Connect with us

Водещи новини

Дневен хороскоп за 11.02.2023 г.

Публикувана

на

1horoskop oven

ОВЕН (21 март – 20 април)

Препоръчително е, да дадете на роднините си нужната подкрепа. Днес вашата помощ, ще им бъде необходима във всички отношения. За да подсилите имунитета си, е добре да отидете на почивка. Личното си пространство внимателно пазете, но в любовта пускайте тези към които не сте безразлични, дори без да почукат.

 

horoskop telec

ТЕЛЕЦ (21 април – 21 май)

Както никога досега, ще имате нужда от мъдър наставник. Определено ще го срещнете по пътя си, но трябва да се оглеждате на всички страни. В личния си живот сте толкова любвеобилни, че може да не съхраните страстта. Помисле, трябва ли толкова упорито да преследвате целта? Особено след като вече отдавна, живеете заедно с избраника си.

 

horoskop bliznaci

БЛИЗНАЦИИ (22 май – 21 Юни)

Прекарайте този ден спокойно и без емоционални драми. Не правете никакви движения в посока на хазарта – ще останете без нищо. Финансовото ви положение, може да се подкопае от авантюристични сделки. Така че, по-добре се откажете от тях. Вечерта ви очаква романтична среща, облечете се изящно.

 

horoskop rak

 РАК (22 юни – 23 юли)

Днес ви очаква един прав път – работата. Може дори да отмените всички събития и партита, така че нищо да не пречи на професионалното ви развитие. Ще бъдете в състояние да спечелите големи суми, само ако не се отказвате дори от най- малките задачи. Но ако пазарувате, нещата могат да излязат извън контрол. Спестяванията преди всичко!

 

horoskop lav

ЛЪВ (24 юли – 23 август)

Очаква ви творчески ден, когато можете да се започне всичко от нулата и да подпишете изгодни договори. Ако отговорите на симпатиите на даден човек, ще завържете бурен роман. Семейните е по-добре, да не заглеждат очарователни особи. Организирайте с партньора си почивка, с романтични нюанси. Отидете в кафене или ресторант.

 

horoskop deva

ДЕВА (24-ти август – 23 септември)

Днес е добре да се откажете от рискови начинания. Ако не послушате този съвет, ще загубите всичко, което сте натрупали в продължение на много години. Конфликтите могат да бъдат малки, но продължителни. Следователно, по-добре се въздържайте от спорове, особено с близки хора. Вечерта е подходяща за среща с приятели и отдих на открито.

 

horoskop vezni

ВЕЗНИ (24 септември – 23 октомври)

Не се втурвайте в любовта без да се огледате, в противен случай, тя ще се изплаши от вашите пориви и ще избяга. Не пречи и да направите пауза, в отношенията си с избраника. Помислете внимателно и ако имате съмнения, тогава отложете приемането на важно решение. Възможни са приходи, които ще ви помогнат да върнете дълговете си и да купите всичко, от което се нуждаете.

 

horoskop skorpion

СКОРПИОН (24 октомври – 22 ноември)

Трябва да гасите в себе си пристъпите на ревност и подозрителност, в противен случай кавгите с другите хора, няма да могат да бъдат избегнати. Ще трябва да похарчите голяма част от средствата си, за плащане на битови сметки и данъци. С роднини предстои да решавате заедно някои важни въпроси, свързани с бита. Бъдете възможно по-дискретни.

 

horoskop strelec

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември)

Днес внезапно във вас, може да се зароди някакво силно чувство. То може да бъде както любов, така и омраза. Ако емоционалното ви състояние постоянно се колебае, тогава е по-добре да си починете в тишина. Самотата ще ви носи повече ползи днес, отколкото общуването. Пътуването е малко вероятно да бъде приятно, а по пътя са възможни извънредни ситуации.

 

horoskop kozirog

КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари)

Днес ще бъдете способни не само на благородни постъпки, но и на авантюри. Имайте предвид, че рискът без основателни причини може да доведе до сериозни проблеми. Включително и финансови. Опитайте се, да се изолирате от обществото днес. Може да се занимавате с тиха умствена работа. Тя ще се окаже по-ефективна.

 

horoskop vodolei

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари)

Грамотно подхождайте към финансовите въпроси. В противен случай ще загубите способността си, да контролирате приходите и разходите. Е, ако имате собствен бизнес, тогава такова безразсъдство, ще доведе до задънена улица. Близък приятел, ще ви помогне да разрешите някой сложен проблем в личен план. Основното е да бъдете откровени, дори и в нюансите.

 

horoskop ribi

 РИБИ (20 февруари – 20 март)

По-добре не мечтайте, а на практика прилагайте своите знания и опит. Така ще бъдете по-ефективни и продуктивни. В личния живот всичко е прекрасно, най-важното е, да не задушите избраника си в своите прегръдки. Но в работната среда напора напротив, ще бъде полезен. Особено, ако решите да разнообразите скучните и стари проекти.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни