Connect with us

Водещи новини

Ден на раздори и противоречия за Овен, внезапни обрати и изненади за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН
Ден на раздори и непримирими противоречия. Намерете начина на защита, без да излизате извън нейните черти, в противен случай вашата защита може да се превърне в жестоко нападение. Нужно е да отделяте достатъчно много внимание на партньорите си – от степента на взаимното разбиране зависи по-нататъшното придвижване на общата ви дейност. При най-малката финансова грешка във важни документи лесно може да се влезе в конфликт със закона. Затова внимавайте върху какво поставяте подписа си.

ТЕЛЕЦ
Влюбените от всичко ценят красотата и хармонията в отношенията. Днес вашето искрено желание е да подобрите света около вас. Имащите собствен бизнес могат да помислят за преориентация или разширение и затова да привлекат не само собствените средства, но и средствата на партньорите си. Може да печелите пари по всякакъв начин, но понякога сте склонни да рискувате и може много да загубите. Не обвинявайте другите за своето нещастие, а се захващайте за работа и възстановяване на загубеното.

БЛИЗНАЦИ
Беседите на интересни и „умни“ теми, както и откровените разговори ви помагат да се сближите с любимия човек. Въздържайте се от кардинални решения и активни действия, продиктувани от емоционални изхвърляния. Склонността ви към критика и диктат могат да предизвикат противопоставяне у хората, така или иначе зависещи от вас. Вероятни са загуби в бизнеса и в семейния бюджет. Вечерните разходки в компанията на любимия човек ви помагат да се освободите от нервната умора.

РАК
Не е изключено вашата комуникативност да окаже влияние върху стила и начина ви на живот. Не се отдавайте на излишен ентусиазъм, който може да потисне практичните черти на вашия характер. Изключете неоправданите разходи и си спомнете за вашите финансови задължения. Трябва да намерите своето собствено „Аз“, да отстоявате своето мнение и да не се разкривате пред друг човек, макар и горещо обичан. Много от вас ще успеят да се ориентират в назрял семеен проблем.

ЛЪВ
Трябва да определите целта и насоката на вашия живот. Използвайте благоприятните тенденции на деня за начало на осъществяване на нови планове. Бизнесмените леко могат да получат кредити, спонсорска помощ и поддръжка от страна на партньорите. Пийте чай или кафе с приятелите си. Това ще ви отпусне. Някой около вас ще се нуждае от вашето насърчение. Умеете да вдъхновявате хората около вас. Харесва ви тази роля и ще приемете предизвикателството.

ДЕВА
Може би някой от семейството ви ще ви дразни и поради това да възникнат конфликтни ситуации у дома ви. Денят ще премине добре, ако уважавате правото на всеки на личен живот и не пренебрегвате нуждите на другите. Ако искате да преминете към светло бъдеще, ще трябва да направите повече в настоящето. Време е да се събудите. След обяд е много вероятно да сте ангажирани с членове на вашето семейство или с разпределяне на общо имущество, доходи или наследства.

ВЕЗНИ
При вас е много вероятно да изникнат неразбирателства с приятели или познати. Не е изключено да се чувствате неразбрани и недооценени от тях. Добре е обаче да се постараете да не бъдете крайни в преценките си и да не прибързвате в заключенията си. Много е вероятно проблемът да е временен и нещата да се уравновесят с времето. В професионално отношение е възможно да ви се наложи да учите нови неща и да усвоявате нови знания. Колкото повече старание влагате, толкова по-успешни ще сте.

СКОРПИОН
В началото на деня ще сте изключително концентрирани върху личните си взаимоотношения и ще дълбаете във възможностите за растеж и развитие, които съществуваща ваша връзка предлага. Ако не сте във връзка, ще прецеждате околните като през цедка и ще търсите подходящия за вас човек. Настроенията ви ще са променливи и е възможно да действате силно притеснително на околните, които няма да са достатъчно наясно как точно да подходят към вас, за да не ви разсърдят или огорчат.

СТРЕЛЕЦ
Денят ви ще е пълен с внезапни обрати и изненади, както в работата, така и в ежедневието. Каквито и новости да има покрай вас, впоследствие ще сте доволни. След обяд са възможни събития покрай партньора или в личния живот. Може да решите да предприемете съвместни дейности, спортни занимания или кратки пътувания. Не е изключено да срещнете интересни хора, с които да ви е приятно да общувате. В работата ви е възможно да поемете задачите на някой друг, което да не ви е особено приятно.

КОЗИРОГ
Поради голямата ви социална активност, не са изключени леки здравословни неразположения и неудобства, които след нужната почивка и разпускане ще отшумят. В началото на деня не са изключени спорове с половинката във връзка с общи начинания. Внимавайте да не прекалите с изискванията си към любимия човек и се постарайте да гледате нещата и от негова гледна точка. След обяд може да не се чувствате особено стабилни финансово и да имате желание да изхарчите повече пари, отколкото сте изкарали.

ВОДОЛЕЙ
При всички случаи е добре да сте пестеливи и да не прибягвате до кредити или заеми. Ще сте на любовна вълна през целия ден. Много е вероятно да сте влюбени или силно привлечени от някой от обкръжението ви и да изготвяте стратегия за спечелването му, която има голяма вероятност да излезе успешна. Бъдете внимателни със средствата за комуникация и транспорт и си предвижвайте нещата по-навреме от обикновено, за да можете да реагирате на внезапно възникващи пречки покрай тях.

РИБИ
Може да изникнат конфликти в семейството в началото на деня. Добре ще е да не ги задълбочавате с излишни анализи. Не е изключено възрастен роднина да има нужда от вашата помощ и да ви се наложи да се отзовете. След обяд ще сте на любовна вълна и по всяка вероятност ще успеете да се насладите на време с партньора или децата. Ще стартирате нови проекти, нова дейност или нова връзка. При всички случаи се очаква да сте нестандартни и креативни. Хората ще ви харесват и ще ви подкрепят в начинанията.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement