Connect with us

Водещи новини

Дневен хороскоп за 2.08.2023 г.

Публикувана

на

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Препоръчително е да се заредите с търпение и да усилите волята си, в противен случай вашето самочувствие, ще е на нула. А това засяга всичко, което правите. За нови проекти не е най-добрият ден, но е време да завършите старите дела. В личния живот, трябва да си поставите приоритети. И по-малко слушайте, какво говорят вашите близки.

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Ще е добре, да изоставите лошите си навици, да се почувствате по-уверени, както морално, така и физически. Възможно е не само кавга, а истински скандал в семейството. Ако си затворите устата, тогава всичко ще се размине, без последствия. Между другото, не се захващайте с няколко задачи наведнъж. Вечерта, посветете на любимия човек.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Не се препоръчва да разпръсквате енергията си, за несъществени задачи. Освен това, днес ще е необходимо да решите битови, технически и финансови проблеми. Отлично ще се проведат, правни консултации, инвестиции в бизнеса и подписване на документи за недвижими имоти. Може да промените не само прическата, но и цвета на косата си.

 

horoskop rak

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес, ще трябва да се съгласявате с всичко, което шефовете ви кажат. Основното е, да не спорите, а само да кимвате с глава. Подобно поведение, ще бъде ефективно и безобидно. За да предпазите нервната си система от стрес, трябва добре да се наспите и да се храните с нискокалорични храни.

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви прекрасен ден, но от възпитателните процеси няма да може да избягате. Вярно е, че вие няма да се занимавате с тях, а колегите, които ще ви критикуват. Не се обиждайте, а изслушвайте всяка дума с подчинен израз. От финансовите загуби, ще трябва да избягате, а не да се оттеглите. Бъдете колкото е възможно, по-икономични.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Трябва да мислите и да се грижите повече за близките си, вместо да преследвате големите пари. В противен случай, ще загубите цялата си духовност. Домашните задачи трябва да бъдат на преден план, както и грижата за здравето. Възможно е да имате проблеми, със ставите. Вечерта по-добре прекарайте със семейството, а не с приятелите.

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Днес може съзнателно да се уедините, за да не си навличате много проблеми. Общуването и запознанствата, днес не са за вас, те само ще влошават ситуацията и настроението ви. От спомени за минала любов, ще ви разсее близък приятел. Той ще ви покани на разходка из града или на кино. Не се отказвайте от нищо.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Днес, ще бъдете олицетворение на учтивостта, при това искренна, а не престорена. Към вас, ще се обръщат за помощ, дори онези, които преди не са се осмелявали да го направят. По време на спортни или активни игри, трябва да бъдете по-внимателни. Има шанс за наранявания или травми. По-добре, прекарайте деня у дома.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Трябва да бъдете изключително внимателни, при избора на съюзници. Същото се отнася и за приятелите, вярвайте само на проверените. Внимателно обмисляйте предстоящите инвестиции, за да не останете без нищо. В любовта, може да се появи съперник. Колкото и странно да изглежда, това само ще ви провокира. Само не действайте, твърде наивно.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес, ще сте заобиколени от хора с най-добри намерения. Това може да са очарователни непознати, нови колеги и дори съседи. Всички, ще се радват да подкрепят и споделят най-съкровените си мисли. Необходимата информация за творческата ви работа, ще откриете на сайтове в мрежата. Само не оставайте в интернет до сутринта.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Днес са възможни, много неочаквани събития и приятни мигове. Не е изключено пристигането на гости от далеч, скъп подарък и покана за среща. Новини, касаещи любимия човек, също ще ви донесат ярки емоции. Само финансовата сфера, уви, ще остане непроменена. Е, време е да потърсите нова работа или да започнете свой бизнес.

 

horoskop ribi

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще е добре, да закалите тялото си, като приемате повече витаминни. Яжте повече зеленчуци и плодове, така че да не се разболеете. Много ценна информация, ще научите от човек, с когото много години не сте се виждали. Това ще ви тласне към нови постижения и ще ви зареди с оптимизъм. Особено в работната сфера.

vlastta.bg

 

 

 

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни