Connect with us

Водещи новини

Една врата ще се затвори за Рак, благоприятен за всякакви начинания за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР
Луната навлиза в Овен. Предстоят пътувания, промени и рокади в средата ви. Препоръчват се събрания на единомишленици. Участвайте или организирайте среща на екипа. Време е да се избират нови лидери и да се промени организацията на работата. Лесно ще се намерят последователи или защитници на личната ви мисия и програма. Влезте и в нова група по интереси.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ
Активизирайте се, рекламирайте се, впуснете се в нови начинания. Денят е благоприятен за организиране на събрания, на съвместни бизнес инициативи и колективни срещи, на които ще се разискват бъдещите намерения и планове. В средата ви се извършва подбор. Някой напуска, друг заема представителна и отговорна длъжност. Сега е момента да подпишете новите си договори.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ
Денят е благоприятен за срещи на екипа, за събрания и провеждане на консултации. Добре е да се подпишат колективни трудови договори и да се започнат съвместни инициативи на всички нива на професионалните ви и лични интереси. Водете преговори и с бъдещи партньори, спонсори и посредници. Не взимайте еднолични решения, без да се посъветвате с шефове, колеги и близки.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ
Родените в първата декада ще трябва да направят болезнен избор. Една врата ще се затвори. Може да ви откажат достъп или обещаната материална подкрепа. Ще разберете кой в действителност държи на вас и на кого можете да разчитате в бъдеще. Някои безперспективни връзки ще отпаднат, ще има болезнени раздели и обяснения, но вече лагерите ще се оформят.

4
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ
Денят е благоприятен за работа в екип, на когото вие сте спонсор, ръководител, треньор или шеф като цяло. Сега е момента да се сдобиете с последователи, да си осигурите колективната подкрепа и защита за бъдещите си амбициозни начинания. Проведете събрания, изберете тези, на които ще се опрете и разчитате. Днес може да станете и съветник на лъв от по-висок ранг.

5
РАБОТА
4
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ
ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП
Днес е важно да се направи избор на екип, на личен лекар или на среда, в която да се развивате и работите в бъдеще. Не правете компромиси, защото дълго може да останете в предпочетената от вас зависимост и връзка. Сега е момента да се подпишат и преподпишат договори, да се преговаря за увеличение на заплатата, за различни бонуси и допълнителни екстри. Гонете си интереса.

6
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ
Предстои пълнолуние в знака на опозицията ви Овена. Може да ви се предложи и наложи да влезете в нова среда или група по интереси, където командва някой, с когото искате или не, но ще трябва да се съобразите. Не се противопоставяйте открито на авторитетите, които претендират и искат да ви водят. Бъдещето ще покаже кой е шефът. В момента е важно да се закрепите в средата си.

4
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ
Такъв благоприятен ден дълго може да чакате. Проведете важните делови разговори и преговори. Подпишете нови партньорски договори и изберете позицията, която ви удовлетворява. Препоръчва се прочистваща диета без много течности, за да не се абсорбира обратно изхвърлената от организма шлака. Не претоварвайте очите. Не прекалявайте с парфюма, сетивата са максимално изострени.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК
Луната навлиза в хармоничния ви Овен и бърза на среща с Марс. Аспектът стимулира личната ви активност и емоционалност. Сега е момента да привлечете спонсори и съмишленици, да съберете екипа, да уточните и разпределите отговорности и дейности и сами да поемете важни задължения и ангажименти. Ден на призив. Не отклонявайте предложения за съвместна работа и дейност.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ
Този ден ще оформи лагерите в живота и на работното ви място. Ще се наложи да направите болезнен избор. Няма да може да продължите постарому. Край с двойнствените отношения. Време е за избор, който ще определи с кого сте и накъде отивате. Родените в първата декада ще преживеят мъчителни раздели и рокади. Ден на колелото. Едно излиза на преден план, друго губи значение.

4
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ
Не пропускайте този ден, той е благоприятен за всякакви начинания, за сближаване и за съвместни инициативи. Събираме се в групи по интереси. Намерете мястото си и ще се почувствате по-добре. Не оставайте сами. Пълнолунието провокира депресивни състояния. Сетивата са превъзбудени. Възприемаме всичко ярко и действията ни са без нужните задръжки. Не отивайте в крайности.

5
РАБОТА
4
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР
Днес може да реализирате голямата си мечта, да получите чакано обаждане и покана и да сключите перспективни договори. Луната е в съвпад с Нептун във вашия знак. Идеите и хрумванията ви ще бъдат оценени и одобрени от близки и шефове. Може да стартирате проект, над който дълго сте работили. Не отказвайте покани. Имате шанс да влезете в просперираща среда, група или екип.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement