуса. В друг случай стари и неразрешени казуси от миналото, които касаят семейството, дома, битови и имотни казуси, могат да напомнят за себе си. Вашите реакции и решения ще имат ключово въздействие. Вие може да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди. Важно е да се подчертае, че може да ви се налага да правите компромиси към близките си.

ВОДОЛЕЙ
Очертавате по-дългосрочни перспективи на развитие, които ще имат широко отражение и нека те бъдат позитивни за вас, така, както искате да ви съпътстват през следващите дни и месеци. Можете да инвестирате в дома си, така че да подобрите и освежите атмосферата у дома. В друг случай ще можете да разчитате дори и чисто финансово на близките си. Все пак и разходите може да са повишени, а понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви. Вашата инициативност ще се покачи, ако не по желание, то по принуда, иначе може да предизвика нервно напрежение.

РИБИ
Резултати, успехи, развръзки ще зависят предимно от собствения ви подход и в каква посока канализирате тази мощна енергия. Тенденции, които зададете сега, после пак така ще имат значение и отражение поне за следващите дни. Струва си да си изработите стратегия още в началото на деня. Вие навлизате в период, когато по-голяма част от случващото се движи повече по инерция или не бива да пресирате събитията. Също така по-лесно ще постигате намеренията си, ако не афиширате всичките си желания. Ескалират анализи и от типа на какво или кой си заслужава да остане в живота ви и кой да остане в миналото.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement