Connect with us

Водещи новини

Финансови неуредици за Близнаци, нова връзка за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
В договорените отношения ще постигате разбирателство и ще работите в екип по общи задачи и цели. Ще успеете да върнете част от кредитите си, други ще отложите, без да омаловажавате задълженията си. Премереният риск ще ви носи печалби, стига да сте убедени в правилността на действията ви. Въпреки това е добре да внимавате какво и пред кого приказвате, защото има всякакви хора, а сред тях и недобронамерени. В търсене на различни начини за осигуряване на бита и нуждите ви ще минава денят за вас. Интересите ви в материалната сфера ще ви подтикнат към срещи с подходящи партньори, с които ще ги реализирате.

ТЕЛЕЦ
Няма да ви липсва активност в творческата сфера и в комуникациите. Като добри професионалисти, ще реализирате успехи и в други области на техниката, търговията, строителството и здравеопазването. Прагматично ще дадете предимство на професионалните си контакти, които в голяма степен ще определят посоката на мисленето ви. В резултат на усилията ви ще растат и удобствата на семейството ви. С постиженията си ще надминете очакванията си, а с тях и отговорностите ви. Ще се радвате на добро настроение и самочувствие, респектирайки с доброто си поведение и изразни средства.

БЛИЗНАЦИ
Постепенно ще наложите нов стил на работа, с повече резултати и ускорено придвижване напред. С влиятелната подкрепа на някого ще подобрите социалното си положение и очакванията си, постигайки от нещата, към които се стремите. Ще засилите активността си, окуражени от предложение за нова работа или друга интересуваща ви промяна. Верни на себе си, ще довеждате започнатото до край, влагайки старание и отговорното си отношение. Проблемите на работното място могат да бъдат решени с повече упорство, не унивайте, а търсете нови възможности.

РАК
Финансови неуредици днес могат да предизвикат у вас раздразнение, което да пренесете в общуването си с близките ви хора. Ще се включите във времето със стартирането на нов проект, обещаващ добри доходи. Присъствието на човек, с когото имате общи интереси и можете да споделяте, ще ви насърчава и кара да се чувствате по-спокойни за утрешния ден. Както към всичко друго, така бъдете отговорни и към себе си. С повече движение и позитивни мисли ще се справите по-лесно с депресията. Осъществяването на целите ви изисква пълноценно да им се отдадете.

ЛЪВ
Половинчатите работи не са в стила ви, за това дайте изява на качествата и талантите си. Направете програмата си така, че да ви стигне времето за всичко планувано. Но не допускайте чужда намеса в работата си. Решени сте да доведете проектите, върху които работите, до добър край. И ще успеете. Ако по някакъв начин ви се объркат нещата, не винете другите. Сами си причинявате страдания, като прекалено много се отдавате на емоциите си. Работете по този въпрос и ще се доближите повече до съвършенството. В живота ви ще настъпят промени, отнасящи се най-вече до интимния ви свят.

ДЕВА
Несемейните ще вземат решения и ще пристъпят към по-трайни връзки, каквото и да им струва това. Няма да съжалявате. Личните ви проблеми ще ви занимават не повече от служебните. Ще ви остава време и за забавления, ако ги допускате в делничното си ежедневие. Чистата ви съвест, морал и добронамерено отношение към другите са предпоставка по-лесно да получите нещата, към които се стремите. Ще продължите и занапред аргументирано и правилно да вземате и следвате решенията си, приемайки събитията и вслушвайки се в интуицията си.

ВЕЗНИ
Полезно е да сте твърди в отношенията си с онези, които се опитват чрез вас да се домогват до постове и лични облаги. Ще отговорите на предизвикателствата подобаващо, а в своя подкрепа ще имате здравомислещи и достойни хора. Не се обръщайте назад, вашия път е напред, като работите за него с всички сили. Здравето ви се нуждае от внимание, умората и стресът могат да провокират неразположения и дори по-сериозни състояния, както и да преминете през лечебни кризи. Финансовите реализации ще облекчат бюджета ви и ще ви донесат търсеното спокойствие.

СКОРПИОН
Търсещите работа или партньор ще получат подходящи предложения, но не и без тяхното активно участие. Както и досега, духовните занимания ще ви зареждат с енергия и дават сили. Ще се появи възможност да проявите успешно социална активност. Ще можете да влияете на случващото се в момента и даже на събития, които са в близкото бъдеще. Днес не рискувайте и не се поддавайте на негативни емоции. Дръжте под контрол емоциите си и не започвайте нищо ново. Съсредоточете се в работата си и ще успеете да приключите с натрупаното, макар че може да се наложи да поработите извънредно.

СТРЕЛЕЦ
Не се ядосвайте, ще ви се заплати добре за свършения проект. Не се напрягайте, не затъвайте в битови проблеми, ден за планове, отървете се от ненужни предмети. Използвате връзките си. Ще се появи благоприятна възможност да използвате колегиалните и приятелските си връзки във връзка с нещо, свързано с работата ви. Днес си поканете гости. Ще подпишете важно споразумение, което ще ви отвори път към отдавна жадувана сфера на действие. Ще сте разочаровани от съобщението, че очаквани гости, роднини отдалече, няма да дойдат.

КОЗИРОГ
Единственото, което днес може да ви притесни, е здравословен проблем на близък човек. В следобедните часове ще се почувствате освободени от тежка грижа. Не говорете много. Бъдете внимателни и не приказвайте много. Срещнете се с приятели, по възможност извън града, няма да съжалявате, обещава да е изпълнена с необикновени събития. Ако ще сте на работното си място, обмисляйте добре всяко решение, преди да го оповестите или да пристъпите към действие. Не разчитайте на бързи решения и всичко подготвяйте и подписвайте лично.

ВОДОЛЕЙ
Чувствате се независими, но не допускайте конфликти. Вечерта изкарайте в тесен семеен кръг, но си осигурете и лично време. Бъдете търпеливи. Постарайте се да сте съсредоточени и внимателни. Ако не можете – работата ще ви принуди да си го наложите. Наблюдавайте хода на събитията около вас, защото може да се наложат бързи промени. Предприемчивите от вас ще направят силен старт с допълнителна дейност. Не проявявайте ревност нито на работа, нито в дома си. Не убеждавайте началник или подчинени в правотата си, усилията ви ще са напразни.

РИБИ
Днес не започвайте нищо ново дори в дома си, денят не е за работа, а за размисъл и духовни занимания. Не се вълнувайте от приказки и настроения на хората около вас. Началото на деня с нещо ще улесни подобряването на отношенията в колектива, в който работите. Днес ще сте натоварени с извънредна работа и в дома си, и на работното си място. Благоприятен ден за нови запознанства и за старт на нова или допълнителна дейност. Притеснява ли ви нещо, посъветвайте се със специалисти. Много от вас може да решат да се отправят на по-дълго пътуване, то ще ви донесе приключения, удоволствие и успех.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни