Connect with us

Водещи новини

Дневен Хороскоп за 30.07.2023 г.

Публикувана

на

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Не се препоръчва, днес да вземате спонтанни решения, особено ако те засягат финансите. Дори личните ви симпатии или неприязън към някого, пазете за себе си. Има вероятност да загубите голяма сума пари. Но това няма да е кражба, а нещо по-фино, свързано с измама. Вечерта си легнете по-рано и не яжте преди лягане.

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Така широко, ще ви се усмихне любовта, че ще забравите за работата и финансовите проблеми. Истинските чувства, ще решат всичко. Господарският ви поглед на някои неща, ще помогне да станете „генерал“ в семейството. Просто не показвайте твърде много вашето превъзходство. В противен случай конфликтите с роднини, няма да могат да бъдат избегнати.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Препоръчително е днес да бъдете изключително предпазливи не само на пътя и у дома, а във всичко останало. Когато говорите с другите, се опитайте, да се държите по-деликатно. В противен случай думите ви, ще се тълкуват по такъв начин, че ще последват поредица от слухове и обвинения. Последствията от вашите инвестиции, могат да се окажа непредсказуеми.

 

horoskop rak

РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви, голямо пазаруване, неочаквана победа и среща с бивш любим. Разбира се, всичко това няма да се случи в един час, но все пак ще ви изкара от равновесие. Бъдете по-тактични в личната сфера, за да не останете без любим човек. Ако сте насочени към свободата, то по-добре споделете това с избраника си.

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви ден, изпълнен с ярки и интересни събития. Вярно е, че малко ще ви мъчи съвестта за някоя неприятна постъпка. Но ако осъзнаете вашата вина и се извините, тогава всичко ще е наред. Гордостта в този случай, няма да доведе до нищо. От финансова гледна точка, денят е печеливш. Ще може да си купите всичко, което искате.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще трябва да се занимавате с не толкова важни въпроси, отколкото дълго отложени. Възможни са грешки и разочарования, но всичко, ще е по-ваша вина. Вероятно в професионалната сфера, ще намерите нов богат покровител. Това ще ви позволи, да правите планове, включително и финансови.

 

 

 

 

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Трябва да станете по-активни не само в работата, но и в личния си живот. Не трябва да скачате от една връзка на друга, така няма да създадете силни взаимоотношения. Опитайте се да живеете с чувства, а не с похотливи желания. Възможни са битови проблеми, които ще ви накарат да си вземете почивен ден. Не е необходимо да викате някой на помощ, сами ще се справите.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Отличен ден за среща със стари приятели. Не забравяйте да се обадите на близките си роднини и да планирате решението на домашните проблеми. Безпочвените преживявания на финансова основа, може да ви доведат до депресия. Опитайте се, да не нарушавате общоприетите норми, тогава всичко ще бъде наред.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Не е препоръчително, днес да се заемате с нещо ново и необичайно. Ако започнете да насилвате събитията, ще се окажете в непроходима джунгла, освен това, финансова. Делата, свързани с рекламен бизнес и творчество, ще се развиват великолепно. В любовта, не трябва да се противопоставяте на интимните си желания. Още повече, че те са същите като на вашият любим.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Трябва да свършите всичко сами, без да натоварвате никого с капризи и молби. Възможни са перспективни предложения и доходоносни сделки, които ще ви донесат големи печалби в близко бъдеще. Денят е потенциално опасен, за тези които се занимават с различни спортове, възможни са травми. Бъдете изключително предпазливи.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви прекрасен и продуктивен ден. Всичко, което планирате да приложите на практика, ще се реализира отлично. Днес не е желателно да закъснявате, дори на обяд, още повече за разговор с шефа. Много ще зависи от вашата педантичност и концентрация. Един добър ден за тези, които тръгват на почивка. Пътуването, ще премине по най-добрия начин.

 

horoskop ribi

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Трябва да намерите компромис с всеки, с когото ви срещне съдбата. Не критикувайте никого, освен ако сами не искате да попаднете в същото положение. Очаква ви успех, най-важното е, да не го изпуснете. Възможно е да има спорни въпроси по домакински и финансови теми. Ако не давате свобода на емоциите си, тогава всичко, ще бъде наред.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни