Connect with us

Водещи новини

Финансови постъпления за Лъв, напрежение и несигурност за Везни

Публикувана

на

 

ОВЕН

Ще ви занимават събития или проблеми в семейството на ваши приятели. Възможно е ваши приятели да са на прага на брачно обвързване и съжителство, да имат нужда от вашето присъствие, помощ или подкрепа. Това ще бъде благоприятен ден за предложения за брак и за обсъждане бъдещето на вашата собствена романтична връзка. Ще имате и своите трудни моменти, свързани с неприятни новини от живота на близък човек, драма в неговия личен или любовен живот. Ако пътувате, може да преживеете конфликт или противоречие с човек, който ще бъде от вашето семейство или представител на някаква служба.

ТЕЛЕЦ
Ще трябва да вземете решение, свързано с любовна връзка, флирт или приятелство, което се развива в нежелана от вас посока. Неприятните преживявания могат да ви разплачат, натъжат или разочароват от определени хора. Мъжете ще имат поводи за приятни емоции и преживявания, които ще оставят траен спомен след себе си. Ще успеете да вземете важни и отговорни решения във ваша полза или интерес. Приятели и колеги ще ви канят на различни събирания във вечерните часове и ще ви бъде трудно да им откажете. Жените ще се вълнуват от събития в живота на близка жена.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден ще може да постигнете важни резултати, да реализирате свои цели, но в емоционалния ви живот определено ще има нестабилност, неудовлетвореност или тъга. Тези от вас, които не са обвързани, могат да потърсят нова връзка и да осъществят първа среща. Резултатите, разбира се, ще зависят само от вас. Ще имате благоприятно време за възобновяване и за хармонизиране на отношения с роднини, с които рядко имате контакти. Ще ви бъде приятно да видите желание от тяхна страна да комуникират с вас и дори може да планирате среща с тях.

РАК
Денят ще бъде благоприятен за изпълнение на професионалните ви задачи и задължения. В много по-благоприятна позиция ще бъдат тези от вас, чиято работа е свързана със стоки, продажби, производство, реклама или имоти. Не са изключени разговори, свързани с нова работа, нова дейност или развитие на нови бизнес отношения. През деня ще ви изненада решение на близък човек или приятел, който ще напусне работа, ще се премести в ново жилище, ще се раздели с някого или ще направи друга драстична промяна в живота си, която според вас ще е прибързана. Пазете се от загуба или нежелан достъп до личната ви информация.

ЛЪВ
Денят ще бъде благоприятен за финансовите ви дела, за работа с договор или документ от финансов характер. На някои от вас ще им се наложи да вземат решение, свързано с оферта, с промоция, нов стоков договор и др. Мъжете ще имат интересен ден, но изпълнен със задачи и дейности, свързани със семейството. Предстоят важни разговори по различни актуални теми. Повод за събиране или динамична комуникация между роднините може да бъде събитие в живота на млада жена. Влияние в действията ви ще има от страна на хора родени под знака на Водолей.

ДЕВА
Мъжете ще имат достатъчно задачи в дома си, затова избягвайте да се ангажирате с обещания, за които може да се окажете неподготвени. Денят ще си дойде в живота ви с някакъв късмет или шанс, но неговото действие може да се усети по-късно във времето. Ще запомните днешния ден с важно преживяване с жена над 35-годишна възраст. Жените ще имат достатъчно работа, затова избягвайте да се товарите с допълнителни ангажименти. Любовният ви живот също ще изиска време, особено ако държите да запазите отношенията си. Добро развитие ще имат финансовите ви дела, от които ще очаквате реални приходи.

ВЕЗНИ
Днес ще преживеете повече напрежение и ще бъдете неспокойни в мислите си, несигурни в плановете си. Ще сте нетърпеливи, което ще създаде проблеми в дома или на работното ви място. Споровете и конфликтите могат да се окажат ежедневие, ако допуснете да ви контролират собствените ви емоции и капризи. През деня семейните ви ангажименти ще са повече и всички ще очакват вие да ги разрешите. Не се надявайте да получите помощ от други хора, а се настройте сами да свършите всичко. Денят носи събиране в кръга ви от роднини или важни новини, свързани с ваши родственици от далеч.

СКОРПИОН
Трудно е да се прогнозира дали ще постигнете някакъв успех днес и доколко той ще е важен за вас. Възможно е това да бъде ден на застой, на рутинна работа и еднообразни домашни задължения. Възможно е обаче да бъдете свидетели на важно събитие, свързано с човек от кръга ви роднини или приятели. Използвайте деня за пренареждане на приоритетите си през новата година. Някои от вас могат дори да започнат подготовка за тяхното изпълнение. Благоприятен ден за уреждането на различни документи или договори – предимно от финансов характер.

СТРЕЛЕЦ
За някои от вас е възможно да получат предложение за по-добре платена работа или допълнителен ангажимент, който ще донесе допълнителни приходи в бюджета ви. Трудно ще бъде на тези от вас, на които ще им липсва амбиция и воля. Едно такова поведение може да пропилее важно за вас време. Жените ще реализират бавно и трудно плановете си за днес. Ще се окаже, че сте пропуснали някои срокове, възможности или детайли, което сега ще направи делата ви по-сложни за реализиране. Ще получите интересни покани за събирания или обществени мероприятия.

КОЗИРОГ
Мъжете ще се забавляват в общуването си с непознати хора. Някои приятелства с представители на Овен могат дори да имат интересно и неочаквано развитие. Тези от вас, които имат собствени деца, ще имат очаквания, свързани с техни изяви или преживявания. Това ще бъде благоприятно време за пътуване, ако възникне необходимост от такова. Жените ще поемат доброволно по-големите семейни задължения и отговорности. Ще се чувствате по-спокойни, ако може да контролирате сами семейните си дела. Поводи за срещи, разговори или събирания ще бъде млада жена или мъж на средна възраст. Възможни са парични приходи в личния ви бюджет.

ВОДОЛЕЙ
Въпреки някои неблагоприятни влияния, с повече усилия и амбиция ще може да постигнете важни за вас резултати. Бъдете внимателни, ако по някакъв начин успехът на делата ви зависи от действията или решенията на други хора. Във финансов план денят ще зарадва мнозина от вас с постъпления в семейния бюджет. Парични постъпления може да очаквате от ваша работа и чрез останалите членове на семейството ви. Ще се ангажирате с важни задачи и приготовления за събития през този месец. Възможно е да започне процес на промени, свързан с нов начин на живот, преместване на ново място за живеене или нова работа.

РИБИ
През днешния ден не отказвайте покана за събиране или среща. Ще бъде важно да запазите социалния си живот активен, тъй като ви предстои да срещнете полезни и интересни хора. Ще успеете благополучно да завършите дела, които сте започнали в края на декември. Интересни събития ще се преживеят в любовта. Възможна е изненада, свързана със стара или с нова любов. Използвайте деня за покупка на важни придобивки за дома и семейството си. Мъжете ще имат нови шансове и възможности, които ще дойдат от място или хора, от които най-малко очаквате.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement