Connect with us

България

Борисов: Разкритията на Йончева ли? Не се вкарвам в тази тема!

Публикувана

на

„Нашата политика винаги е била да показваме това, което сме направили. А това, което сме поели като ангажимент да изградим, сме го изпълнили в пълен обем.“ Това увери премиерът Бойко Борисов при предсрочното откриване на изцяло реконструирания надлез над жп линиите и бул. „Славянски“ в Стара Загора.

Досега бях на Аязмото, направих една социология – нямаше никой недоволен как е направено всичко, започна изложението си пред чакащите го медии Борисов.

Запитан как ще коментира разкритията на соцдепутата Елена Йончева, Борисов отговори: „Нашата политика винаги е била да показваме това, което правим. Ето го моста, Аязмото го помните какво беше. Новият парк знаеше какво беше. Моят призив по принцип към политиците е да си мерят приказките. Ако тази конфронтация не се спре, тя ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това. Така че аз не се вкарвам изобщо в тази тема. Хората това очакват – всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ги ползват – училища, детски градини, инфранструктури, култури. Оставяме на другите, който иска да се заяжда, да прави компромати. Ние всички избори сме ги минали в такава ситуация – плащат на 50 души – излизат, викат! Но нека да покажат те какво са направили през годините!“

Ако конфронтацията не се спре, ще пречи на всеки един, който победи на изборите след това“, отгори министър-председателят Бойко Борисов на журналистически въпроси по повод аферата „Ало, Банов съм“.

„Аз изобщо не се вкарвам в тази тема. Хората очакват всеки ден да им се дават нови и нови неща, които да ползват – училища, детски градини, инфраструктура, култура, всичко останало. Оставям на другите – който иска да се заяжда, да прави компромати“, добави премиерът.

„Нашата политика винаги е била да показваме това, което сме направили. А това, което сме поели като ангажимент да изградим, сме го изпълнили в пълен обем.“ То „Нашата политика винаги е била да показваме това, което сме направили. А това, което сме поели като ангажимент да изградим, сме го изпълнили в пълен обем.“

Премиерът Бойко Борисов откри ремонтирания надлез в Стара Загора. Пътната отсечка над железопътните линии е изцяло реновирана.

При откриването кметът на Стара Загора Живко Тодоров благодари на министър-председателя, че държавата е съдействала проектът да се реализира.

Трасето е с обща дължина от 550 метра и е от изключително значение за пътникопотока. То свързва централната част на града с Индустриалната му зона и АМ „Тракия“.Изпълнението на проекта по изцяло реконструирания надлез над жп линиите и бул. „Славянски“ в Стара Загора започна на 4 юни 2018 г. и приключи на 1 февруари 2019 г. като срокът за изпълнение е 270 календарни дни

Платното на надлеза е уширено и са изградени две нови кръгови движения. Изградена е нова канализация за дъждовна вода.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни