Connect with us

Водещи новини

Дневен Хороскоп за 22.06.2023 г.

Публикувана

на

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Животът около вас, ще ври и кипи с най-непредсказуеми събития. Обаче ако бързате и насилвате нещата, всички надежди и мечти, ще бъдат напразни. В работата, ще ви пречи самоувереността. Може да влезете в спор с колега, от който изцяло зависи изхода на ситуацията. Вземете това в предвид.

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Днес, трябва да слушате интуицията си, ако ситуацията с близките влезе в задънена улица. Толкова ревниво се захващате с проблемите в дома, че пропускате много важни аспекти. Финансовата ситуация, ще е доста благоприятна, ако гледате на нея оптимистично. Вечерта, може да ви върнат пари или да ви платят прилична сума, за по-рано свършена работа.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Трябва да се вглъбите в себе си, за да разкриете причината за честите кавги с любимия човек. Не преследвайте онова, което е недостъпно. В противен случай, ще загубите повече, отколкото може да понесете. Енергийният ви баланс е намален, така че любовните увлечения, оставете за друго време. Вечерта е подходяща за културен отдих.

 

horoskop rak

РАК (22 юни – 23 юли)

Денят е по-благоприятен за справяне с домашните задължения, отколкото за активна работа. В любовта има шанс, да срещнете човек, който да стане ваш спътник в живота. Само не започвайте веднага с интимни отношения, в противен случай това ще доведе до раздяла. За да съхраните здравето си, трябва да преразгледате начина си на хранене.

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Днес, всичко ще бъде на мястото си, така че не се очакват грешки в работата. Възможни са интересни срещи, романтични запознанства и приятелско общуване в мрежата. По отношение на парите, денят е труден, но за да преодолеете неприятностите, ще ви помогне интуицията. Не е нужно да вземате заем, ако решите да променяте мястото си на работа.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви не само страст и романтика в любовта, но и горчиви разочарования. Ако се страхувате, че ще изглеждате смешно в някоя ситуация, по-добре планирайте действията си предварително. В работата, се съсредоточете върху минали проекти, а в ежедневието решете проблемите, които отдавна ви тревожат. Вечерта, ще намерите практично приложение на творческите си фантазии.

 

 

 

 

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Може да избегнете проблеми и капризи, от страна на партньора си, ако сте по-меки в комуникацията. Не се огорчавайте, ако в работата нещо не стане, така както сте планирали. След обед, може да бъдете изпратени в командировка или да ви дадат нови задачи. Вечерта ще се насладите на приятно събитие, свързано със семейството или приятелите.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Възможно е бързо решение на дългогодишен личен проблем. Ще получите необичайна оферта или подарък от човек, на който симпатизирате. По-добре е да се въздържате от грандиозни покупки, особено ако трябва да спестявате всеки лев. От любимия човек, не искайте невъзможното, ако не искате да останете сами.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Ще трябва да направите някои компромис, по-отношение на роднини и приятели. Но точно така, ще може да разрешите всички въпроси, които ви пречат за мирното съжителство с околните. Пред фалит ще се окажат тези, който не знят мярка при покупки, изкушения и собствени илюзии. Бъдете по-внимателни на пътя.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Не се препоръчва да влизате в конфликти, а да поддържате спокойна среда в семейството и екипа. Вие сте твърде агресивно настроени, дори и към тези, които са ви верни. Ценна информация за ново работно място, ще ви отвори очите за много неща. Грешките в любовта ще ви струват скъпо, така че е по-добре да отмените назначената среща.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Трябва да запазите недоволството си от възникващите ситуации за себе си. В противен случай всичко това, ще доведе до кавги не само с близки хора, но и до вътрешни конфликти. При финансови затруднения, може да разчитате на приятели, без да влизате в дългове. От дълго пътуване със собствен транспорт се откажете – има вероятност от аварии.

 

horoskop ribi

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Препоръчително е, да преодолеете недоверието и раздразнителността, ако се налага да изяснявате отношенията си с роднини. Дори всичко да се обърка и да не става както искате, съдбата не може да излъжете. Изчакайте за точния момент. В любовната сфера, не трябва да разчитате на меркантилни интереси, а на искрени чувства.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни