Connect with us

Водещи новини

Денят руши прегради и ограничния за Близнаци, нов старт за Дева

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Сънищата от тази сутрин са пророчески. Може би и те ще помогнат да отхвърлите съмненията, да решите в каква посока ще поемете, с кого ще се обвържете и как ще продължите напред. Ден на орела. Ще забележите подробности, които убягват на околните и може да промените избора си. Родените в първата декада объркват играта на чувствата. Изневерявате или разбирате за такива.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

3

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес преградите са лесно преодолими, проблемите се оказват решими, а връзките са неустоими. Действайте смело, преследвайте целта си неотклонно и не се разпилявайте с много странични дейности. В момента е важно да не губиш от погледа си целта независимо колко близка или далечна е тя. Гледайте и любовта да е до вас, за да не започне и тя да гони други далечни цели.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Денят руши прегради и ограничния, дава възможност да преследвате целта си и да постигнете желаните договорености и резултати. Получавате по-големи пълномощия и може да уредите важна сделка. Ако решите да действате в много посоки ще изгубите инициативата и нищо няма да ви се получи. Концентрирайте се над най-важното и доведете работата до желания край.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Родените в първата декада ще имат проблеми в чувствата, които ще ги разконцентрират и ще им пречат на работата. Луната навлиза в Рак и сключва пречупващ аспект с Венера. Ще се наложи да прескачате прегради, за да получите това, което искате или ви е нужно. Ще правите компромиси и ще се отклонявате от пътя и от целта, но това е цената, която трябва да платите, за да има мир.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

3

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес всяка цел и лесно достижима, стига да се концентрираш и да я преследваш неотклонно. Не се захващайте с много работи наведнъж. Карайте нещата по степен на важност и до вечерта ще се похвалите с победа. Денят ще срещне тези, които имат и предлагат с тези, които отдавна търсят или се нуждаят от същото. До вечерта взимате важно решение и избирате пътя, по който ще вървите.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден за нови инициативи. Застанете на старта на новата си дейност и работа. Преговаряйте с потенциални клиенти и работодатели, сключете изгодни договори. Не се занимавайте със странични неща, докато не уредите и заверите движената в момента сделка. Едно странично обаждане може да ви разконцентрира. Не губете нишката на водените разговори. Днес сънищата ви може да се сбъднат.

6

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Денят е благоприятен за старт на нови начинания независимо дали са значителни и животопроменящи или съвсем обикновени и делнични. След като сте избрали посоката се концентрирайте и започнете да работите над задачите. Не позволявайте да ви отклоняват от целта независимо с какви намерения. Ако решите да носите две дини под една мишница ще загубите.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

3

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес е добре да преследвате високи цели и да опитате да се внедрите на престижни места. Всяка нова инициатива ще се отплаща напред във времето. Съветът е да свършите поне едно нещо качествено, а не да се захващате с много неща едновременно. Доверете се на интуицията. Сънищата от тази сутрин са пророчески и ще се сбъднат. Ще срещнете потенциалните си съюзници.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Денят е благоприятен за нови начинания, за старт на нова лична и професионална програма и за подписване на нови договори. Очаквайте предложения и покани. Може да направите пробив в нова среда и да получите нужните документи и сертификати. Явете се на конкурси. Ако ясно виждате и преследвате целите си днес може и да ги постигнете. Въоръжете се с вяра и търпение.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес всичко ще става по трудния начин. Ще се налага да преодолявате прегради, да водите тежки разговори с некомпетентни и нерешителни хора и да губите време в чакане по опашки за анализи и документи. Родените в първата декада може да отложат пътувания и да променят плановете си в последния момент. Не губете инициативата, в този ден преградите са лесно преодолими.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

3

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Сънищата от тази сутрин са пророчески и ще се сбъднат. Давате си сметка кой е причината за проблемите ви и как да преодолеете преградите по пътя. Ден на орела, виждате къртинката от високо и си създавате общ поглед за ситуацията, в която сте попаднали. Това ще ви помогне до края на деня да намерите решението и да избегнете засадите и ограниченията. Концентирайте се над най-важното.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Навлизате в силен тридневен период. Ден на орела, който е набелязал целта и жертвата и вече се спуска. Ще преодолеете проблемите по пътя, ще направите силен ход в бизнеса и може да получите изгодно делово предложение. Концентрирайте сили, енергия и пари в едно направление, не се разпилявайте с много задачи и странични дейности едновременно. Така може да си изпуснете късмета.

6

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement