Connect with us

Водещи новини

Ден за прошка за Овен, Дева – стойте настрана от спорове и конфликти

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден за прошка и взаимни отстъпки в името на семейния и професионален мир. В организма ни се включват в действие енергии на финно ниво. Нищо няма да се постигне с викове и крясъци, но с дипломатичен подход и разбиране всичко ще се уреди. Вечерта се приберете навреме у дома. Не оставайте в неприятелска и конкурентна среда. И утре стъпвайте на пръсти до ранния следобед.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес печелят хората с дипломатичен подход, тези които ще приласкаят и похвалят, ще започнат с молбите отдалече и както се казва „ще ни вадят душите с памук”. От обед някаква сянка се появява в отношенията. Следете знаците на съдбата и ако усещате, че нещо неприятно е на път да се повтори прекъснете контактите и не продължавайте с исканията си. Тази вечер си останете у дома.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Почти до края на работното време доминирате и успешно реализирате намеренията си. Подновете стари договори и връзки. Днес може да се реши всеки проблем и да се намери лекарство за всяка болка. Тестват се успешно и ваксини. Препоръчват се пътувания, преговори на място и на четири очи. Ще получите ценна информация. Реагирайте изпреварващо и ще отвеете конкуреницията.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден за пътувания, сделки и делови контакти. Нещо затрупано в пясъците на миналото и на забравата се възражда. Може да направите успешна крачка в бизнеса и да си осигурите нужната подкрепа и финансиране. Почти в края на работното време може да получите неприятна новина, което ще е знак, че вратата от възможности вече се затваря. Побързайте с важните дела.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Не пропускайте благоприятната възможност да направите топла връзка с тези, с които сте имали конфликт. Простете си взаимно и изгладете недоразуменията. Ден на Феникса. Може да възкръсне от пепелта на миналото и стара връзка, която ще се окаже полезна за бъдещето. Следобед отново може да нарушите крехкото примирие в отношенията с нежелани отсъствия и забележки.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес лесно се влиза в зависимости, от които после няма измъкване. Стойте настрана от спорове и конфликти, не подписвайте нови договори, ако условията са неясни или не ви удовлетворяват. В края на работното време ще получите изгодни предложения и съобщения, които ще позволят да направите правилен избор. Пътувайте. Тази вечер и в любовта отношнията се подреждат и изглаждат.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес в организма ни се включват енергии на финно ниво. Ще усетите къде бъркате, кой и с какво сте обидили. Направете крачка към помирение с колеги и роднини. Денят руши стените издигнати в миналото с невнимание или агресия. Водете преговори, уредете си среща с посредници и снабдители, възобновете стопирана дейност. В късния следобед ситуаицята се променя негативно.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Един успешен ден, в който може да се сдобиете с неочаквана придобивка или да уредите имотна сделка. Ще постигнете примирие и съгласие в работата и в личните отношения. Грешките се прощават, намира се път към всяко самотно сърце и начин да се преодолее кризата. Подпишете нови договори, търсете начин да влезете в нова среда.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Един успешен ден, в който може да направите пробив в кариерата и да подновите стопирани в миналото делови връзки. И в личен план денят обещава помирение и връщане към старите позиции. Давате си сметка кой и какво е ценно и важно за вас. Обадете се първи на тези, с които отношенията ви напоследък са охладнели. Още утре ще се нуждаете болезнено един от друг.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден за пътуване, преместване и гостувания. Проведете огледи на имоти и терени. Ще имате възможност да стопите дистанциите с роднини. Давате и получавате подкрепа в труден момент. Дава се и прошка, подновяват се стопирани в миналото отношения и контакти. Една стара вражда може да остане в миналото. Изискванията на момента и нуждата сближават души и сърца.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Трудно е да си признаеш прегрешения и грешки, но в днешния ден ще ви се наложи, ако искате да запазите мира в отношенията. Не искайте нещо на всяка цена. Препоръчват се взаимни отстъпки и съвместни усилия за постигане на общите цели. Не позволявайте на странични хора и фактори да ви скарват и дистанцират от тези, които обичате и цените. Провокатори ще се намерят.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Един от силните ви и успешни дни за месеца. Ледовете в отношенията се топят. Намирате на кого да се опрете и решавате важен семеен проблем. Тези, които се обичат ще се намерят, а и тези, които по някакъв начин са си нужни ще намерят път един към друг. Днес съдата може да ви срещне със сродната ви душа и с хората, с които следвате една житейска посока, амбиция и цел. Оглеждайте се.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

август 2020
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement