Connect with us

България

Българка в дъното на жестоко убийство във Флорида

Публикувана

на

Американец уби родителите си и брат си. Двадесет и девет годишният Грант Аматоен от щата Флорида е арестуван. Мъжът е откраднал от семейството си 200 000 долара, които прехвърлил на жена в България, пише електронното издание clickorlando.com.

29-годишният Грант Амато е общувал дълго време с българската гражданка през онлайн сайт за общуване с т.нар. cam girls (момичета, които се снимат пред уебкамера, често с еротично съдържание).

След като е бил разкрит за кражбата на парите, родителите му му дали ултиматум – да изкара 60 дни програма за пристрастени към интернет и към секса, или да напусне дома им.

Въпреки прекараното време в клиниката (оттам е излязъл на 4 януари), той продължил да си общува с българката. Именно това довело до нови скандали с родителите му и нов ултиматум за изгонване от вкъщи, ако не прекрати контакт с момичето.

Така в един момент се стигнало и до пореден скандал между него и родителите му на 24 януари, при което Грант убил хладнокръвно родителите си и брат си.

Бащата Чад Амато, на 59 години, майката Маргарет Амато, на 61 години, и братът Коуди, на 31 години, имали рани като от екзекуция, разказват експерти от шерифския офис на окръг Семинол.

Според информациите до момента той е имал лесен достъп до оръжие. На много снимки в социалните мрежи и Грант е с оръжие в ръце.

Мъжът е задържан и е направил пълни самопризнания и е разказал цялата история за общуването с момичето от сайта.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни