Connect with us

Лайфстайл

„Жив корал“ е цветът на 2019 година

Публикувана

на

Ако сте депресирани и дори не забелязвате сивите улици с мръсния въздух на София, сега е момента да изберете нещо цветно при това с природна красота.

Цвят „корал“ ще е най-актуалният за предстоящата 2019 г. Изследванието е на института „Пантон“ (Pantone). В скалата от цветове на института той е под номер 16-1546. Този цвят е трептящ, мек, обгръщащ ви с топлота и грижа, разказва Лори Пресман, вицепрезидент на „Пантон“. Тя напомня в разговор с „Асошиейтед прес“, че хората обичат подобни тонове, които им създават усещане за комфорт и ги карат да се чувстват по-добре. Описването на характерния цвят с думи се оказа предизвикателство за медиите. Те го наричат „прасковен отенък на портокалово със златист обертон“ и „въплъщение на игривост, енергия и стремеж отново да се свържеш с природата“.

Цветът наистина е много красив и ще изглежда добре не само като част от гардероба ви, но защо не и в козметичната чанта.

Корал, сякаш е създаден за луксозни рокли, хвърлени на пода, женски ризи и, разбира се, червило за специални поводи. Изглежда, че годината 2019 рискува да се превърне в безкраен празник.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни