Connect with us

България

Елена Йончева с нова порция документи за „Ало, Банов“

Публикувана

на

Нова порция уличаващи документи за скандала „Ало, Банов съм“ ще покаже съмсем скоро Елена Йончева.„Разполагам с нови документи за „Ало Банов съм“. Ще ги оповестя на допълнителна пресконференция. Може би на следващата, която БСП ще направи“, заяви социалистката в ефира на България Он Еър.

Припомняме, че журналистката и депутат от БСП показа видеозапис, на който се вижда и чува как Боил Банов, товага зам.-министър на културата, се опитва да прикрие нарушения при ремонта на Ларгото и да спести неустойка на фирмата-изпълнител.

Йончева коментира и излизането на социалистите от Народното събрание. Това е крайна мярка на политически протест, подчерта тя. Главни герои в един пошъл виц, който в момента се реализира, така според Йончева звучат ГЕРБ в момента.

Най-голямата битка в момента е да се осигурят честни избори. Има реална заплаха това да не стане, предупреди журналистката. България изглежда като след война, каза още тя и поясни, че такава е гледката, когато се мине през селата на страната. Държавните и европейските субсидии се дават на 15 фамилии, които после, разбира се, дават своята лепта на държавата, обясни Елена Йончева.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни