Connect with us

Водещи новини

Денят започва с победа и завършва с поражение за Телец, проблеми и кризи за Везни

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Не планирайте съвместни инициативи, не водете преговори с клиенти и фирми от страната и от чужбина. Където се съберат повече хора ще има спорове, конфликти и взаимни нападки. Няма да се стигне до единомислие и сключване на съвместни споразумения. Поне до обед не си насрочвайте важни срещи и не участвайте в колективни изяви. Утре е ден за старт на нови начинания и проекти.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Денят може да започне с победа и да завърши с поражение. Важното свършете в първите часове на работното време. Предайте готовите проекти, не чакайте последния момент. С напредването на деня навлизаме в конфликтен период. Не участвайте в събрания и срещи на екипа или на групата ви по интереси от обед нататък. Родените в първата декада ще попаднат между чука и наковалнята.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Днес сме като в баснята за орела, рака и щуката. Работата не помръдва, когато няма синхрон и съгласуваност в действията на тези, които трябва да я свършат. Ще тръгне успешно само това, което движите без чужда помощ, без протекции и чужди пари. Бъдете избирателни. Прекратете отношения с хора, които ви провокират. Не водете преговори. Ще се ядосвате и само ще си загубите времето.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Ден на голямата говорилня. До обед положението е тежко за родените в третата декада, особено ако се включат в жабешкия хор на спорещите, на вечно недоволните и вечно критикуващите. Увеличете дистанциите, работете сами, на свой терен и с лични средства. Може да разберете нещо, което близък е скривал от вас. Не се карайте, а намерете начин да оправите нещата.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Не е ден за съвместни инициативи и водене на преговори. Разговорите ще се разводняват, ще се въвличате в излишни спорове и в крайна сметка няма да се вземат адекватни решения. Може да си загубите времето в неподходяща за вас среда, където с никого и за нищо няма да се разберете и да имате единно мнение. Сега е момента да се срещнете на четири очи с консултанти и адвокати.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Днес и най-дребната забележка ще предизвика конфликти у дома или на работното място. Личният ви професионализъм и перфекционизъм ще се сблъскат с нечие неадекватно поведение. Не подреждайте бюрото на деца и колеги и не правете забележки за разхвърлената стая и офис. Има хора, които работят добре в творчески хаос, а не като вас в подредена и организирана среда и атмосфера.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

До обед проблемите никнат като гъби. Родените в третата декада попадат под неприятна атака от няколко страни. Ще бъдете обвинени и за чужди грешки и дано знаете как да се защитите. Избягвайте работа в екип и не се изказвайте неподготвени на събрания. Каквото отложите за утре ще мине много по добре и ще се уреди без много жертви и усилия от ваша страна.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Един от критичните дни, в които лесно влизаме в конфликти, ругаем се и действаме първосигнално. Не провокирайте никого, за да не привлечете агресия. Където се съберат повече хора ще прескачат искри и ще се появяват провокатори. Денят не е благоприятен за провеждане на дискусии и събрания. Ще си загубите времето и ще се изнервите и с преговорите на работното място.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

До обед тече объркваща и конфликтна програма. Заложените в миналото препъни камъни сега стопират и дейността на тези, които са участвали в миналите подривни дейности. Очертават се скандали на работното място и в отношенията с партньори. Чак към края на работното време ситуацията се успокоява и се намира компромисното решение. Щадете сърцето.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Не влизайте в спорове и не правете забележки. От нещо дребно ще пламнат свещени войни. Родените в третата декада да не предизвикват съдбата и добрите намерения на околните. Отложете преговори, не влизайте в рискови компании. Днес с никого и за нищо не може да се разберем. Вероятни са намеси от трета страна, която сипва сол в стара рана и битката се разгаря.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

До обед свършете неотложната работа и не протакайте преговорите. От обед в отношенията ви ще се появи осъзната или неосъзната агресия. Карате се по незначителни поводи и вместо да вземете конструктивно решение ще губите време в спорове. И сексът днес не е на ниво, особено ако си с един, а мислиш за друг. Внимавайте с отровите, не смесвайте лекарства с алкохол и стимуланти.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

До обед работете самостоятелно. Не давайте излишни обяснения за закъснения, присъствия и отсъствия. С напредването на деня ще се разгарят конфликти. Скандали се вихрят по незначителни поводи и от хора, които имат незначително място и принос в живота, работата и партньорските ви връзки. Не бива да се действа първосигнално. Не взимайте думата. Качвате кръвното и адреналина.

 

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

В година 8-ица е важно да завъртите бизнеса, да разширите и обновите производства и делови контакти и да се захванете с нещо допълнително. Затворете производствения си цикъл. Уредете имотни и делови въпроси. В първите три месеца на 2022 ще имате юридически затруднения и ще е нужно да направите инвентаризация на връзки, дейности и наличности. Може да се откажете или да прекратите спъващи връзки.

Родените днес до обед ще са привързани повече към дома и подсигуряващите фактори. Не бива да продават наследени имоти. Ще бъдат тясно свързани с храненето или с модата и семейните нужди. Родените следобед ще имат трудно детство, но може да живеят в чужбина и да бъдат щастливи с партньор роден около 10 юли. Ще бъдат много амбициозни. Ще завладеят високи позиции, но никога няма да са на върха.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement