Connect with us

Водещи новини

Дългове и проблеми преследват Козирог, Овен -обърнете внимание на здравето си

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
В деня преди новолунието в Овен тъмни сили се организират, провокират мислите и намеренията ни и ни водят към рискови връзки. Родените в първата декада са в притеснена позиция. Не предприемайте нищо важно, на което смятате да разчитате в бъдеще. Обърнете внимание на здравето си. Днес и утре не вадете зъб. Не предприемайте оперативни намеси в областа на лицето. Препоръчва се общо прочиствене на организма. Спазвайте диета, ограничете връзките, които и в миналото са ви подвеждали. Не е ден за нови запознанства.

Телец 21 Апр – 21 Май
Съпротивителните ви сили отслабват, заливат ви тъмни мисли и настроения, не виждате красотата и пропускате шансовете си. Днес и пророчествата са лъжливи, така че вярвайте на себе си и се доверете на инстинктите си. Отлагайте за следващите дни важните срещи и инициативи. Ден на фалшивите връзки, на срещите, които нямат перспектива и може да ви донесат опасни предизвикателства. Не посягайте към забранения плод независимо в каква област и посока. Отклонявайте покани. Лесно се прилепва и към порока.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Ден на грешните мисли и решения. Дори и приятелите ще ви подвеждат, а враговете ще го правят съвсем съзнателно. Не водете преговори, оставяйте си вратички за измъкване от нежелани срещи и разговори. Тъмнината на приближаващото новолуние ни обгръща, подкопава връзките и стимулира негативните мисли и решения. Останете където сте. Не променяйте взетите преди решения и пренасочвайте разговорите си за следващите дни. Приемайте с подозрение предложения и съвети. Неблагоприятно за планирано раждане.

Рак 22 Юни – 22 Юли
Ден с тежко излъчване. Родените в първата декада ще бъдат притиснати от нагативни реакции и обстоятелства, с които трудно ще се справят. Енергията е на кота нула. Не си поставяйте тежки задачи и не си позволявайте да зависите от чуждо мнение или препоръка. Както и да постъпим ще сбъркаме. Днес верните пътища са обвити в мъгла Оставете този ден да изтече като пясък през пръстите. Не започвайте нови начинания. Заемете се с прочистващи и разчистващи действия. Добре опечете и сварете храната си.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден на подкупващи усмивки и предложения. Търсете уловката във всичко, което ви предлагат. Изпращат ви лъжливи сигнали, очертават се опити за навлизане в личната ви територия. Нещата изглеждат невинни на пръв поглед, но зад фасадата на добронамерените действия прозират скрити опити и желание за навреждане. Не се лъжете да започнете нова връзка, да подпишете нов договор и да приемете прибързано предложените условия. В утрешния ден ще се събудите с ясна и точна мисъл и ще постъпите правилно.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Днес е денят на фалшивите връзки. Енергията е на кота нула. Ще се правят опити за използване на личните ви дарби и таланти. Не споделяйте идеите си. Със сигурност ще ги видите в програмата на друг още утре. Нищо отговорно и важно не бива да се предприема. И най-добрите ви намерения ще бъдат изтълкувани превратно. Може да попаднете на нелоялна конкуренция, на обсебващо привличане и влияние. Не носете изделия от кости и рога. Запалете лампите, движете се на светло и не започвайте работа в сивата икономика.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Предстои новолуние в знака на опозицията ви Овена. Случващото се в момента може да ви скара с близки и приятели. Не правете компромиси, не започвайте нова връзка и нова работа. Всичко предприето в този ден ще тръгне накриво и ще изкриви отношенията до степен да не се понасяте и да влезете в открити разправии и конфликти. Ще ви бъдат поставяни ултиматуми, а и вие ще се държите непримиримо. Бъдете отговорни за мисли и дейстивя, спазвайте обещанията си, особено ако от това зависи и работата на някой друг.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на подвеждащи мисли и сигнали. Няма честност в отношенията. Всеки се опитва да скрие истината, която не му изнася, а така цялата картина се изкривява. Отношенията са неравностойни. Неблагоприятно за нови запознанства и старт на нова работна програма. Нещата се изкривяват през призмата на недоверието и лъжата. Ще се наложи всичко преприето днес да се преправя и поправя утре, а това ще ви коства време и пари. Властват фалшът и лицемерието. Предаваме взаимните си интереси и поради намеса на трети лица.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Не планирайте важни делови срещи. Отлагайте за следващите дни подписването на новите договори и поръчки. Ден на измамни предложения и нелоялни практики. Фалшът и лъжата доминират в отношенията. Тенденцията е нищо от казаното да не важи и да не се изпълни. Не яжте нищо алангле. Добре опечете и сварете храната си. Не стойте на тъмно, запалете лапите, постарайте се всичките ви разговори да са на светло и да не ви поставят в зависимости. Тъмните сили се активизират. Луната е погълната от сянката на новолунието.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Ще ви преследват дългове и проблеми. Може да влезете в неприятни зависимости и да позволите да ви манипулират. Дистанцирайте се от обсебващата тъмнина наоколо. Не взимайте и не давайте заеми и по никакав начин не се обвързвайте с жестове или обещания. Зад всяко предложение и покана стои желание за използване или открита манипулация. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Очертават се здравословни проблеми. Не вадете зъб и не прибягвайте до лицева хирургия.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
На всички нива не достига енергия. Не се напрягайте излишно с големи отговорности и важни начинания. Останете където сте, почивайте повече, не предпиемайте рискови действия, откажете предложения за съвместна работа или връзка. Нищо отговорно да не се започва, ако не искате да тръгне накриво и после да го преправяте. Днес влагаме усилия, труд и пари в предварително обречени начинания и проекти. Нищо не е такова каквото изглежда. Не вярвайте на думи и обещания. Отлагайте срещите си за следващите дни.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Нищо не е останало от вчерашния ви късмет. Ден на сянката, на скритото и покритото в отношенията, на желанието да излъжеш и употребиш другия за личните си цели и намерения. Не се обвързвайте с никого на никаква цена. Не давайте обещания и предписания. Днес и пророчествата са лъжливи. Дано се справите с негативните тенденции в живота ви. Спазвайте диета, проведете прочистващи и пречистващи процедури и ограничете контактите с хората, които ви провалят. Сънищата са лъжливи и са част от провокациите на вечерта.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930