Connect with us

Водещи новини

Бурни емоции за Близнаци, материални загуби за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
С доста новости ще е изпъстрен денят ви, а вашата задача ще е да не ги приемате съвсем на доверие. Ако сте ориентирани към търсене на нова подходяща работа, най-вероятно ще попаднете на интересни предложения. Ако пък от доста време се опитвате да убедите шефа, че заслужавате по-висока заплата, то ще разполагате с подходящи условия да напомните претенцията си още веднъж. Що се отнася до новите ви познати, не бързайте да им гласувате доверие, за да не стане грешка. Проявите на излишна скромност понякога са вредни.

ТЕЛЕЦ
Преодолейте комплексите си и покажете на околните какво можете. Въздържайте се от непланирани покупки, продиктувани от моментен импулс. Още докато плащате, ще осъзнаете, че въпросната вещ изобщо не ви е нужна и ще се ядосате на себе си. Безполезно е да си го причинявате. Работоспособността ви е висока и ще остане такава, ако усещайки пристъпи на умора, се уедините незабавно, макар и за кратко. Пълноценната почивка и насочване на мислите далеч от всички ангажименти дори за час трайно ще стабилизира тонуса ви.

БЛИЗНАЦИ
Емоциите ще са бурни и противоречиви. Няма как да ги избегнете, нито пък да ги скриете, по-същественото в случая е да не им позволявате да влияят на решенията ви. В състояние сте да си осигурите съмишленици за трудните занимания. Направете го още преди да сте ги стартирали. Ще си спестите и време, и усилия. Не омаловажавайте сигналите за здравословен проблем. Реагирайте незабавно, за да не се наложи да се борите с усложнения месеци наред. Проблематични ще са предимно отношенията ви от всякакъв характер.

РАК
Причините за неуредиците ви през днешния ден ще са много различни, а част от тях са неумението ви да контролирате добре емоциите, проявите на консерватизъм и подсъзнателните ви опити да прехвърляте собственото си настроение върху околните. А като „капак“ на всички изброени е и категоричната ви склонност да търсите грешките на всякъде другаде, но не и у себе си. Не се стеснявайте от чувствата си, изразявайте ги искрено, но тактично. В края на деня е вероятно да получите възнаграждение за предишни дейности.

ЛЪВ
Не се паникьосвайте, ако още в началото на деня започнете да се чувствате така, сякаш преминавате през минно поле. Да попадате от една неприятност на друга и заради тях да променяте плановете си буквално в движение. Опитайте се да формулирате причините. Най-вероятно ще се окажат чисто субективни. Установите ли кой стои в дъното на злината, ще се сетите и как да го отстраните. В края на деня се подчинете на вдъхновението си. Пробвайте разни експерименти, които не се решавате да направите. Ефектът ще ви зарадва.

ДЕВА
На работното място обстановката ще е спокойна. Преживяванията и приятни, и не чак толкова, ще дойдат от най-близки роднини и членовете на семейството. Радостните мигове ще са свързани с децата. Ще ви изненадат и ще ви накарат да се гордеете с тях. Що се отнася до по-възрастните представители, те може да проявят претенции, преминаващи на моменти в капризи, но какво да се прави, ще се наложи да ги изтърпите. Не давайте пари назаем дори на близки приятели. Пренебрежимо малка сума ще влоши отношенията ви, при това необратимо.

ВЕЗНИ
Не си поставяйте твърде амбициозни задачи нито в професионален, нито в личен план. Както знаете, сезонът е отпускарски и е много вероятно да се случи така, че където и да отидете, каквото и да потърсите, хората от които се нуждаете и които би трябвало да ви свършат работа, да отсъстват. Действайте спокойно и с равномерно темпо. Подходящо е да подготвите процеса по ремонт или друг вид промяна, свързана с дома и бита и семейството ви. Близък приятел може да пропусне, забрави или просто не изпълни поето към вас обещание.

СКОРПИОН
Не бързайте да се разочаровате. Скоро ще установите какви са били причините и недоразумението за възникнал днес конфликт ще се изчисти. Ще си осигурите сравнително спокоен ден, ако подбирате внимателно хората, с които общувате. Част от тях са в „задължителната програма“ и няма как да ги избегнете, но можете да поддържате дистанция и да не споделяте с тях времето и вниманието си. Не участвайте в занимания с елементи на авантюра. Със сигурност ще претърпите материални загуби или емоционални огорчения.

СТРЕЛЕЦ
В случай че замисляте някакви подобрения и иновации у дома или на работното място, то ограничете инициативата си само до подготовката им. За първите стъпки по реализацията им е рано. Ще ги направите не след дълго при по-подходящи обстоятелства. Задълженията ще са повече, отколкото очаквате. Допълнителните ще са непредвидени, доста сложни и няма да сте готови да се справите с тях. Опитайте се да запазите присъствие на духа в критичните моменти и да предприемате предимно действия, в чийто окончателен ефект сте сигурни.

КОЗИРОГ
През днешния ден не залагайте само на устни уговорки. Опитвайте се да ги оформяте в писмен вид, особено ако са с продължително действие. Не се лишавайте от сън, осигурявайте си толкова почивка, колкото ви е необходима за пълноценно възстановяване на силите, за предпочитане пасивна. Непредвидени възможности за изява ще ви принудят да изразходвате повече средства от предварителния си лимит. Не се безпокойте да го направите, както и да тръгнете на импровизирано кратко пътуване по нов бизнес проект.

ВОДОЛЕЙ
Съвсем скоро ще успеете да компенсирате разходите и дори да заделите известни запаси. Пътуване ще е свързано с нови контакти или пък с възстановяване на отдавна прекъсната връзка. И в двата случая ще се почувствате доволни и развълнувани. Изненадите ще са приятни и ще засегнат предимно личните ви отношения. Човек, който ви е разочаровал, ще направи всичко възможно, за да възстанови позициите си пред вас. Този път всичко ще ви се получава „като по учебник“. У дома бързо ще отхвърлите купища натрупана с дни работа.

РИБИ
Дори минималните аварии и битови несполуки няма да ви затруднят, нито пък ядосат. На работното място ще ви хрумнат оригинални решения и за най-сложните и заплетени ситуации. Неприятните преживявания вероятно ще са свързани с отношенията и по-конкретно с колегиалните. При това сблъсъците няма да са по ваша вина, а ще са провокирани от някого или от няколко души, които не желаят да приемат успехите като естествено следствие от старанието ви. Бъдете внимателни по време на шофиране през целия днешен ден.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement