Connect with us

Водещи новини

Дневен хороскоп: 4 май 2020

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден на сърцето и сърдечните работи. Ако се скарате с някого дълго няма да се сдобрите и помирите. Не влизайте в противоречия и конфликти. Уважавайте другата гледна точка и правете това, за което някой ви помоли или ви потърси за услуга. Не започвайте нищо, което може да ощети тези, които обичате и цените. Стопете дистанциите, сближете се с нужните ви хора.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на сърцето. Сега е момента да се помирите и сдобрите, да привлечете тези, с които прибързано сте се дистанцирали и разделили. Направете някому желан и заслужен подарък. Старайте се повече да давате, за да може утре да взимате. Погрижете се за тези, които имат нужда от обгрижване и внимание. Обадете се на родителите и децата, вижте кой от какво има нужда.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Денят изисква да се погрижим за другите, да правим услуги и да улесняваме живота на близките си доколкото можем. Върнете жестове на любов и внимание. Всеки на своето ниво оценява и бива оценен по достойнство. Ще получите откровение за действителното състояние на личните си връзки. Правете подаръци от сърце и чакайте такива. Противопоказно е да се товари сърцето.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден на сърцето и сърдечните работи. Не се занимавайте с амбициозни начинания. Включете се в прояви на благотворителност. Родените в първата декада е добре да отложат пътувания и да се съобразят с нуждите на момента, на близките и децата. Ще се провали всичко, което правим с желание за печалба, игнориране и прецакване на околните. Работете за семейното и общото благо.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Включете се в благотворителни дейности, намерете начин да спонсорирате нечия дейност и проект важни за бъдещето. В тoзи ден е добрe да провiш това, за което те молят, а не това, което ти смяташ, че е нужно на другия. Гледната точка е различна, събчоразете се. Не се протоварвайте. Вечерта посетете център за релакс или отложете за утре сутрин. Променете прическа и визия.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден за прояви на милост и състрадание към познати и непознати. Колкото дадеш, двойно ще получиш. Не се занимавайте с амбициозни задачи, особено ако близък или колега ви моли за услуга. Не е време за дистанциране и конкурентни битки, а за взамина подкрепа в кризата. Днес изборът се прави със сърцето, а не с ума. Уговорете за утре посещение при дизайнер, фризьор и козметик.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Ден за прояви на милост и състрадание. Огледайте се, помогнете на някой нуждаещ се и съдбата ще ви върне жеста по неочакван начин. И ако финансите ви не позволяват материална подкрепа, просто проявете разбиране. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Предприетото с голяма амбиция и желание за печалба ще потъне в прахта на забравата.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден на подадените ръце. Включва се каналът на любовта, милостта и състраданието към свои и чужди към животните и към всичко, което ни заобикаля. Работете в посока на обгрижване и подкрепа на изпадналите в нужда и изолация. И вашите нужди ще бъдат удовлетворени от хора с подобно поведение. Днес е лесно да си подадем ръка, да се разберем и да продължим заедно.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на сърцето. Получавате подаръци от сърце и обгрижвате някого. Ще разберете кой и доколко държи на вас. Скандалите в този ден разболяват и вредят повече отколкото предполагаме. Сдобрете се, помирете се и бъдете пределно дипломатични в отношенията у дома и с околните. Направете някому желан подарък. Ще ви се обадят от далече с оптимистична вест и предложение за обща дейност.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден на сърцето и сърдечните работи. Проявете милост и състрадание към ближния. Позволете на някой да ви обгрижи, да бъде с вас и просто да ви обича. Днес парите нямат значение, с тях не може да си купиш любов. Важни са чувствата и проявите на взаимно зачитане и разбиране. Ще си проличи кой колко ви обича. Някой остава сам или избира изолацията пред неравностойните контакти.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Един от дните, в които молитвите ни се чуват, особено тези отправени от сърце и душа. Внимавайте за какво се молите и какво искате, за да не се чудите после как да се отървете от него или от нея. Купете желан подрък и правете това, за което някой ви помоли. Не се карайте с никого, енергията е блага, стопляща и помиряваща. Не яжте груба храна и щадете сърцето.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден за любов, помирение и разбирателство. Сега е момента да стопите ледовете, да направите жестовете, които се очакват от вас и да тръгнете заедно напред. Никъде на отивайте без подарък. Включете се в спонсорски инициативи и намерете начин да подкрепите някой изпаднал в нужда и безисходица. Ден на алтруистите, на тези които улесняват живота на ближния, а така и своя.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement