Connect with us

Водещи новини

Дневен Хороскоп за 4.02.2023 г.

Публикувана

на

 

 

 

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Препоръчва се, да не бързате, а уверено да вършите работата си. Не може да надскочите възможностите си, помислете за това. В личния живот, трябва да се откажете от някой принципи. Особено, ако те ви пречат за установяване на топла връзка с избраника. С финансовите си постижения, не се хвалете дори пред близки роднини.

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Не бива да отстъпвате от плановете си, дори и стъпка. Напротив, вложете всичките си сили за да достигнете вашите мечти. Оптимизъм, ще ви трябва в личния живот, когато разговор с избраника, ще премине всякакви възможни рамки. Без особено затруднение, ще вземете пари за работа, за която отдавна сте получили висока оферта.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Възможна е бурна любовна история, по време на пътуване или на работа. Лошата новина е, че ще ви отвлече вниманието от важните задачи. Шефът отдавна се „заяжда“ с вас за безотговорно отношение към работата, така че не попадайте пред погледа му. За здравето, не трябва да се безпокоите, всичко ще бъде на ниво.

 

horoskop rak

РАК (22 юни – 23 юли)

Трябва по-често да правите компромиси, особено с онези, които не ви толерират. Това може да бъдат не само врагове, но и някой близки роднини. Приключенията в любовните дела, ще ви доставят незабравими усещания. Въпреки това, след тях може да остане горчив привкус, уви, че за сериозна връзка, не сте създадени.

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви хармоничен ден, когато няма да има от какво да се оплачите. Всичко ще се развива добре и пари, ще получите навреме и в точното количество. Грижите и вниманието от страна на любимия, ще бъдат такива, че ще се замислите за брак. Между другото, не крийте чувствата в себе си. Нека всеки знае за тях, защото любовта не търпи рамки, дори и „златни“.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Необходимо e да предприемете енергични действия, за реализиране на плановете си. Ако те са предварително направени, това е добре. Може не само да увеличите авторитета си в обществото, но и да получите значителна печалба. Възможна е подкрепа от високопоставен човек. Уви, настроението ви, може да развали роднина съобщавайки ви неприятна новина.

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Вземете си отпуска, ако са се натрупали много домашни и битови дела. Не ги отлагайте за в бъдеще, защото ситуацията с тяхното изпълнение може кардинално да се промени. Денят е добър за отдих, спорт и активни игри. Ако трябва спешно да заминете на дълго пътуване, по-добре вземете със себе си надежден спътник.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес ще събирате и „смилате“ всички новини, свързани с работата. Но това не е лошо, особено ако мислите да се преквалифицирате. Опитайте се да промените начина си на живот, хранете се правилно, ходете повече пеша. Тялото ви отслабва, така че трябва спешно да засилите имунитета. Вечерта посветете на културен отдих.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Възможна е помощ от страна на приятел, който не сте виждали от дълго време. Буквално един телефонен разговор, ще промени всичко. Заедно може да започнете, някой интересен и печеливш бизнес. В любовната сфера, всичко ще зависи от емоционалното състояние. И не вашето, а на избраника. Опитайте се да реагирате спокойно на всичко, което ще бъде казано по ваш адрес.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Трябва да оцените реално възможностите си, за да се заемете с нещо ново и необичайно. Само не се паникьосвайте предварително, а внимателно планирайте всичко. Ако работите с електрически уреди, бъдете изключително внимателни. Има шанс за нараняване. По отношение на финансите, всичко ще е наред, но не трябва да надхвърляте бюджета си.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Възможни са пречки по пътя към постигане на личните цели. Това се отнася повече за любовните отношения, в които сте откровено объркани. Няма нужда да насилвате събитията, по-скоро се спрете и успокойте вътрешно. Благоприятни ще бъдат козметичните процедури, лечението на стари болежки, закаляване на организма и отдих на открито.

 

horoskop ribi

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще ви съобщят приятна новина, която ще ви позволи по-различен начин да погледнете на много професионални въпроси. Възможна е кардинална промяна в работата ви. Само с колегите си, ще трябва да се държите изключително лоялно. Усмихвайте се в очите им и не критикувайте целия колектив. Вечерта е възможно пътуване.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни