Connect with us

Водещи новини

Деви – избягвайте конфликтите у дома, нова любов за Овен

Публикувана

на

ОВЕН
Сполуката не ви обръща гръб, но пречките и затрудненията нарастват значително, а нищо не гарантира преодоляването им. Денят е силно активен. Очаква ви нова любов. Ден за рутинна работа и за изпълнение на ангажиментите, които сте поели. Благоприятен за реализация на парични цели. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Не пренасяйте вкъщи своите недоволства и душевни терзания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

ТЕЛЕЦ
Въпреки умората ще намирате удовлетворение в работата си, особено занимаващите се със собствен бизнес. Не може да се твърди, че реализацията на деловите ви ангажименти ще се движи безупречно, въпреки че ще положите немалко усилия за сполуката си, но ще се радвате на административна подкрепа, която в определен момент силно ще ви тласне напред и ще уловите преследваната цел. Много активен и успешен ден. Осигурете си обаче и малко почивка.

БЛИЗНАЦИ
Ще имате малки радости в дома и в семейството си. Ще осъзнаете, че вашето щастие и мир е във вашите ръце. Сега единствено от вас зависи какви решения ще вземете и какви промени ще направите. Развитието на финансовите ви дела може да ви зарадва, но нищо няма да стане от само себе си. Вашите действия ще са важни, но трябва да са мъдри и разумни, според конкретната ситуация. През деня ще имате благоприятно време за уреждане на документи или договори от финансов характер.

РАК
През днешния ден ще следите развитието на вече започнати ваши бизнес проекти, за които сте отделили време и доста финансови ресурси. През деня ще ви изненадат събития в живота на мъж, който е ваш роднина, съсед или приятел. Събитията в неговия живот определено ще са неочаквани, а вие бъдете внимателни с коментарите си. Възможна е появата на нов човек в кръга ви от приятели или колеги, който ще ви донесе повече увереност в делата ви.

ЛЪВ
Денят ще бъде непредсказуем по отношение на ваши планове, свързани с пътуване. Внимавайте, ако шофирате личен автомобил, както в населеното място, където живеете, така и извън него. Това в голяма степен ще бъде негативен ден, който предполага различни транспортни инциденти и аварии. Възможно е и да преживеете временна раздяла с близък човек или приятел, който ще замине в друг град или държава за определен период от време по работа или лични семейни причини.

ДЕВА
През този ден внимание ще изиска здравето на човек от семейството ви или от кръга ви роднини, който ще има нужда от лечение или някакъв вид рехабилитация. Събитията през днешния ден ще определят развитието на нещата в живота ви до края на годината. Използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В дома си избягвайте да влизате в конфликти.

 

ВЕЗНИ
Възможно е още от сутринта да се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома, преди да тръгнете за работа. Бъдете внимателни през деня, ако теглите пари от банкомат. Да бъдете сред първите за вас е от жизненоважно значение, но животът ще ви поднесе изненади. Корекциите на по-малък или по-голям периметър от жизненото ви пространство, характеризиращо деловата дейност и обществените контакти, са повече от належащи.

СКОРПИОН
Колкото по-скоро се заемете с належащия ремонт вкъщи, толкова по-голям е шансът ви да отстраните негативните натрупвания в семейните взаимоотношения, чиито обем постоянно нараства. Като цяло денят ви ще е успешен, въпреки някои проблеми и неприятности на работното ви място, с някои от които ще се справите много бързо. Ще получите по-голяма яснота за чувствата си в една любовна връзка, но само ако искате да видите реално нейното развитие.

СТРЕЛЕЦ
Независимо дали става въпрос за домашната или за професионалната област, ще имате доста задачи и отговорности и не е изключено да се почувствате претоварени. Ако не искате да се преуморите, не се опитвайте да угодите на всички. Преценете кое е ваш приоритет в момента и се концентрирайте върху него. През днешния ден някои от вас ще вземете важно решение за някаква промяна, свързана с професионалния ви живот, или ще постигнете успех – плод на дълго полагани усилия. Денят е много благоприятен за кратко пътуване, за комуникация, за лични и делови срещи.

КОЗИРОГ
През днешния ден ви предстои да преживеете неочаквани, изнервящи и непредсказуеми събития, свързани с работата или с бизнеса ви. Това ще бъде един натоварен, отговорен, труден ден предимно в психологически и физически план, при изпълнение на професионалните ви задължения. Възможни са всякакви промени и премествания в тези области от живота ви. Повод за важно или силно емоционално събитие ще бъде дете или внуче, по-малки от вас брат, сестра.

ВОДОЛЕЙ
Всякакви илюзии, които сами си създавате или някой ви ги дава, могат да ви отведат в погрешна посока. Така може да си причините страдание поради нереални надежди и да преживеете неприятна загуба на време. През този ден ще имате трудни разговори с хора, които не са членове на семейството ви. Те могат да имат връзка с вашата работа, да са представители на различни държавни или банкови институции. Предстои ви да проведете среща или ще гостувате някъде по неприятен за вас повод.

РИБИ
Този ден в много отношения ще бъде щедър за вас. Всичко ще зависи от вашите очаквания, от това какво смятате, че ви се полага или заслужавате. Колкото по-реалистично и практично гледате на живота си, толкова е по-голяма вероятността да постигнете реални успехи. Изненадите сега ще ви покажат, че хубавите неща в живота ви си имат свой собствен начин да стигнат до вас. Парите едва ли ще са голям проблем, ако сте съумели да правите правилен баланс на средствата си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement