Connect with us

България

Деница Сачева: Нашата кауза – бизнес, инвестиции, по-добра пътна и образователна структура

Публикувана

на

Нашата кауза е да подобрим пътната и образователната структура в региона, за да създадем условия за бизнес и инвестиции. Така областният координатор и водач на листата на ГЕРБ – СДС в Добрич Деница Сачева разкри приоритетите, поети от кандидатите за народни представители от Добрич по време на официалното им представяне.
Деница Сачева: Кандидатите на ГЕРБ–СДС в Добрич ще работят за подобряване на пътната и образователната инфраструктура в региона

 

„В нашата визия предлагаме  възможности за развитие на страната в съчетание с конкретни каузи за регион Добрич, така че да продължим нашите ангажименти по защита здравето и живота на хората и предоставянето на най-нужните мерки в пандемията”, каза Сачева. Добави, че листата е комбинация от опита и енергията на младите кандидати и на по-възрастните от тях. В нея има  хора с опит, с различни професии и каузи. „Предлагаме в Добрич бъде създаден колеж за медицински сестри. Ще работим и за инфраструктурата в региона, така че той да бъде привлекателен за инвеститори и туристи, обясни Деница Сачева и допълни: „Моите каузи в следващото Народно събрание са свързани с приемане на изцяло нов Kодекс на труда и Закон за насърчаване на заетостта, както и с мащабна реформа, свързана със социалното подпомагане и приемане на Кодекс за социална подкрепа. Конкретно за регион Добрич бих работила за подобряване на пътната и образователната инфраструктура”.

 

 

 

След това Сачева представи накратко единайсетте  кандидати от листата на ГЕРБ – СДС.

Втори в листата е  Красимир Николов, магистър по информатика. В момента  е заместник областен управител на област Добрич. Общински ръководител на структурата на ПП ГЕРБ в Добрич. Той ще продължи да работи  градовете и селата да са чисти, с добра инфраструктура и добър бизнес.

Трета е Зорница Михайлова. Тя е от Добрич. По професия е юрист, има 14- годишен стаж като адвокат, втори мандат е общински съветник от МК ГЕРБ/СДС. Зорница Михайлова ще работи за добра бизнес среда в страната. Местни приоритети са й инфраструктурата, подкрепа на земеделието и туризма и привличане на нови инвестиции.

Четвърта е д-р Маргарита Калинова, лидер на СДС в Балчик. Тя е известен лекар в морската община, има две специалности – по вътрешни болести  и по ендокринология. Посветила се е на здравеопазването. „В следващия парламент ще работя за продължаване на реформите в здравеопазването, за да бъде то качествено и добре обезпечено, обясни д-р Калинова.

 

 

Пети е  Живко Желязков,  добричлия, има 15-годишен стаж като учител по география и биология. В последните четири години е заместник областен управител на Добрич. Като кандидат за народен представител той ще работи за по-добро образование, развитие на спорта и туризма в областта.

Шести е Радослав Добрев. Завършил е аграрна икономика във ВИНС – Варна. Живее и работи в Крушари. Той е ръководител на общинската структура на ГЕРБ в Крушари и втори мандат в ОбС там. Неговата голяма кауза е да вдъхне нов живот на малките населени места в България, като бъдат създадени условия в тях да се завърнат младите хора.

Седми е д-р Ивайло Петев, също добричлия, потомствен лекар. Той е много популярен акушер-гинеколог – от 15 години работи в АГО отделение на болницата в Добрич, от две години му е началник. Неговите две каузи са здравеопазване и образование.

Осми е Иван Димитров Иванов,  бивш областен управител на Добрич. Той е икономист – специализирал в управление и организация на селското стопанство. Има над 35 години трудов стаж в тази област. Управител и управляващ сътрудник в земеделски предприятия. Той ще работи за опазване на земята, почвите и водите на Добруджа. Ще вложи усилия в изграждане на модерен агроцентър.

Девета е Нефизе Кадир. Родена е в тервелското село Зърнево, работи в Генерал Тошево като учител по английски език. Нейните каузи са свързани с образованието и със земеделието.

 

 

Десетият е  Иван Веселинов Иванов. Той е най-младият в листата, тервелчанин. Земеделец по призвание и агроном по образование. Земеделски производител.

Единадесетият кандидат е Галин Костадинов – лекоатлет, участник на Олимпийски игри през 2004 г. в Атина. От 2008-ма е треньор по лека атлетика, подготвял е състезатели в  най-големия спортен клуб в Дубай – Ал Насър. В момента работи като учители по физическо възпитание и треньор.

Дванадесета е  Даниела Димитрова,  народен представител  от 44-то Народно събрание, по професия икономист.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2024
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement

Популярни