Connect with us

Водещи новини

Бързи печалби за Близнаци, Козирог – не предприемайте важни действия

Публикувана

на

ОВЕН
Основното предизвикателство, пред което вероятно ще бъдете изправени, е да се научите да си партнирате с някого, защото само така ще успеете да осъществите желанията си в личния живот и целите си в професионалния. Ако имате трудности с човека до себе си, ще ги преодолеете по-лесно, ако ги приемете като възможност да си изясните някои неща, като действате открито един към друг. Очакват ви подходящи часове за разговори, но имайте предвид, че ще постигнете напредък, само ако сте готови да чуете какво има да ви каже другият човек и се вслушате в думите му или напътствията.

ТЕЛЕЦ
Започнатите дела изискват да продължите работата си по тях, но не превръщайте натовареността си в причина да се конфронтирате с всички. Ще получите очакваните финансови постъпления и дано те повишат настроението ви. Не пренебрегвайте простичките неща в живота си, те ви доближават до истината, която често ви убягва. Ако реагирате по-бурно или обратното – направите ли се, че нищо не се случва, едва ли ще стигнете далеч. В професионален план също заложете на сътрудничеството – ще ви бъде нужна подкрепа от страна на колеги, партньори или съмишленици.

БЛИЗНАЦИ
Денят е благодатен за работа по инициативи, зад които стои някаква идея или кауза, например благотворителност. На преден план ще излязат въпроси, свързани с финанси или с придобиването на някаква собственост. Довършете онова, което сте започнали, особено ако става дума за нещо, върху което работите дълго време. Спомнете си, че възможностите за големи и бързи печалби крият и големи рискове. Може би това ще ви предпази днес, когато се колебаете как да действате. Имате нужда от почивка, но напрегнете се още малко. Усилията ви ще бъдат възнаградени.

РАК
Днес ще трябва да установите баланс между това, което искате вие, от една страна, и желанията на друг човек, от друга. Трудно е да се каже дали ще го постигнете, защото всичко зависи както от вашата воля, така и от готовността на другия човек, замесен в ситуацията. Някои от вас ще осъществят комуникация и ще се опитат да постигнат компромис, но там, където позициите се разминават напълно, нищо чудно да се стигне до разрив. Каквито и събития да се случат през днешния ден, препоръката към вас е да приемате промените, дори когато не вие ги инициирате.

ЛЪВ
С помощта на близък човек днес успявате да разрешите проблем, който ви вълнува от доста време насам. Най-после усилията и търпението ви ще бъдат възнаградени. В личен план се радвате на отношението, което заслужавате. Скоро ще забележите подобрение в състоянието на близък приятел, който преживява промени. Опитвате ли да се окопаете на едно място и с всички сили да задържите онова, което вече сте постигнали, само ще си създадете повече трудности. Да се отказвате от сигурното ще бъде трудно за вас, но ако си напомняте, че всичко се случва за добро, може и да ви стане малко по-леко.

ДЕВА
На голяма част от вас днес им предстои кратко пътуване по работа. Ще ви се наложи да се запознаете с проекти, с които се е занимавал друг досега. Имате възможност да реорганизирате нещо, от което тепърва ще печелите дивиденти. Не се намесвайте в личните взаимоотношения на ваши близки, тъй като едва ли успеете да решите нещо. За тези от вас, които са се концентрирали върху работата, новините са добри. Вероятно е пред вас да се открие нова възможност, но имайте предвид, че да се възползвате от нея, може да означава да изпитвате известна несигурност или да предприемете някакви рисковани действия.

ВЕЗНИ
Ще си помогнете сами в някаква ситуация, ако проявите по-голяма гъвкавост и следвате хода на събитията, а не се опитвате да вървите срещу тях. Не се инатете да стане на вашето – така няма да постигнете нищо. Не си позволявайте днес да изпуснете нервите си, дори да ви струва, че няма друг изход. Намерете начин да си починете и изберете компанията на спокойни и уравновесени хора. Вечерта вашият любим човек ще ви изненада с красив навременен жест. Инициативни и енергични, ще създавате благоприятна атмосфера за забавления около себе си за цялото ви семейство.

СКОРПИОН
Очаква ви динамичен ден, в който едва ли ще имате време да скучаете – ще се срещате с хора, ще водите разговори, а в някои случаи – и преговори по делови въпроси. На някои от вас ще им се предложат добри възможности за професионално израстване, които не бива да се пренебрегват. Отговорно ще се отнесете към задачите си, така, че да ги приключите навреме и качествено, за да ви стигне времето за по-приятни неща. Имате какво да споделите и с какво да зарадвате близките си. Хубава вечер и за онези, които ще се радват на по-специално внимание.

СТРЕЛЕЦ
Днес ще бъдете по-емоционални и е възможно да реагирате доста импулсивно. Денят е много подходящ да приключите нещо старо или да поставите ново начало в някаква област от живота си – особено ако става дума за взаимоотношения, финанси или бизнес. Акцентът ще падне върху работата – вниманието ви ще бъде насочено към служебните ангажименти и взаимоотношения. При някои от вас е възможно да се случи някаква реорганизация на работното място или да преподредите ангажиментите си. Така ще започнете навреме и ще завършите с успех всяка една задача.

КОЗИРОГ
Днес на много от вас ще бъде по-трудно да запазят спокойствие. Може би ще ви олекне, ако не криете чувствата си и споделите с близък човек какво изпитвате. Не предприемайте важни действия в днешния ден, защото има риск да реагирате прекалено емоционално. Добре е да посветите достатъчно време за почивка и уединение – не започвайте нищо ново и пестете силите си. Ако нещо ви идва в повече, не го правете насила. Ще се отрази добре на здравето ви, ако направите кратко прочистване на организма си, например храните се само с плодове в продължение на едно денонощие.

ВОДОЛЕЙ
Днес трудно ще проявите здрав разум, защото емоциите ще замъгляват мислите ви и преценката ви ще се влияе от тях. Денят не е удачен да се занимавате с въпроси, заради които се налага да общувате и да мислите логично, но пък има шанс да постигнете съкровените си желания. Това, което разкриете у себе си днес, ще определя действията ви през следващите дни. Социални контакти няма да липсват, телефонът ви ще звъни по-често и ще общувате активно с различни хора. Има риск обаче да проявите колебание по някакъв въпрос, така че ако не сте сигурни за нещо, по-добре не предприемайте действия.

РИБИ
Ако днес се чувствате недооценени и страдате от липса на внимание, това може би е знак да мислите малко повече за себе си. Вместо да очаквате някой да ви забележи или да ви даде онова, което заслужавате, помислете как да си го издействате сами – в следващите дни е възможно да проявите нужната смелост. Възможно е да проведете важен делови разговор, в който ще трябва да се договорите с работодател или със сътрудник. Що се отнася до интимните отношения, възможно е да ви налегнат някакви безпокойства. Не си блъскайте главата напразно – опасенията ви по всяка вероятност са безпочвени или най-малкото са преувеличени.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement