Connect with us

Водещи новини

Дева – не предприемайте рискови действия, ново начало за Риби

Публикувана

на

ОВЕН

Нищо чудно днес да ви се наложи да промените плановете си във връзка с някакъв разход или да решите да вложите пари в нещо, което има смисъл за вас. При всички случаи е във ваша полза да сте по-организирани и предпазливи, когато става дума за пари, и да не харчите с лека ръка, а само за неща, които наистина си заслужават. Има вероятен риск от възникване на грижи и трудности, най-вече от финансов характер – трудности, които навярно ще ви наведат на някакви по-сериозни размисли и търсене на решение. Ще бъдете обаче по-склонни да търсите изход от ситуацията, а не да затъвате в проблемите и да се отчайвате.

ТЕЛЕЦ
Каквото и да се върти в ума ви през днешния ден, каквито и страхове да имате, опитайте се да ги споделите с човека до вас или с хора, на които имате доверие. В противен случай има риск да се поддадете на депресивни мисли и да се изолирате от всички. Споделянето на страховете в много случаи ги изкарва на светло и ви дава възможност да ги преодолеете, а не да ставате техни пленници и да се чувствате като хванати в капан. Не слагайте бариера между себе си и близките ви хора – смелостта да покажете какво се случва вътре във вас ще помогне за създаване на истинска близост. Няма да е зле за малко да се отдадете на своите лични интереси и занимания.

БЛИЗНАЦИ
В началото на деня е възможно известно противопоставяне между вас и другите. Може да е с партньора ви, защото сте на различни мнения по даден въпрос, с шефа или с по-възрастен член на семейството. Дори да няма директен сблъсък, може вътрешно да чувствате, че нещо ви пречи да постигнете желаното, ограничава ви или ви възпира. Ако си отворите устата, онова, което ще кажете, едва ли ще се хареса на другия човек и има вероятност позицията ви да бъде пренебрегната. Днес не е подходящо и да представяте своите идеи на висшестоящи или на по-възрастни роднини, особено ако вижданията ви са по-различни от общоприетите.

РАК
Колкото и оригинално да е предложението ви по нов съвместен проект, то ще бъдете счетено за странно и ексцентрично. Каквито и рамки и ограничения да спазвате обаче, днес и в следващите дни едва ли някой може да ви попречи да заявите онова, което мислите, а може би и не трябва. Ще усещате импулс да казвате истината такава, каквато е, и едва ли ще се въздържите, дори с риск да засегнете някого или да си навлечете неприятности. Във финансово отношение денят е благоприятен за вас – ще имате по-високи приходи, а при някои ще се появи и нова възможност за повишаване на доходите.

ЛЪВ
През целия ден ще усетите импулс да действате и да сте по-смели в начинанията си. Това е чудесно, ако досега сте мислили повече и сте се вглеждали в детайлите, ще бъдете по-дейни и по-склонни към премерени рискове. Добрата новина е, че съдбата може да ви зарадва с някаква награда – неочакван подарък или подкрепа от близък човек. В работата е във ваша полза да сте по-активни и да се водите от собствените си интереси, тъй като точно сега имате шанс да постигнете търсен успех или печалба. Ще бъдете по-предприемчиви от обикновено, което е чудесна предпоставка за високи постижения – най-вече за онези, които имат собствен бизнес.

ДЕВА
Реакциите ви днес ще бъдат толкова непредвидими, че нищо чудно да изненадате и самите себе си. Ако сте по-сдържани, може сега да го ударите на чувства; ако сте тихи и кротки – да реагирате по-бурно. Каквото и да се случи, опитайте се да се въздържате от крайни действия и решения, защото може после да съжалявате. Дори да си мислите, че постъпвате правилно и разумно, по всяка вероятност ще се заблуждавате, тъй че по-добре изчакайте и не предприемайте никакви рискови действия. Дори да ви се иска да посегнете към лош навик, сега е моментът да проявите сила и да не се поддавате на изкушенията.

ВЕЗНИ
Днес може да разчитате на чара си, както и на всички онези дарби, които имате, защото околните ще ги забелязват и ще откликват. Самите вие може да усещате подтик да се грижите повече за външността си, да си купите нова дреха или да направите нещо, за да се почувствате по-привлекателни. В случай че трябва да оцените себе си, например като кажете какво заплащане искате или какво очаквате в замяна на нещо, което вие притежавате, не бъдете скромни – искайте повече, вие го заслужавате. Денят е подходящ за преговори, тъй като има голям шанс партньорите ви да усетят повишеното ви самочувствие и да ви дадат желаното.

СКОРПИОН
Още в първите часове на деня ще имате настроение за забавления и разпускане. Ще ви бъде приятно да сте в компания и ще търсите такава. На работното място ще се отдавате по-често на сладки приказки с колегите, вместо да се концентрирате върху работата, особено ако тя не ви е особено приятна. Бъдете внимателни обаче, тъй като бездействието и неизпълнението на служебните ви задължения може да предизвика мъмрене и критика от страна на висшестоящи. В личен план се старайте на обръщате повече внимание на децата си, ако имате такива, тъй като пренебрегването им може да доведе до проблеми.

СТРЕЛЕЦ
През днешния ден вероятно ще имате нужда от почивка и дори от усамотение. Ще предпочитате по-спокойни занимания и е възможно да се чувствате някак изчерпани – физически или психически. Това е знак да си обърнете малко внимание и да се погрижите за себе си така, както намерите за добре. Обърнете внимание на тялото си – подходящо е да направите кратка диета, да отидете на профилактичен преглед или да започнете курс с определена хранителна добавка. Подарявайте си повече наслада за сетивата – ще ви се отрази добре, а и ефектът ще бъде видим веднага.

КОЗИРОГ
Началото на деня може да бъде изпълнено с малко повече напрежение за вас. Добре е да сте по-внимателни и да не вземате важни решения под влияние на силни емоции. Ако възникнат някакви пречки, във ваша полза е да забавите темпото и да изчакате малко, вместо да се хвърляте напред с грешни решения. Колкото и заплетена и нерешима да ви изглежда ситуацията, отстъпете назад и изчакайте – след няколко дни има по-голям шанс да намерите изход, особено ако се успокоите и мислите трезво. Отношенията ви с хората ще бъдат хармонични, защото ще сте добронамерени и приятелски настроени.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден ще ви бъде полезно, ако сте малко по-прагматични и се концентрирате върху конкретните задачи, които трябва да свършите, а не върху големите цели. Дори да сте си поставили някаква голяма цел, вижте какво можете да свършите по нея и сега и го направете – тези стъпки ще ви се струват малки, но ще ви изведат напред. Действайте обмислено и разумно – по този начин ще отстранявате малките дефекти и ще бъдете по-ефективни. Бъдете максимално прецизни и старателни в работата си, дори задачите да не са най-приятните на света.

РИБИ
Днес звездните влияния ще предразполагат към спокойни занимания и по-интензивно общуване, така че няма нужда да бързате за никъде и да се товарите прекалено. Ще видите след време, че това старание ще ви се отплати. Работохолизмът обаче не е решение – ако имате такава склонност, намалете темпото, защото прекаленото натоварване може да се отрази и на здравето ви. Денят обаче е особено подходящ за поставяне на ново начало в професионален план. Ако имате нужда от информация или искате да установите контакт с някого, лесно ще го постигнете, така че бъдете активни и потърсете каквото ви е нужно.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement