Connect with us

Водещи новини

Чужди тайни ще узнае Овен, разочарования за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН
Ще узнаете чужди тайни, без да сте си го поставяли за цел. Впечатлението от тях може да се окаже леко неприятно, тягостно. Не ги приемайте за абсолютна истина и не предлагайте финансова помощ. Началото на деня ще е усмихнато, оптимистично, изпълнено с приятни разговори със стари приятели. Съвсем скоро обаче ще се окажете плътно ангажирани с текущите си занимания, а и с разни допълнителни. Няма да ви затруднят, ако успеете да запазите работния си ритъм. Освободете се от излишната гордост и не отказвайте предложената помощ, дори да е от човек, чиято работа не блести с особено високо качество.

ТЕЛЕЦ
Съдействието от близки хора или приятели може да не е абсолютно пълноценно, но жестът трябва да бъде оценен. Финансови проблеми няма да имате, ако не се ангажирате със спонтанни покупки под влиянието на не особено здравословни реклами. Може да изглежда странно, но постиженията ви ще са пряко свързани с хората, с които общувате. Опитайте се да игнорирате онези, които ви натоварват с грижите си и предизвикват мрачни мисли, и да се срещате или само да разговаряте с такива, които ви зареждат с вдъхновение. Изказвайте мнението и желанията си искрено, но деликатно.

БЛИЗНАЦИ
Не е желателно да заобикаляте принципите си, но пък и не е препоръчително да си създавате врагове, само защото на някой не му е харесало, че имате собствено мнение. Не зацикляйте върху едно и също. Финансови постъпления, макар и не големи, ще получите от там, откъдето най-малко очаквате. Сериозни проблеми не се очакват и за да се справите подобаващо, е желателно да наблюдавате собственото си физическо и психическо състояние. Редувайте работа с почивка, без да надценявате силите си. Ще сте достатъчно работоспособни, ако не се лишавате от сън и спортни занимания.

РАК
Ако се налага да пътувате в командировка, не отказвайте. Промяната на обстановката, макар и за ден, ще ви се отрази стимулиращо. Възможно е да получите съществена информация по финансов или имотен въпрос, който от доста време се опитвате да уредите. Няма как да реализирате обаче всичките си желания, но ще ви е много полезно, ако старателно ги оформите в списък. Така ще можете да ги разпределите във времето, да си създадете план на действие и успоредно с това да разпределите собствените си сили. Вероятно ще се наложи да се откажете от част от тях поне на този етап.

ЛЪВ
Проблемите, които ще засегнат не само вашия живот, а и този на близките ви, задължително ги обсъждайте с тях. Особено ако сте решили да правите кардинални промени като смяна на работа, жилище, автомобил. Мобилизирайте се, действайте активно, но не и хаотично. Отнасяйте се отговорно към финансовите си наличности. Помнете, че никога не е излишно да разполагате със запаси, които рано или късно да превърнете в изгодни инвестиции. Две са силните ви оръжия: интуицията и усмивката. Не подминавайте съветите на околните, изслушвайте ги, мислете дали са приложими за вас.

ДЕВА
Комбинирайте различни варианти за справяне със сложните ситуации. Такива със сигурност ще има, но това не бива да ви плаши. По-добре е да си изградите тактика, отколкото да променяте плановете си, когато вече сте напреднали с реализацията им. Въздържайте се от смели обещания и от финансови рискове, дори и минимални. Преценявайте разходите си пестеливо. Не отказвайте, ако ви помолят за помощ, но и не очаквайте отплата или благодарност. Бъдете сигурни, направеното добро рано или късно ще се върне при вас като бумеранг.

ВЕЗНИ
Умението ви да отстоявате интересите си ще ви е много полезно. Ще постигнат целите си онези от вас, които действително знаят какво искат и са готови да положат нужните усилия. Интересни срещи и новите ви запознанства ще са интригуващи и надеждни. Ще се отразят положително на професионалния ви напредък. Не е препоръчително да предприемате дълги пътувания, освен ако не сте уредили всички подробности предварително. Ако имате желание да напреднете, да стабилизирате позициите и авторитета си, думата ви да се чува, то започнете още сега да слагате основите на процеса, който ще доразвиете.

СКОРПИОН
В суматохата около проектите ви контактите ще са интензивни. Много е вероятно да попаднете на човек, който ще се превърне за вас в пример за подражание или пък духовен учител. Ще ви помогне да осмислите възгледите и да систематизирате приоритетите си. Разнообразете ежедневието с кратко пътуване към местност, където никога преди не сте ходили. Проявете предпазливост, ако работите с остри, режещи и горещи инструменти. Любовта ви към приключенията и разнообразието може да навреди на личните отношения. Опитайте се да изпълнявате обещанията, които давате.

СТРЕЛЕЦ
Да разочаровате някого точно сега не е добра реклама за възможностите ви. Привлекателни сте, много хора ще търсят компанията ви и ще се опитват да получат одобрението ви. Реагирайте така, че да няма разминаване между думите и действията ви. Приемете добронамерено критиките, които ви отправят, и се опитайте да направите първата крачка, заемайки се с промяната, от която ще станете по-добри. Ако не сте в състояние да водите конструктивен диалог, не започвайте трудни разговори. Не участвайте в екстремни занимания.

КОЗИРОГ
Ще се чувствате удобно и уютно, ако сте колкото може по-дълго време с близките си. В случай, че възнамерявате да пътувате за ден или за по-дълго, съобразете се с метеорологичната прогноза и се екипирайте с подходящо облекло и обувки. Имунната ви система ще е леко нестабилна. Няма да ви е приятно, ако прекрачите в новите ви идеи в неудовлетворително здравословно състояние. Оставете инициативата за подготовката им на останалите членове от компанията. С колкото по-малко организационни задачи се ангажирате, с толкова повече лично време ще разполагате.

ВОДОЛЕЙ
Днес е възможно да усетите умора, спад на тонуса и настроението. Първоначално си организирайте поне еднодневна разходка сред природата, спортни занимания или спа процедура. След това се ориентирайте към създаване на ред и приветлива обстановка около себе си. Ако близки приятели, на които имате доверие, ви поканят да участвате в благотворителна акция с лични предмети, които вече не ползвате, включете се. Онова, което е излишно за вас, със сигурност ще се окаже полезно за някой друг. Прегледайте изостаналите задачи, преценете кои от тях бихте могли да довършите.

РИБИ
Вдъхновението и творческият ви потенциал ще растат. Организирайте си предпочитано интелектуално занимание. Посетете концерт, театрална постановка, базар с атракции. Независимо дали сте предпочели да сте в отпуск или да работите в почивния ден, с каквото и да се заемете, ще го направите без особени усилия, но за сметка на това удивително добре. Обстоятелствата ще се разминат с очакванията ви по начин, който ще ви даде възможност да покажете на какво сте способни. Без никакво съмнение ще осъзнаете, че единственото, от което имате нужда е малко бягство от ежедневната суета.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2022
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement