Connect with us

Водещи новини

Дневен хороскоп за 17.06.2023 г.

Публикувана

на

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Очакват ви много удоволствия, от които ще е трудно да се откажете с вашата страстна природа. Ако всичко това не пречи изобщо на работата ви, тогава не се отказвайте. В битовата сфера са възможни аварии, ремонти и загуба на пари. Дори ще трябва да отидете някъде далеч, за да купите необходимите неща за уреждане на проблемите. Затова пък вечерта ви очаква романтика.

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Трябва да се заемете с полезни неща и постепенно да изчиствате натрупалите се задачи. Това се отнася до дома, живота и финансите. Ще има толкова много ярки събития около вас, че дори няма да искате да се занимавате с вашите въпроси. Но имайте предвид, че ако сте твърде мързеливи, тогава стотици пъти ще съжалявате. За кариера и грандиозен успех, все още може само да мечтаете.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Поставете в ред личните и финансовите си въпроси, в противен случай, ще висят над вас като Дамоклев меч. Това ще изисква не само ум и интелигентност, но и мъдър подход. Възможни са смущаващи новини от далеч – от възрастен роднина. Вечерта, ще трябва да седите на компютъра дълго време, за да завършите работата си.

 

horoskop rak

 РАК (22 юни – 23 юли)

Очаква ви успех не само в работата, но и в учението. Вие се захващате с всичко, с което може да помогнете на другите. Но не трябва да се притеснявате за хора, които сами могат да решат проблемите си. Ако навсякъде се проявявате като месия, тогава в замяна ще получите само насмещка. В преследването на „лесни“ пари, може да загубите това, което имате.

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Разкривайте талантите си в творчеството и също така, се включете в големи проекти. Достатъчно вече сте страдали и стеснявали, вие заслужавате много повече. Приятни новини от стар приятел, ще повдигнат вашето настроение. Дори ще забравите за лошото здраве и ще решите драстично да промените плановете си за следващия месец.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Очаква ви благоприятен ден във всяко отношение. Дори пари ще получите толкова, колкото са ви обещали да ви платят. Възможно е, да пожелаете да си починете? Пишете заявление за отпуск и се заемете да довършите започнатите задачи. Да запазете позитивното си настроение, ще ви помогне стар приятел, който ще споделя с вас, ентусиазма ви за предстоящата отпуска.

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Препоръчително е, да сте по-доверчиви, особено ако и към вас, се отнасят така. На работното място, може да имате сблъсъци с колеги, така че не трябва да проявявате праволинейност. Пазете емоциите и страстта си, за любовната среща, която е насрочена за вечерта. От вас зависи, да вземете решение, което ще промени нещата към по-добро.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Очаква ви безоблачен ден, който ще ви донесе много приятни новини. Само с финансовите проблеми, ще трябва да се справяте сами, но вечерта може да получите аванс за работата си. Независимостта е в кръвта ви, въпреки че, това може да пречи в любовната сфера. Дайте възможност и на партньора си, да се докаже.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Не се захващайте с нови и непознати неща, в противен случай няма да имате време да изпълните старите дела. Нека всичко върви, според установения ред. Неуравновесеността ви е свойствена, затова не давайте воля на импулсивността и гнева. Вечерта, ще общувате с роднини, ще им помагате в ежедневието и ще решавате здравословни проблеми.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Предстои ви в неофициална атмосфера, да подписвате някои договори и документи. Е, ако сте обмислили всичко, рискувайте. В любовта, не трябва да се заричате за нищо, така ще решите и вие и ще се пуснете по течението. Ако сте семейни, тогава се бойте от Всевишния. Флирт, дори и невинен, може да стане „последната капка“.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Очаква ви, наситен работен ден изпълнен със събития, които ще започнат да се развиват по-бързо към обяд. Не бива да поемате задължения, които шефът е разделил равномерно между служителите. За постигане на финансови цели, все още не сте готови след последния провал. Помислете сто пъти, преди да влагате своите честно заработени пари.

 

horoskop ribi

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

Трябва да поддържате баланс между личния живот и работата. В противен случай, ще трябва да се разкъсвате на няколко части или да се изпокарате с близките. Стабилността във финансовата сфера е забележителна, така че, може да подарите подаръци на себе си и близките. Вечерта, ще трябва да решавате проблеми свързани с децата.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни