Connect with us

Водещи новини

Дневен Хороскоп за 14.07.2023 г.

Публикувана

на

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Възможно е да изпаднете в депресивно състояние и да искате да избягате от всичко и всички. Може би е добре да намерите някой, който да ви изслуша внимателно? Съхранете оптимизма си, във всяка ситуация. Интересно запознанство, може да направите вечерта. Кой знае, може би, това ще прерасне в любов?

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Ще се чувствате изоставени и предадени. Между другото, дали сами не сте виновни, че сте останали сами? Вслушайте се в себе си и изхвърлете всичко, което ви пречи. А с другите, общувайте спокойно и мирно. Вечерта е добре да направите дълга разходка, сред природата или по улиците на родния си град.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Препоръчително е, да се заемете с тези въпроси, които ще ви носят полза и изгода. Това може да бъдат не само пари, но и план за перспективно бъдеще. В любовта се откажете от илюзиите, иначе ще влезете в задънена улица. Вечерта, са възможни болки в ставите или главоболие. Не се натоварвайте с умствена работа.

 

horoskop rak

РАК (22 юни – 23 юли)

Очакват ви семейни проблеми и безпокойство за близките. Основното е, да не се паникьосвате без причина, иначе всички ситуации, които възникнат, ще се развиват в неочаквана посока. Обърнете внимание на финансовите въпроси. Ако не го направите, преди отпуската, ще останете без пари. А искате да имате красива ваканция, нали?

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Не стойте на едно място, а предприемете радикални мерки в личния си живот. Ако искате да говорите открито за нещо с избраника, не отлагайте този момент. Освен това, сега няма да имате неотложна работа и ще сте свободни. Към здравето, се отнесете отговорно. Вие сами сте си лекар, ако искате да оздравеете.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Ще ви забележат важни в обществото хора, но за това трябва да се събудите по-рано и да се отправите да търсите перспективи. Опитайте се, да бъдете на такива места, където може да научите нещо ново и да направите полезни запознанства. Възможни са малки кражби и измами. Така че, трябва непрекъснато да сте внимателни и да държите портфейла си под око.

 

 

 

 

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Очакват ви, не само парични затруднения, но и откровена липса на финанси. Ако отивате на пазар, опитвайте се да бъдете по-икономични. Предпазни мерки, ще ви трябват и в битовата сфера, както и при шофиране. От дълго пътуване, по-добре се откажете, ще ви донесе само проблеми и извънредни ситуации.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Може без съмнения, да разчитате на колеги и приятели. Те ще ви помогнат, за решаването на проблеми в работата. Основното нещо е, да не принуждавате никого, а също и да приложите оригинални методи в работата. Възможни са също съдебни проблеми, които няма да може да избегнете. Трябва да стоите далеч, от коварни и агресивни личности.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Възможни са проблеми, в отношенията с избраника. Ако не решите всичко на момента, тогава се обричате на конфликти и дори раздяла. Правен съвет, няма да ви е излишен при решаването на проблеми с имот. В работата, ще проведете откровен разговор с колега, с когото силно сте се сприятелили. Вечерта чакайте новини.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Непрекъснато, ще ви ходят по нервите, което ще доведе до зависимост от обстоятелствата и околните хора. Някакъв користен план, колегите ще замислят срещу вас. Ако не го хванете навреме, чакайте неприятности. За инвестиции в бизнеса, денят не е добър, а за разрешаване на конфликти с роднини, е благоприятен.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Няма да имате сериозни здравословни проблеми, но все пак трябва да се погрижите за здравето си. Особено, ако решите да излезете сред природата или да се разходите по улиците. В любовта се откажете от клетвите за вярност и мислите за брак. Вслушайте се в себе си, все още не сте готови за такива промени. Печалба чака тези, които се занимават с търговия на едро.

 

horoskop ribi

РИБИ (20 февруари – 20 март)

Ще работите ревностно, не само заради вътрешното удовлетворение, но и заради бъдещите успехи. Уви, негативните обстоятелства, ще ви отклонят от набелязаните цели. Но може би, това е за добро? Не инвестирайте пари в съмнителни проекти. Те ще ви вкарат във финансова джунгла и ще ви лишат, от твърда почва под краката.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни