Connect with us

Водещи новини

Дева – събития в живота на близък човек ще ви натъжат, неочаквани приходи за Овен

Публикувана

на

ОВЕН
Денят ще бъде благоприятен за разговори, свързани с по-добро заплащане. В повечето случаи те ще имат връзка с пари, с финансови документи, кредит и др. На по-добра сделка или повече продажби могат да разчитат тези от вас, които са търговци. През целия ден ще имате интересни възможности за създаване на нови приятелства с хора, с които имате общи интереси или кауза. Ще имате възможност да следите с внимание или с вълнение развитието на важна промяна в живота на дете или внуче. В някои моменти ще трябва да се връщате назад и да оправяте стари неуредици.

ТЕЛЕЦ
Ако днес ви нещо ви мъчи, не изпадайте в мрачно настроение, а помислете какво бихте могли да направите, за да промените ситуацията. Ако сте в процес на отдавна очаквано съдебно или юридическо дело, очаквайте благоприятно за вас развитие. Любовният ви живот може да се окаже непредсказуем. Бъдете активни в търсене на партньор, ако сте несемейни, и използвайте всички възможности. Младежите и девойките могат да преминат през много емоционални дни – ще може да постигнете успех в любовта и в работата. Общуването ви с фини, елегантни хора ще ви достави удоволствие. Това е благоприятен ден за пътуване.

БЛИЗНАЦИ
Жените ще имат благоприятен ден за кратко пътуване. Всъщност сега ще бъде по-важно да събирате информация от различни места и от различни хора, които смятате да посетите или към които проявявате интерес. Този ден ще ви даде надеждни перспективи в много области. Ще се повиши интересът ви към самоусъвършенстване, ще се събудят заспали отдавна или непроявили се досега физически способности. Това ще бъде благоприятен ден за успешна работа над по-нататъшното ви развитие в кариерата. Ще имате и добри неочаквани приходи.

РАК
Мъжете ще са недоволни от атмосферата в дома си, където има повече напрежение или пък твърде много еднообразие, което вече ви уморява. Може би точно вие и точно през днешния ден ще решите да промените нещо, нищо, че товарът на грижите и отговорностите ви е голям. През целия ден различни изненади ще определят развитието на бъдещи събития, решения или срещи. Някои от вас ще използват благоприятните тенденции за начало на една промяна, на нещо ново в живота. Поради тази причина ще фокусирате вниманието си към конкретни действия и събития.

ЛЪВ
Като цяло днешният ден ще бъде много позитивен за вас, ако дадете възможност за естествено развитие на събитията. Ще имате срещи и събирания с приятели или с приятни хора. Вие може да получите предложение или нова информация, които ще са ви от полза. Ще имате възможност да ги реализирате през следващите няколко месеца. Когато правите смели планове за бъдещето си, пазете се от попадане в някаква самозаблуда или илюзия, които могат да ви отведат в погрешна посока, да ви костват загуба на време или пари.

ДЕВА
Събития в живота на близък човек ще ви натъжат или разстроят. Младежите и девойките ще преминат през благоприятни условия за довършване на работа, изостанала от предишни дни. Ще имате повече сила, жизнена енергия и ще бъдете по-решителни и дръзки. Мъжете ще имат интересни контакти или ползотворни отношения с хора родени под водните зодиакални знаци. Денят ще подпомага развитието и хармонизирането на вашите семейни отношения. Ще бъде подходящ за промяна в обстановката, където живеете или работите.

ВЕЗНИ
Жените ще са сприхави и свръхчувствителни поради някои дребни неудачи или временни затруднения. Напрегната обстановка в дома ви или на работното ви място в голяма степен ще бъде по ваша вина. През целия ден ще преживеете притеснение или напрежение, свързано с пътуване или преместване, което вие или ваш роднина ще предприеме. По-голяма част от вас ще са в процес на житейски промени, които ще се развиват бавно. Възможни са новини, свързани със здравословен проблем на близък човек, който живее в друг дом.

СКОРПИОН
В любовта мнозина може все още да живеят с миналото си, с една нереализирана или несподелена любов. Единствено от вас ще зависи да продължите напред и да потърсите своето ново щастие и любов. Ще ви разочароват обаче плановете и действията на жена. Дори да разговаряте с нея, едва ли ще успеете да я разубедите или да промените действията й. Ще имате обаче възможност да реализирате плановете и очакванията си, свързани с дома, в който живеете, или с имот, който притежавате. Предстоят ви контакти или среща с човек, който живее в друг град.

СТРЕЛЕЦ
Младежите и девойките ще се опитат да бъдат само зрители при развитието на някои събития, но това може и да не ви се отдаде. Бъдете внимателни вашите действия да не бъдат разбрани погрешно, като търсещи сензация, клюки или други неприятни коментари. Изненадите ще имат за цел да ви провокират към по-активни действия. Мъжете ще са склонни към прояви на дребнавост, което ще направи отношенията в дома или в работата ви сложни и нестабилни. Ще се водите в действията си от моментните си настроения, което, разбира се, ще бъде грешка.

КОЗИРОГ
Послушайте съвета на приятел и не отхвърляйте желанието на някой да разговаря с вас откровено по важен въпрос. Жените ще трябва да се съобразят с някои реалности в живота си и да съберат кураж за важни решения. Не пропилявайте времето си в отлагане на нещата за утре. Възможни са допълнителни пари в личния ви бюджет или неочакван приход. Ще се ангажирате със събитие, което ще има важно значение за ваша близка жена. Възможно е да възникне необходимост от подходящ подарък, ако събитието се състои на обществено място.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден ще имате неотложна среща или важен разговор, който ще изиска много търпение от ваша страна. За вас ще бъде важно да можете да изразите правилно мислите си, да не възникват недоразумения или да не бъдете погрешно разбрани. Денят ще бъде благоприятен за кратко пътуване. Целта на едно такова пътуване обаче ще бъде важна за семейството или работата ви. Пътувания с цел туризъм и почивка ще ви срещнат с интересни хора. Ако имате очаквания за парични постъпления, то нещата могат да се развият по неочакван за вас начин.

РИБИ
През днешния ден ще възникнат разходи за дома, които в някои случаи дори могат да ви накарат да потърсите краткосрочен заем. В емоционален план денят ще бъде сложен за любовни връзки, където има намеса на трето лице. Избягвайте пряка конфронтация или нечестни действия. Ако нещо ви е дадено да го имате, ще остане при вас, ако не – оставете го да си отиде. Денят ще бъде продуктивен и успешен и за професионалното ви развитие. Ще имате възможност да постигнете конкретен успех или задоволство от свършена работа.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement